bastaAanstaande zondag 30 november vindt in Edegem het langverwachte Europees colloquium van Voorpost plaats. Onze medewerker Sjors legde hierover Voorpost-voorzitter Bart al enkele vragen voor en ook uw dienaar zal enkele vragen voorgeschoteld krijgen op dit Identitair Colloquium. Ondertussen pakt de linkse ‘krant’ De Morgen uit met een geheel eigen interpretatie van de term ‘euroscepticisme’.

We citeren letterlijk uit een artikel van De Morgen over de Lega Nord, de Padaanse vrijheidspartij in Noord-Italië:

“Net als Le Pen is Salvini eurosceptisch; tegen migranten, zigeuners, homo’s en belastingen; en voor het herstel van traditionele nationale waarden.”

Kritiek op het beleid van de Europese Unie, aangaande de afbraak van de soevereiniteit van volkeren, wordt afgedaan als homohaat en andere straffe leugens. We zijn heel wat gewoon van dit medium – dat ooit door de toenmalige Vlaams Blok Jongeren (VBJ) werd afgedaan als ‘De Zorgen’ -, maar dit overtreft toch iedere verbeelding. De bedoeling is duidelijk: eurosceptische groeperingen en partijen (waaronder ook het Vlaams Belang) moeten de perceptie krijgen van een tweede nationaal-socialistische beweging te zijn.

Het verbaast ons overigens dat De Morgen in zijn ‘artikel’ over de nieuwe leider van de Lega Nord, Matteo Salvini, niet verder kwam dan: “Met een anti-Europees programma en harde uitspraken over migranten wil Lega Nord-leider Matteo Salvini (extreem) rechts Italië voor zich winnen.” Weet de progressieve krant dan niet dat Salvini hiervoor de steun van CasaPound krijgt? Inzake de migratiestandpunten, de euro en nog een aantal andere zaken staan het Italiaanse CasaPound en Lega Nord op één lijn.

Mario Borghezio (Lega Nord) en Simone Di Stefano (CasaPound) voeren broederlijk actie tegen de EU.
Mario Borghezio (Lega Nord) en Simone Di Stefano (CasaPound) voeren broederlijk actie tegen de EU.

Eerder heeft deze jonge beweging bij verkiezingen opgeroepen om Lega Nord te stemmen en ook nu duiken er foto’s op waarbij CasaPound-kopstukken broederlijk naast Lega Nord-kopstukken de Bühne betreden. Simone Di Stefano van CasaPound: “Wij steunen Salvini, die zijn partij van 4% naar 20% wist te leiden, inzake de volgende thema’s: neen aan de euro, neen aan het project ‘Mare Nostrum’ (een zwak verdedigingsmechanisme zeg maar om de (Italiaanse) grenzen in de Middellandse Zee te beschermen tegen massa-immigratie, nvdr.) en neen aan sancties tegen Rusland.”

Wie de werkelijke redenen van onze EU-kritiek wil aanhoren moet dus aanstaande zondag omstreeks 14 uur afzakken naar Edegem. Alle info vind je via voorpost.org.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “De Morgen: “Euroscepticisme = homohaat” en andere straffe leugens”

  1. We neemt DE MORGEN nu serieus ?????

  2. Voor mij staat het nu wel vast: de huidige socialisten zijn niet alleen cultuur- en volksverraders geworden, maar ook de verraders van de werkende klasse. Daarbij gaan ze de weg op naar een neoliberale, neokapitalistische EU-dictatuur. Neem het mij echt niet kwalijk: de lidstateb van de EU zijn geen soevereine staten meer, ze zijn onbekwaam en onbevoegd geworden om hun burgers tegen de dictatuur en de uitbuiting door niet-verkozen leiders en van zich zelfbenoemende administratieve EU-instellingen. Spijtig voor ons maar er is op dit ogenblik maar één enkele soevereine europese natie meer en dat is Rusland. Zou het mogelijk zijn dat voor één keer de geschiedenis zich wel herhaald en de periode van 1789 terugkeert?

Trending

%d bloggers liken dit: