renpr3Nu de vrije meningsuiting het heeft gewonnen van de politieke willekeur, kunnen we verder gaan met de praktische organisatie van het optreden van Frank Rennicke. Hoeveel plaatsen zijn er nog beschikbaar? Om hoe laat worden de toehoorders verwacht? Enzovoorts.

Plaats + uren

renprHet concert van Frank Rennicke vindt op 6 december plaats in het Museumtheater. Deze zaal is te vinden in de Zwijgershoek 14 in Sint-Niklaas. Er is een parking voor en rond de zaal, we vragen vooral daar te parkeren.  Om geen problemen te hebben met eventuele protesterende tegenstanders, vragen we iedereen om goed op tijd af te zakken naar de zaal. Om 19 uur gaan de deuren open en om 20 uur begint het optreden. Blijf niet op straat hangen, maar ga zo snel mogelijk naar binnen.

Kaarten + (aangepaste) prijs

renpr5Gezien de ongewone situatie de voorbije weken, kregen een aantal mensen twijfels om nog langer een kaart te bestellen. Begrijpelijk en een beproefde techniek van de linkse tegenstanders. De zaal is al goed gevuld, maar enkele tientallen plaatsen zijn toch nog beschikbaar. Omdat we geen macht hadden over de ondemocratische situatie en we tenslotte ook geen kapitalisten zijn, gaan we deze kaarten aanbieden aan de prijs van de voorverkoop, namelijk 12 euro.

Let wel, er kunnen geen kaarten meer op voorhand besteld worden! Een berichtje via rennickeinvlaanderen@gmail.com dat je komt is handig, maar gewoon naar het Museumtheater komen kan dus ook.

Veiligheid van de toehoorders

renpr2Om de rust en de kalmte binnen in de zaal tijdens en voor het concert van Frank Rennicke te bewaren wordt een discrete ordedienst voorzien. Uiteraard zal deze in de eerste plaats toezien dat er geen ongenodigde gasten de sfeer komen verpesten, maar tegelijkertijd zal er op gelet worden dat ook in de zaal zelf het nodige fatsoen bewaard wordt. Niet dat we daaraan twijfelen, want nationalisten hebben wél manieren, maar een verwittigd man of vrouw is er twee waard.  Buiten de zaal zorgt uiteraard de politie voor de veiligheid.

Verkoopstands

renpr4Voor en na het optreden en tijdens de pauze bestaat er de mogelijkheid om zowel cd’s van Frank Rennicke aan te kopen alsook leuke hebbedingetjes en cd’s uit de nationalistische beweging. Eveneens gaan er zaken te koop aangeboden worden waarmee de proceskosten zullen betaald worden, zoals unieke speciaal voor deze gelegenheid handgemaakte Joelkandelaars.

We hopen dat hierbij iedereen voldoende geïnformeerd is over het verloop van aanstaande zaterdagavond in het Museumtheater in Sint-Niklaas. Samen maken we er een geweldig feest van! Niet enkel omdat Frank Rennicke een fantastische nationalistische bard is, maar evengoed omdat we zullen klinken op de vrije meningsuiting waar nationalisten ten allen tijde recht op hebben en die ook zullen verdedigen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[Concert Rennicke] Praktische informatie”

  1. Willem Goossens

    Vandaag werden twee mensen begraven, de ene stierf aan iets dat we niet mogen weten, een linkse rakker, overdreven zelfs lachwekkend opgeklopt door de politiek en de pers, zijn liedjes klinken zoals er duizenden klinken, banaal! en wat ik mij afvraag, zou iedere ramptoerist aan de kerk die daar krokodillen tranen stond te blèren, een cd, tje in zijn bezit hebben van deze voor mij toch onbekende zanger??? maar kom ieder zijn goesting!!! Wat mij wel heel diep in mijn hart trof, ergens in de duistere bossen van Wallonië stierf een meisje van 14 een gruwelijke dood, en werd ook vandaag begraven, en dat er weer een gruwel ronddwaalt. daar sta ik stil bij.

  2. willem Goossens

    Je bent links en je wordt de hemel in geprezen voor enkele banale liedjes, zelfs de beiaard wordt ingeschakeld, en ten voeten wordt ge opgevoerd in de media, je bent recht en je wordt geweerd zonder enige reden. met veel moeite mag je van de linkerds optreden.

Trending

%d bloggers liken dit: