Het was weer maandagavond. Opnieuw betoogden in verschillende Duitse steden ‘vrije’ burgers onder de noemer ‘Pegida’ tegen de overvloed aan asielzoekers en tegen de islamisering van het Duitse Avondland. Met tienduizenden waren ze gisterenavond. De haat vanwege de linkse meute, met communiste Angela Merkel op kop, begint zich echter ook feller te manifesteren.

20.000 Pegida-manifestanten in Dresden. Een nieuw record!
20.000 Pegida-manifestanten in Dresden. Een nieuw record!

20.000 Duitsers kwamen samen in Dresden, een nieuw record. In andere steden blijven de aantallen beperkt, met als hoogste aantal een 600 manifestanten in Keulen. Maar daar zijn uiteraard redenen voor, waaronder de (fysieke) intimidaties van linkse tegenstanders als voornaamste. De media-hysterie en de collaboratie van de overheden zijn een tweede belangrijke reden. Zo werd de Dom van Keulen zonder licht gezet evenals de Brandenburger Tor in Berlijn.

Steun nu ook Pegida Vlaanderen! Klik hier.

Schuimbekkend en kwijlend tegelijkertijd pakken ze vandaag (ook op ‘onze’ VRT) uit met de cijfers van de tegenbetogingen. Zo zouden er in Keulen een 6000-tal mensen zijn samengetroept om tegen Pegida te demonstreren. Dat vermelden ze bij de Rode Staatszender graag natuurlijk, al zijn het er nog lang geen 20.000 (wat voor de VRT dan weer “enkele duizenden” heet).

Maar laten we even punt voor punt bekijken waar Pegida voor demonstreert en waar met andere woorden de linkse meute tegen betoogt:

 1. Pegida is voor opvang van vluchtelingen uit oorlogsgebied en politiek vervolgden, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 2. Pegida is voor de aanvaarding van de rechten en plichten (integratie) voor nieuwkomers in Duitsland, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 3. Pegida is voor een menswaardige opvang van vluchtelingen uit oorlogsgebied en politiek vervolgden, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 4. Pegida is voor een Europese verdeelsleutel van vluchtelingen uit oorlogsgebied en politiek vervolgden, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 5. Pegida wil de steun voor vluchtelingen verlagen. Momenteel zijn er 200 vluchtelingen per sociaal achtergestelde Duitser. Links ziet hier geen graten in, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 6. Pegida wil de tijd tussen asielaanvraag en effectieve aanvaarding verkorten, zodat de eventuele integratie sneller kan beginnen, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 7. Pegida wil meer middelen voor de politie, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 8. Pegida is voor het behoud van de huidige asiel- en deportatiewetten, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 9. Pegida vindt dat criminele asielzoekers hun rechten op asiel verspelen, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen (en is dus per definitie voor criminaliteit).

 10. Pegida is tegen vrouwonvriendelijke en gewelddadige ideologieën en is voor geïntegreerde in Duitsland verblijvende moslims, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen (en is dus voor seksisme en geweld en tegen integratie).

 11. Pegida is voor een immigratiebeleid zoals die van toepassing is in Zwitserland, Australië, Canada en Zuid-Afrika, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 12. Pegida is voor ‘seksuele zelfbeschikking’, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen (en dus ook tegen de holebi-gemeenschap).

 13. Pegida is voor het behoud en de bescherming van de (zogeheten nvdr.) joods-christelijke cultuur in het Westen, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 14. Pegida is voor de invoering van volksreferenda zoals in Zwitserland, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen (en is dus tegen de directe democratie).

 15. Pegida is tegen de wapenverkoop aan ongrondwettelijke, illegale organisaties zoals PKK, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen (en is dus voor terrorisme en gewapend geweld).

 16. Pegida is tegen verschillende parallelle maatschappijen in Duitsland, zoals eigen gerechtshoven voor moslims, sharia-politie enzovoorts, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen (en vind het dus ok dat iedereen een staat binnen de staat opricht).

 17. Pegida is tegen de “gender mainstreaming”, ook “genderisering” genaamd en de bijna dwangmatige politiek-correcte geslachtsneutralisering van onze taal waarbij mannen en vrouwen tot in het absurde worden gelijkgesteld, dus ook in ons taalgebruik, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen.

 18. Pegida is tegen de radicalisering van religieuze of politieke stromingen, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen (en dus voor bijvoorbeeld radicale rechtse groeperingen).

 19. Pegida is tegen haatpredikanten, ongeacht welke religie ze vertegenwoordigen, links betoogt tegen Pegida, ergo links is hier tegen (en dus voor bijvoorbeeld ultra-Christenen die oproepen tot het verbranden van de Koran of andere zaken).

Zoals je ziet schiet heel de anti-Pegida-beweging zichzelf in de beide voeten. Uit pure haat tegen alles wat ‘Duits’ of ‘Europees’ aanvoelt stampen ze wat in het rond zonder nadenken. Dat de overheden met extreem-links collaboreren maakt het des te erger. Of zoals voormalig socialistisch toppoliticusThillo Sarrazin het in zijn boek schreef: Deutschland schafft sich ab!

Als toemaatje nog een leuke quote van Antifa Duitsland:

antifaprullen

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “20.000 Pegida-betogers in Dresden, links steunt geweld, terrorisme en is voor ongelijkheid”

 1. Het nut van PEGIDA voor een EUROPEES Europa, dat geen kalifaat van Saudie-Arabie wil worden met de Sharia als Constitutie , werd NOGMAALS bewezen door de mohamedaans-terroristische aanslag op CHARLIE HEBDO !

 2. hier wordt de macht van de politieke bovenlaag overschat, of althans teveel los gezien van de internationale ondernemingen die het immigratiebeleid van de EU bepalen. Dit blijkt uit het feit, dat ook PEGIDA zich uitspreekt voor een restrictief immigratiebeleid zonder evenwel die toplaag van internationale bedrijfsmanagers ter verantwoording te roepen. Dit komt ook, omdat de voormalige DDR burgers eraan gwend zijn dat de politiek door politieke partij(en) wordt bepaald en niet door bedrijven. Wij hier in het westen weten wel anders, mag ik hopen. In Nederland bepalen Shell, Unilever, Philips, de bouwmafia, de financiele/bank wereld het beleid, dat de toplaag ten goede komt ten detrimente van de onderklasse. Migratiebeleid is klassenstrijd! Marx was een slecht econoom maar uitstekende psycholoog, blijkt uit zijn inzicht in de ‘vervreemding’ van de arbeidersklasse. 30 jaar geleden (1983/4) haalde ik 135000 stemmen als lijstrekker euroverkiezingen voor de Centrumpartij. Nu is Duitsland ongeveer net zo hysterisch als Nederland toen, dus voor de politieke moorden. Iedere kritiek op massa-immigratie en islamisering wordt afgedaan als neo-nazisme. Eigenlijk moet er snel een heel corvee Nederlanders naar Dresden afreizen om onze buren te vertellen van onze kalifaatwijken. Die zijn er in Hamburg en keulen ook wel, maar Duitsers hebben nog teveel schuldgevoelens over de WO2 in het hoofd. onze bijval zal ze goed doen. vierling@hotmail.com http://www.alfredvierling.com

 3. De “machthebbers” in Duitsland laten duidelijk zien welke kant ze kiezen. Immers, delen van een stad zonder licht zetten, dat is niet het werk van enkele betogers. Sinds de val van het communisme in Oost Europa is de kloof tussen politiek en het volk nog nooit zo groot geweest. En de linkse antifa, die kent maar één argument en dat is geweld. Altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Oikofobe idioten die hun eigen volk verachten en hun beschaving en hun grondgebied. Alles moet verwoest worden om de “nieuwe” samenleving te (be)vestigen. Een nieuwe samenleving gebaseerd op negeren van het eigen mensen en het pamperen van al wat vreemd en anti-Westers is. Alleen de totale waanzin kan hier een uitleg voor bieden.

 4. PRACHTIG, PRACHTIG! Het protest groeit steeds maar aan! Maar het gaat veel te traag. Veel te traag! Het moeten er geen 20.000 zijn,, maar minstens 200.000, ja 2.000.000.

Trending

%d