Dinsdag actie in Brussel voor vrije mening van Eric Zemmour

slfDe lezers van Rechts Actueel kennen intussen de Franse journalist Eric Zemmour, die de bestseller ‘le suicide français’ schreef, over de wijze waarop Frankrijk de afgrond ingaat door de massa-immigratie.  Aangezien we niet meer in een vrije democratie leven, maar in de linkse democratuur, betaalt Zemmour een zware prijs voor zijn mening: hij werd al geweerd van het Franse openbare TV-scherm, en werd onlangs ontslagen door de betaalzender i-Télé.

De moedige Zemmour komt volgende week dinsdag 6 januari naar ons land.  Hij wil er eerst zijn boek signeren in de grote boekhandel Filigranes, gelegen op de Brusselse kleine ring;  daarna lunchen in de kring Lorraine aan het Poelaertplein (aan het Brusselse Justitiepaleis); en daarna een lezing geven in Ukkel.  Maar of dat zal kunnen doorgaan valt af te wachten, want de extreem-linkse organisaties die de vrije meningsuiting in Brussel proberen af te schaffen hebben al gewelddadige acties aangekondigd.

Bovendien laat de PS-dictator van Brussel, Yvan Majeur, weten ‘dat hij er nog over nadenkt’; dat betekent dus dat ook hij wellicht de komst van Zemmour zal verbieden.

In Brussel is de extreem-linkse gewelddadige scène nog erg actief, getuige de aanval vorig jaar tegen deelnemers aan een VB-congres in Brussel.  De Waalse nationalistische partij diende hen toen echter keihard van antwoord.  Ook deze keer roept NATION op om de vrije meningsuiting in Brussel te beschermen, erover te waken dat extreem-links niet als enige op straat komt, en eventueel te betogen tegen de dictatuur van Majeur.  NATION mobiliseert dan ook op dinsdag 6 januari 2015 om 12 uur op het Poelaertplein in Brussel voor het recht op vrije meningsuiting van Eric Zemmour.  Zij roepen alle bevriende Vlaamsnationale militanten op om te komen en de actie te ondersteunen.