Duitsland wordt stilaan wakker uit de multikulnachtmerrie

En daar waren ze weer, de Patriotische Europäer Gegen die Islamisierung des Abendlandes, kort gezegd ‘PEGIDA’. Met 15.000 gisterenavond. In Dresden, het zwaarste Duitse litteken sinds de Tweede Wereldoorlog.

pegida1512

Het is wonderbaarlijk en heerlijk tegelijkertijd om te zien hoe het Duitse volk op straat komt vanuit het niets. Als een feniks uit de assen van de door waanzin en multikul gedreven zelfvernietiging. Wir sind das Volk!

Linkse Vollidioten staan met de billen bloot en roepen angstig dat het een “schande voor Duitsland” is. De polarisatie zal ingeroepen worden om een einde te maken aan deze spontane volksbijeenkomsten.

Pegida zet daar “Für euch, für eure familie, für euer Vaterland” tegenover. Een logische boodschap, wars van alle linkse prietpraat. Duitsland heeft geen behoefte aan nog meer vervreemding. Niet van binnenuit, laat staan van buitenaf. Duitsland moet terug Duits worden. Mét de nodige diversiteit, dat benadrukt PEGIDA ook.

Niet tégen de islam, maar voor de Duitse eigenheid. Niet tegen de vreemdelingen, maar voor de Deutsche Leidkultur. Niet tegen échte asielzoekers, maar voor het behoud van de Duitse tradities.

PEGIDA is das Volk. Een democratie zou hier geen problemen mee hebben, maar Duitsland is hét naoorlogs product bij uitstek van het ‘weg-met-ons’-denken, ergo de Duitse elite vormt de verpersoonlijking van de oikofobie.

Onderstaande video toont het ongelijk van links en het gelijk van het gewone volk. Jammer dat Dresden aan de andere kant van Duitsland ligt, anders zaten we er iedere maandagavond. Dromend van een Vlaamse PEGIDA. Van een Vlaamse storm.

Als toemaatje een voorbeeld van de linkse hysterie, zeg maar angst voor de waarheid:

pegidakrant

6 comments

  1. Zelfs ex-DDR’s dominee’s dochter Merkel beaamde destijds dat het Multiculti gedoe mislukt was.

  2. Dat ons door politiek-correcte pipo’s en pipa’s mismeesterd Systeem ontaard is tot een ijselijk- barre multiflauwekulti nachtmerrie, blijkt uit het overduidelijkst uit het feit dat op een decenium tijd het hoofddoekje als uitermate raar voorkomend nu dermate veelvuldig verspreid is dat elk hoofddoekje onmiskenbaar een vlag, geplant op door neo-Saracenen veroverd gebied lijkt. Want het tart de logica dat een hoofddoekje een decenium geleden nog niet zou “verplicht” zijn door de koran en dat de Profeet met het kindbruidje Aisha Abu bin Bakr inmiddels een addendum ter zake aan de Koran zou toegevoegd hebben . Het feit dat onze (Dhimmi) kinderen op zee- & bosklassen tijdens het vorige, sossewieterse stadsbestuur in Antwerpen zelfs voor geen varkensvlees konden opteren, maar dat er wel voeder, conform de spijswetten beschikbaar was, geldt als ander politiek-correct gedegenereed dieptepunt. De recente , van multiflauwekulti arrogantie bolstaande anti-Zwarte-Piet-hetze gooide er nog een schep politiek-correcte mest bovenop. De volkomen OVERgesubsidiëerde , met rode en groene politiek benoemde nestbevuilers volgepropte, xenofiele cenakels der vreemdelingenINDUSTRIE, koteren met masochistische, autodestructieve ijver het “weg-met-ons” PoCo-vuurtje nog op ! Hoe lang zouden wij, EigenVolkse Mensen, dit nog met lede ogen moeten blijven aanzien dat we als terecht van misbaar blatende schapen naar de politiek-correcte multiflauwkulti slachtbank worden geleid ZONDER VERZET ?! Hoe lang BLIJVEN wij nog dulden dat wij in ONS land als een soort Untermenschen, toch minstens tweede-rangsburgers worden behandeld, heu …mishandeld door het PoCo-Systeem ? Onweerlegbaar hoesten wij het grootste volume aan belastingen op voor de Overheid door het feit dat we de numerieke meerderheid uitmaken.
    Nochtans pleegt diezelfde overheid tegenover diezelfden, ons dus, flagrante politiek-correcte “discriminatie op basis van (EigenVolkse) origine” door het objectief-correct constateerbare feit dat diezelfde Overheid discriminatoir GEEN “Meerderhedenforum” subsidiëert maar WEL enkel een “Minderhedenforum” ! Nochtans luidt het koddige, tricolore adagium ; “alle Belgen gelijk voor de wet”. Waarom blijven wij dergelijke flagrante politiek-correcte slag na slag in ons van ootmoed nederig gebogen EigenVolks gelaat maar slaafs en deemoedig geknield accepteren, zouden wij dan masochisten zijn ???????!!!!!!!!!

  3. Merkel mag zich een grote onderbroek aandoen die veel absorbeert, zal nodig zijn, ze heeft al genoeg kadoooo’s weg gegeven , wil ik zeggen de centen van haar eigen volk aan die aangespoelden. Zou dit stilaan het begin zijn van het verstand dat is aangekomen??????

  4. Corneel

    Je verwacht van iemand als Frans Josef Wagner, die zijn tegenstanders voor idioot uitkrijt, dat hij zelf tenminste zou weten waar ie het over heeft. De ouders van Jezus Christus zouden Grieks en Armeens gesproken hebben. Dat laatste zeker al niet : de eerste christenen spraken Aramees, een taal die door de allerlaatste Christenen in het Midden-Oosten nog wordt gebruikt. Maar ook een taal die stilaan door toedoen van die lieverdjes van de godsdienst van de vrede, de nek wordt omgewrongen. Schäme sie Sich, herr Wagner. Mein Gott, ein solcher Idiot!

  5. Het is inderdaad heerlijk om te mogen vaststellen dat er toch één volk in Europa is dat zich aan het herinneren is wie en wat het is. Nu nog Frankrijk en de eerste echte stap is gezet. Houzee!

  6. Het moet er goed inhakken aangezien Merkel het nodig vond zich officieel te distantiëren van PEGIDA…

Comments are closed.