Voorpost-inzamelactie voor noodlijdende Vlamingen bracht ruim 10.000 euro op!

De winterperiode is voor nog veel te veel Vlamingen een moeilijke periode om te doorworstelen. Hoge energiefacturen, problemen met het aaneenknopen van de eindjes op het einde van iedere maand, … De nood aan hulp komt tijdens de koudste maanden van het jaar het sterkst tot uiting. Gelukkig bestaat voor velen onder hen de sociale actie ‘Huizen van Vlaamse Solidariteit’, een initiatief van Voorpost.

Jaarlijks gaat een deel van uw belastinggeld (zowel nationaal als provinciaal en in heel wat gevallen ook lokaal) naar ‘ontwikkelingshulp’ in de zogenaamde ‘derdewereldlanden’. Niet enkel verdwijnt er zeer veel van dat geld (middels belachelijk hoge lonen) in de zakken van de bestuurders van de verschillende grote organisaties zoals 11.11.11 en Oxfam, maar ook de aandacht die er naartoe gaat is schandalig groot in vergelijking met de interesse voor de armoede bij het eigen volk.

Terwijl u om de oren werd geslagen met de politiek georkestreerde 11.11.11-acties in november, hebt u ongetwijfeld niets in de media mogen vernemen over de Z11Z11Z11-acties van Voorpost. Nochtans haalde deze Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep vorig jaar meer dan 10.000 euro op waarmee het ruim 250 noodlijdende Vlamingen kon helpen.

Hebt u het zelf wat moeilijker en bent u een Vlaming? Neem dan gerust contact op met Huizen van Vlaamse Solidariteit (Hospitaalstraat 15/4 – 9620 Zottegem). Bent u als Vlaming écht sociaal ingesteld en wil u weten waar uw geld nuttig aan wordt besteed? Doe dan een gift op BE56 9792 3976 3288 van Huizen van Vlaamse Solidariteit te Massenhoven.

Samen maken we van Vlaanderen een betere plaats om te wonen, voor iedere Vlaming! Daar hebben we de (hypocriete) politiek heus niet voor nodig.

2 comments

  1. Geef liever voor EigenVolkse sukkelaars dan voor “11.12.13”, “Zusterlijk Slokken” of “Grenzeloze mijnheer Doktoors” !

Comments are closed.