Twaalf doden en vijf zwaargewonden bij islamitische terreuraanslag in Parijs

hebdoBij een zware terreuraanslag in het centrum van Parijs zijn woensdagochtend zeker tien doden gevallen. Gemaskerde mannen drongen het kantoor van het satirische tijdschrift Charlie Hebdo binnen en openden op de redactie het vuur. Publicaties van het weekblad leidden in het verleden meerdere keren tot protesten onder moslims. De schietpartij zou nog bezig zijn. Ten minste een van de doden is een agent. Er zou sprake zijn van twee schutters, zo melden Franse media.

Iets meer dan een jaar geleden werden er ook islamitische terreuraanvallen uitgevoerd op redacties in Frankrijk. Artikel.

12:36 Er zou met kalasjnikovs geschoten zijn. Verder zouden er nu vijf gewonden afgevoerd zijn.

12:49 Er zouden geen schutters meer in het pand zijn.

12:53 Omwonenden zeggen dat de daders in een auto zijn gevlucht.

12:58 President Hollande heeft gezegd dat er 11 doden gevallen zijn.

13:10 Twee van de elf doden waren politieagenten. Een politieauto is doorzeeft met kogels.

13:14 Er zijn beelden vrij gegeven van het begin van de aanval. Een gewonde politieagent werd op die beelden geëxecuteerd door een kogel door het hoofd. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/video_schutters_parijs_schiete.html

13:28 Dodental bijgesteld naar twaalf. Daders op de vlucht.

pvda
Reactie van iemand van de Nederlandse PvdA

13: 39 Daders zijn niet meer te vinden. Tot op heden.

13:52 Nederlandse staatstelevisie. Daders roepen “Allah Akbar!”  Duiding journaliste: “Dit zou er op kunnen wijzen, misschien, dat het een islamitische aanslag betreft.”

14:13 Parijse politie vreest vervolgaanslagen. Het hoogste terreuralarm is afgegeven. Iets wat in het verleden slechts eenmaal voor kwam in Frankrijk. Drie jaar geleden tijdens de aanslagen in Toulouse. Ook het metronetwerk schijnt stil gelegd te zijn.

14:59 Vluchtauto, leeg, terug gevonden.

15:12 Bommelding en verdacht pakketje afgeleverd bij mediabedrijf in Madrid. Andere mediabedrijven zijn alert.

15:33 Franse nieuwszenders hebben het nu over drie daders.

15:41 Sky News heeft het over meer dan 20 gewonden, waarvan 4 met zwaar letsel.

15:48 Na de aanval hebben ze een carjacking gedaan. Zodoende hun vluchtauto geruild.

15:53 3.000 Franse agenten op de been om de 3 islamitische terroristen te vatten.

16:01 Het Franse staatshoofd verzekerde dat de daders ‘zolang het moet zullen worden gezocht om te worden berecht’. Hij laat ook weten dat de voorbije weken verschillende aanslagen verijdeld werden.

16:05 Bij Parijs is woensdagmiddag een auto ontploft voor de deur van een synagoge en Joodse school volgens verschillende Franse media.

LATER MEER

4 comments

  1. Ik verwacht een défilé van “excuus-trruus” mohamedanen om het gebeurde af te keuren, gemeend of vermeend per TAQIYYA !

  2. Zij die nu krijsen dat het barbaarse daad is tegen de vrije mening, hebben ze zelf met tromgeschal en veel dikke Pampers binnen gehaald, er wordt vandaag geoogst wat de linkse meute reeds jaren gezaaid hebben. Meer valt hier niet over te zeggen.

  3. PEGIDA’s nut NOGMAALS bewezen, nu wordt het ook in Frankrijk broodnodig. Maar de ECHTE HOOFDschuldigen zijn al die politiek-correcte pipo’s en pipa’s die door hun naieve koppigheid steeds weer “PERMISSIVITEIT” laks en laf als vermeende……..”verdraagzaamheid”(sic) zijn BLIJVEN camoufleren, gesteund door PoCo-journaille-canaille schrijvelaars en DESinformatie “duiding”(sic) bemesters uit de visuele en auditieve media ! Ge kent het gauchistische islamofiele cliché dat ALTIJD weer als een wit konijn uit de PoCo goochelhoed wordt getoverd ter negationisch schild ; “Ja, maar ze zijn toch niet allemaal zo zeker ?” Dat zou er gvd nog maar aan mankeren, maar welk percentage zou WEL zo zijn ?????? Een bevraging ter zake zou nooit een objectief-correcte constatatie opleveren overwegende het mohamedaanse concept der “TAQIYYA”

  4. Ik ben niet verrast, dit gaat nog wel vaker gebeuren. Tot we er met z’n alle echt schoon genoeg van hebben. Ik ben nu 53 en weet niet anders dan dat islamieten/moslims kapen, aanslagen plegen, fatwa’s uitspreken, zichzelf opblazen, een hekel hebben aan onze levens opvattingen, mijn dochter regelmatig hoer noemen, mij een christenhond terwijl ik niet geloof, de sharia willen en ons land willen overnemen. Ik ken eigenlijk geen goede moslims! Die bestaan niet! Wat mij betreft mag de bezem door Europa. Alle moslims op een exodus zetten richting Mekkera met de goederen trein.
    Hoop op een vrij Europa zonder dit verachtelijke “geloof”.

Comments are closed.