isisDe afgelopen maanden was met regelmaat dé verislamiseerde wijk in Den Haag in het nieuws. De Schilderswijk, vroeger een buurt met Nederlandse arbeiders is thans een buurt met mensen van Afrikaans-islamistische afkomst. Dit jaar was er eerst een pro-ISIS demonstratie en later in het jaar een demonstratie door de groep Pro Patria, die eiste dat ook deze buurt weer tot Nederland zou behoren. Maar de demonstratie werd tegengehouden en daarmee bleek dat de imams hier mee te vertellen hebben dan de Haagse burgemeester.

Ook wij schrijven hier met regelmaat over. Zeker wanneer het de gevolgen van de islamisering betreft en daarbij natuurlijk het onvermijdelijke uitreizen van ´onze hangjongeren´ naar de Islamitische Staat om daar mee te doen aan allerhande oorlogsmisdaden. Met als reden dat de Nederlandse pers vaak niet de waarheid over dergelijke zaken vertellen, komen buitenlandse media dan gewoon naar bronnen toe die wel vrijuit kunnen schrijven.

Bekijk hieronder de Engelstalige rapportage met Rechts Actueel over islamisering en radicalisering door RT.com;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: