Pegida demonstratie - 8.12.2014 - foto alliance dpa
Pegida demonstratie – 8.12.2014 – foto alliance dpa

In Duitsland is de CDU definitief plat op de buik gegaan, als een abnormaal onderdanige SM-slaaf, voor de islam en extreem-links. Sinds weken betogen in Dresden elke maandagavond duizenden Duitsers tegen de islamisering van Duitsland en tegen de asielpolitiek van de Duitse Bondsregering.

Maandag 8 december kwamen meer dan 10.000 normale Duitsers de straat op. Het linkse tegenprotest kreeg zo’n 7.000 idioten op de been na oproepen van de verschillende christelijke kerken, vakbonden, extreem-linkse organisaties en de door de CDU geleide Saksische Landsregering.

Lutz Bachmann- voorzitter Pegia - foto alliance dpa
Lutz Bachmann- voorzitter Pegia – foto alliance dpa

Pegida waarschuwt voor salafisten en extreem links

De stem van de gewone Duitser weerklinkt via de organisatie Pegida ‘Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendslandes’ (Nationalistische Europeanen tegen de islamisering van het Avondland), geleid door Lutz Bachmann.

In zijn betoog van maandag 8 december waarschuwde Bachmann voor het gevaar van de salafisten en extreem-links in Duitsland, die alles in het werk stellen om de gewaarborgde vrijheden en de rechtsstaat uit te hollen. Verder pleit hij ervoor dat het asielkaf van het asielkoren wordt gescheiden: alleen nog echt politiek vervolgden zouden asiel mogen krijgen in plaats van economische vluchtelingen. Tevens verduidelijkte hij dat Pegida niet tegen de islam is of oorlogsvluchtelingen, maar wel tegen zogenaamde islamisten en criminele asielzoekers. Naar onze mening een discours van het gezond verstand.

Extreem links en salafisten hand in hand met ‘de democratie’

De laatste weken manifesteerden telkens een 7.500 Duitsers met Pegida en een handjevol extreem linksen, telkens een 200-tal, trachtte de betogers de weg te ontzeggen. Maandagavond 8 december bij het beëindigen van de demonstratie van Pegida, poogden grote aantallen extreemlinksen een politiecordon te doorbreken om de huiswaarts kerende Pegida-aanhangers te lijf te gaan. Dit is hen niet gelukt door een kordaat politieoptreden. Tientallen tegenbetogers werden opgepakt.

Saksisch Minister-President Stanislaw Tillich (CDU) had samen met extreemlinks voor de tegenbetoging opgeroepen. Uiteraard volgden hierin ook de officieel linkse partijen. Saksisch minister van binnenlandse zaken, Markus Ulbig noemde de Pegida aanhangers beschimpend rattenvangers. De TU (Technisch Universiteit Dresden) zette haar medewerkers onder druk om zeker niet deel te nemen. Rektor Hans Müller-Steinhagen bestempelde de Pegida demonstraties als gevaarlijk omdat ze de rechts radicale bewegingen hierdoor sterker maken.

De zogenaamde ‘Innenexperten’ van de CDU en SPD waarschuwen voor Pegida. De voorzitter van de conferentie van ministers van binnenlandse zaken van de Bundesländer, Ralf Jäger (SPD) beschuldigde Pegida een stemming tegen de buitenlanders de creëren: “De initiatiefnemers leunen aan bij de buitenlanders vijandige en islamvijandige agitatie, vooroordelen en angsten”. “Rechtspopulisten en extreemrechtsen profiteren ervan om een agressieve sfeer te maken, en dit op de rug van de mensen die sowieso alles al verloren hebben”.

CDU-er Wolfgang Bosbach waarschuwde de deelname aan de Pegida manifestaties: “Ieder kan voor of tegen iets demonsteren, maar men mag zich niet als instrument laten dienen voor politiek extreme doelen die men zelfs niet deelt”. Hij stelde verder dat de media en politici tot plicht hebben bekend te maken wat de ware achtergronden en doelen van Pegida zijn. Goed zo, dat ze dat maar doen, die media en politiek, dan zal ‘het gevaar van extreem rechts’ veel meer stemmen halen en geraakt Duitsland alvast verlost van de islamisten  en asielprofiteurs, maar ook van de laffe volksverraders die doorgaan voor democratische politici, als je het ons vraagt.

Frauke Petry - voorzitster AfD Foto dpa
Frauke Petry – voorzitster AfD Foto dpa

De andere stem: AfD (én doodgezwegen NPD)

Wie deze ‘democratische oproep tot tegenbetogen’ niet steunde is de AfD (Alternatieve für Deutschland, een partij om meer en meer rekening mee te houden!) bij monde van voorzitster Frauke Petry. Zij stelt: “Ook in Dresden is het het recht van elke burger om te betogen en vreedzaam zijn gedachten openbaar te uiten. Dit blokkeren is een strafbaar feit dat door de politie consequent ontbonden moet worden.”

En zo krijgt de NPD van EU-parlementslid Udo Voigt een ‘objectieve bondgenoot’ ook al handelt de AfD uit zuiver opportunisme, want vissend naar ontevreden CDU en SPD kiesvee. Het origineel is beter dan de kopie, zo zegt het spreekwoord. We zijn benieuwd of de Duitsers in Dresden en elders ten lande de rangen van de NPD eerder zullen versterken dan deze van de redelijk politiek correcte AfD. Nu ja, liever de AfD – althans momenteel – dan al de andere traditionele partijen van CDU/CSU tot Die Linke in Duitsland. (bron Junge Feiheit)

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: