DEN HAAG-TWEEDE KAMER-BESCHOUWINGENVorige week kwam het Openbaar Ministerie parket Den Haag glunderend in de pers vertellen dat men overgaat tot het vervolgen van de Nederlandse politicus Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid. Dit had van doen met gedane uitspraken van de politicus in de nacht van de Gemeenteraadsverkiezingen te Den Haag. Al eerder was bekend gemaakt dat Wilders als verdachte was aangemerkt, maar nu gaat men dus ook over tot vervolging.

Op 8 december jl. is Geert Wilders als verdachte gehoord, maar zijn verhoor bleek geen nieuwe inzichten te hebben opgeleverd. Hij wordt vervolgd voor groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie.

Geert Wilders in zijn eerste reactie;

“Ik heb gezegd wat miljoenen mensen denken en vinden. Voor de tweede keer wil men blijkbaar afrekenen met iemand die de waarheid spreekt. Het is een gotspe dat ik me daarvoor bij de rechter moet verdedigen. Het O.M. zou zich bezig moeten houden met het vervolgen van jihadisten in plaats van mij. De PVV is de grootste in de peilingen dat bevalt de elite blijkbaar niet.”

Momenteel is de PVV in de peilingen virtueel de grootste oppositiepartij in de Tweede Kamer. De partij profiteert van de onvrede onder bevolking ten opzichte van de huidige regering, bestaande uit de PVDA en de VVD. Met name de massale instroom van gelukszoekers uit Afrika en de bezuinigingen in de zorg, maken de partij tot een populaire keuze.

De vervolging van Wilders wordt ingesteld door het arrondissementsparket Den Haag, dat in handen is van hoofdofficier van justitie Mr. Henk Korvinus, broer van Cees Korvinus ex-chef van de socialistische omroep VARA. De hoofdofficier kwam eerder dit jaar tot veler verbazing ertoe om de bekende weblog Geenstijl te onderzoeken vanwege een bewerkte foto, echter na dit onderzoek bleek het wel mee te vallen.

Overigens worden benoemingen bij het Openbaar Ministerie gedaan op voorstel van de minister van Veiligheid en Justitie en goedgekeurd door de Ministerraad. Niet toevallig wordt het land al sinds jaar en dag geregeerd door de drie grote politieke stromingen, die dus ook bepalen wie er bij het OM komen te werken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Vervolging Geert Wilders door het Openbaar Ministerie”

  1. En wie wilt er niet minder Marokkanen …80 % van de bevolking !!!

  2. Geert Wilders wordt vervolgd door mensen die zichzelf schuldig maken aan groepsbelediging (daarmee bedoeld zijnde de aanhangers van zijn politieke partij) en van het aanzetten tot haat en geweld. Welke haat, welk geweld? Het zijn precies zijn vervolgers die oproepen om Geert Wilders te haten en bereid zijn om geweld tegenover zijn persoon te gebruiken. Het is duidelijk dat in Nederland Vrouwe Justitia haar blinddoek heeft afgeworpen en een niet neutrale politieke positie heeft ingenomen. En dan maar dag en nacht wauwelen en liegen over de weldaden van de zgn. “democratische vrijheden”. Vrijheid van meningsuiting bvb. schijnt Wtlders toch alvast helemaal niet te hebben. En dan maar durven spreken en het Volk voorliegen over de goddelijkheid van de nieuwe messias, de “Democratie”, waarin alle macht uitgaat van het Volk, maar waarin dit zelfde Volk geen enkele macht bezit of uitoefent. Reeds Plato wist dat er nooit een democratie heeft bestaan en ook nooit zal bestaan daar zij maar een ideologische fictie is, een utopie.

Trending

%d bloggers liken dit: