Protest aan ambassade Qatar tegen jihadisme

Zondag vindt om 14 uur een opmerkelijke manifestatie plaats in Brussel: op initiatief van de vereniging Eurorus, die de goede banden tussen Europa en Rusland wil bevorderen, wordt gemanifesteerd tegen het islamitische jihadisme van terreurgroep ISIS&Co aan de ambassade van Qatar, volgens de initiatiefnemers een van de grootste sponsors van ISIS.  Tegelijk wordt opgeroepen tot solidariteit tussen de Europeanen en de Russen en de Syriërs, voor Eurorus terecht en goed geleid door hun democratisch verkozen presidenten Assad en Putin.

Het woord zal gevoerd worden door mensen van Eurorus en Hervé Van Laethem, politiek secretaris van de Waalse nationalistische partij Nation.  Vlamingen zijn van harte welkom met Vlaamse leeuwenvlaggen.  Het is niet omdat wij met REACT iets aankondigen, of vermelden, dat wij het daarom met alles eens zijn, voor alle duidelijkheid;  maar temidden van de anti-Putin-hetze in onze eigen rood-groene media kan een kritisch geluid ook al eens uitnodigen tot nadenken.

aankondiging30november