slf

Le Suicide français’*, of de Franse zelfmoord, van Eric Zemmour, behoort tot de absolute top qua verkoopcijfers. In het verleden konden slechts een handvol auteurs die cijfers voorleggen. Linkse wereldverbeteraars geven schoorvoetend toe dat het boek goed verkoopt – cijfers liegen immers niet – maar dat het niet gelezen wordt. Hebt u al belachelijkere opmerkingen gehoord? Mensen kopen dus boeken om ze ongelezen weg te bergen. De georkestreerde klimaatopwarming zorgt ervoor dat hun hersenen verschrompelen, voor zover ze die al hadden. Maar goed.

De zelfdoding, waarover Zemmour het heeft, had evengoed ‘moord met voorbedachten rade kunnen heten. Moord van de kleurpartijen, op de bevolking, de cultuur, de waarden en normen en de geschiedenis van dat land, ooit een grandeur.

In l’Ile de France – de regio met de Parijse arrondissementen (1 tot 20) en de departementen Seine-et-Marne, Yvelines, Essonne, Seine-Saint-Denis, Val-de-Marne en Val-d’Oise – loopt de vreemdelingenaangroei de spuigaten uit. Van de tien personen die je op straat tegenkomt, zijn er 4 vreemdelingen. Dat probleem is ons natuurlijk niet ‘vreemd’, maar hier beperkt het zich tot enkele Brusselse gemeenten. In ‘La Francilienne’, andere naam voor deze regio, is het nog van een ander kaliber.

Nog enkele frappante cijfers:

  • In Frankrijk verblijven momenteel (officieel!) 13 miljoen vreemdelingen, voornamelijk uit Noord- en Zwart Afrika. De vele duizenden illegalen zijn daar uiteraard niet bij gerekend

  • Bij de bevolkingsgroep van 25-55 jarigen is 27% van vreemde afkomst (voornamelijk zij die voor het nageslacht zullen zorgen

  • 46% van de kinderen die in l’Ile de France geboren worden hebben tenminste 1 vreemde ouder

  • In Seine-Saint-Denis is dat zelfs 65

  • In Val-de-Marne is dat 50%, in Val d’Oise 49% en in Parijs 45%

Die cijfers komen van INSEE – L’Institut national de la statistique et des études économiques – en zijn dus officieel. Wie die cijfers vroeger gebruikte werd steevast voor racist uitgemaakt. Nu blijft dat even uit, ze zijn voorzichtiger geworden.

Natuurlijk wordt er onmiddellijk aan toegevoegd dat die concentratie aan vreemdelingen door kansarmoede wordt veroorzaakt.

'President' Hollande met zijn toekomstige  kiezers (voor zover ze hem nog een plaats op de lijst gunnen).
‘President’ Hollande met zijn toekomstige kiezers (voor zover ze hem nog een plaats op de lijst gunnen).

Dat ze ons dan eens vertellen hoe het komt dat er in het departement Seine-Saint-Denis – een van de meest verpauperde departementen van het land, als we hen moeten geloven – 350 Ferrari’s zijn ingeschreven. Dat zijn er meer dan in een flitsend departement als Les Alpes Maritimes (Nice, Cannes, Menton, enz). Gewezen minister, Brice Hortefeux (UMP), zei er het volgende over: “Quand on recense 350 Ferrari en Seine-Saint-Denis, on est en droit de se poser quelques questions.” 

Met kan zich daarbij inderdaad vragen stellen! We zouden bijvoorbeeld kunnen vragen of dat met drugshandel te maken heeft…

De bekende Franse professor, Xavier Raufer, wereldvermaard criminoloog, die in 2011 nog voor het Vlaams Belang in het Vlaams Parlement kwam spreken, vertelde ons dat armoede en migratie niet met elkaar verbonden zijn. “De armste gebieden in Frankrijk – waar de mensen het minste centen hebben – zijn twee landelijke departementen, Le Cantal (Auvergne) en La Creuse (Limousin). Nochtans worden daar geen wagens in brand gestoken en geen handtassen van oude vrouwtjes afgerukt“, zo stelt Xavier Raufer.

Zo is dat.

Le Suicide français – Eric Zemmour
Albin Michel, Parijs – 544 pagina’s
EAN13 : 9782226254757 – Prijs: 22.90 €

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[BOEK] Le Suicide français – Eric Zemmour”

  1. Omdat hij een kat “een kat” noemt verwijten PoCo-besmetten hem , ja daar is het weer recht en nog warm uit de LINKER duim gezogen, “racist”(sic) te zijn.

  2. Multicullers zullen blijven ontkennen dat ongebreidelde immigratie iets met stijgende criminaliteit te maken heeft. Als men enkele jaren geleden in Borgerhout kwam dan waren er meer BMW’s op straat dan in enig ander district van eender welke stad. En de chauffeurs waren (bijna) allemaal zoals ze in Nederland zeggen “lichtgetinte” zeer jonge “Belgen”. Een goede verstaander…. Maar de belastingdiensten die anders als een pak wolven elke niet aangegeven inkomsten van gewone Vlamingen zullen naspeuren en belasten natuurlijk, reageren zoals de 3 spreekwoordelijke aapjes. Niks gezien, gehoord en zeker niks gezegd. En alle progressieven in koor, veroordelen de “racistische” Vlaming als hij dat wel ziet en zich daar een vraag durft bij te stellen. Het bestaan en het licht van de zon blijven ontkennen, daar moet toch een psychiatrische diagnose voor bestaan niet? Kan iemand mij hier mee helpen?

Trending

%d