Gisteren schreven we hier nog dat PEGIDA (Patriotische Europäer Gegen die Islamisierung des Abendlandes) zal aangepakt worden omdat het ‘te groot’ aan het worden is: “Linkse Vollidioten staan met de billen bloot en roepen angstig dat het een “schande voor Duitsland” is. De polarisatie zal ingeroepen worden om een einde te maken aan deze spontane volksbijeenkomsten.” Vandaag is het (bijna) zover.

pe3

SPD-Vize: Stegner fordert Überwachung von PEGIDA durch Verfassungsschutz“, vertaald: “SPD-ondervoorzitter Stegner eist toezicht vanwege de staatsveiligheid aangaande de activiteiten van PEGIDA.” Dat een ondervoorzitter van een politieke partij zo’n eisen stelt is in een democratie geen enkel probleem, politici mogen namelijk eisen wat ze willen. Het is echter schrijnend wanneer de voorzitters van de Duitse politievakbonden ‘Deutschen Polizeigewerkschaft’ (DPolG) en de Bundes Deutscher Kriminalbeamter (BDK) het voorstel steunen.

Men heeft het nog lang uitgehouden om een strategie te bedenken tegen de mensen van PEGIDA. Maar de aanzet is nu gegeven en het zal er gaan stinken. De “bescherming van de grondwet” wordt er bijgesleurd en uiteraard blijven termen als “angst creëren” en “agressie” niet langer weg. Agressie? De enige agressie bij de PEGIDA-bijeenkomsten komt van de tegenstanders die er al oorlogje speelden met de politie.

"Agressie" en geweld komt niet vanuit de PEGIDA-manifestaties. ANTIFA daarentegen teert op geweld en, agressie en het creëren van angst.
“Agressie” en geweld komt niet vanuit de PEGIDA-manifestaties. ANTIFA daarentegen teert op geweld en, agressie en het creëren van angst, hierboven nog maar eens tijdens een tegenactie bij één van de PEGIDA bijeenkomsten.

Ook in de Vlaamse media worden ze stilaan wakker. De “angst is er dat extreem-rechts de manifestaties van PEGIDA zal misbruiken” wordt er geschreven. Uiteraard mochten we ook al vernemen dat het “neo-nazi’s” zijn en meer van die nietsbetekenende prietpraat.

Zouden neo-nazi's een hakenkruis in de vuilbak kieperen?
Zouden neo-nazi’s een hakenkruis in de vuilbak kieperen?

Kortom, een positieve burgerbeweging, die iets veranderd wil zien aan het vreemdelingenbeleid van Duitsland, moet koste wat kost de kop ingedrukt worden en daarbij worden leugens en intimidatie niet geschuwd. “Deutschland ist nicht so” wordt er ons wijsgemaakt. Aangezien PEGIDA navolging krijgt over gans Duitsland en het feit dat AfD één van de sterkste partijen van onze oosterburen aan het worden is doen ons echter iets anders vermoeden…

Wir sind das Volk!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Socialisten willen volksbeweging PEGIDA laten volgen door staatsveiligheid”

  1. Nochtans hebben Linksen hun muil altijd vol over “diversiteit”, uiteraard mag die vermeende “diversiteit” niet zo “divers” zijn dat ze nog maar enigszins zou verschillen van hun PoCo-pervers Eigen Links Groot Gelijk, ha neen, daar houdt de beweerde “diversiteit”(sic) immers op, ha ja !

  2. Natuurlijk zullen de linkse samenzweerders, geholpen door hun knechtjes en meiden in de media, alles in het werk stellen om deze spontane volksdemonstraties eerst in een kwaad daglicht te stellen, en nadien te laten vervolgen. Het is in alle landen hetzelfde scenario. De linksen hebben decennialang het publieke debat, de politiek en de media gedomineerd en gemanipuleerd. Nu er (eindelijk) een reactie komt van het volk, kennen ze maar één weg om te reageren: het bekende gehuil over nazisme, uiterst rechts, provocatie, geweld (dat bijna altijd een links monopolie was en is) en alle legale en illegale middelen die ze maar uit de kast kunnen halen. Vergeet niet dat ook een groot deel van het juridische systeem, inbegrepen de staatsveiligheid, door hun slippendragers gedomineerd wordt. Dat linkse janhagel zal maar uit zijn multicul roes ontwaken als ze zelf in groten getale het slachtoffer worden van Islamitisch geweld. Even een goeie verdediging suggereren voor het geval dat het zo ver komt? Ze kunnen nog altijd zeggen: “Wir haben es nicht gewüst!”

Trending

%d bloggers liken dit: