vrgewEnkele dagen terug was het de ‘Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen.’ De Raad van Europa schenkt dan aandacht aan de duizenden vrouwen die daaronder gebukt gaan. De omvang van dat probleem wordt waarschijnlijk zwaar onderschat, omdat veel vrouwen daarmee niet te koop lopen, niet iedereen doet aangifte.

In dit land registreert de politie jaarlijks zo’n 60.000 gevallen van huiselijk geweld, een getal dat jaarlijks blijft stijgen. In Nederland steeg het aantal door-de-politie-geregistreerde incidenten van 56.355 in 2004 naar 63.841 incidenten in 2008. In het land van Cameron krijgt de politie gemiddeld elke minuut een melding van huiselijk geweld. Volgens de politie van Sussex worden elke week twee vrouwen vermoord door partners of ex-partners.

In Italië zijn naar schatting 6,7 miljoen vrouwen, op een totale bevolking van 60 miljoen, al slachtoffer geweest van lichamelijk of psychisch geweld. In Frankrijk is het niet beter. Om de drie dagen overlijdt daar een vrouw aan de gevolgen van huiselijk geweld! Een politiestudie uit 2008 toonde dat 156 (bijna om de twee dagen) vrouwen en 27 mannen dat jaar het leven lieten door hun partner of ex. Dat is 16% van het totale aantal moorden in Frankrijk.

Dat zijn uiteraard allemaal onthutsende vaststellingen en natuurlijk worden deze cijfers bekend gemaakt zonder de etnische afkomst van het slachtoffer en dader te vermelden. Niet dat het uitsluitend vreemdelingen zijn die hun boekje te buiten gaan, dat beweren zou de waarheid ‘geweld’ aandoen. Maar laten we toch niet vergeten dat ‘eremoorden’ en minderwaardige behandeling van de vrouw deel uitmaken van de ‘vreedzame’ religie die luistert naar de roepnaam: islam.

Volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken stierven in 2013 inderdaad 121 vrouwen aan de gevolgen van partnergeweld. 121 vrouwen op een bevolking van 65 miljoen inwoners.

Laten we dat eens vergelijken met enkele ‘prachtlanden’!

In Algerije laten jaarlijks 400 vrouwen het leven door geweldplegingen van hun wederhelft. Op een bevolking van 40 miljoen kan dat tellen. Dat is zes keer meer dan in Frankrijk. In Marokko zijn zes vrouwen op de tien (62,8%) het slachtoffer van één of andere vorm van geweld. In Tunesië ten slotte zijn 47,9 % van de vrouwen daarvan het slachtoffer.

Natuurlijk heeft dat allemaal met hun cultuur, de islam en hun opvoeding te maken. Vrouwen zijn nu eenmaal minderwaardige wezens in de ogen van de woestijngodsdienst. Sinds de zevenjarige Aïsja in Mekka in het huwelijk trad met Mohammed is er blijkbaar nog niet veel veranderd. Vrouw zijn in die prachtlanden – voornamelijk in islammiddens – is niet evident. Het veel hogere aantal geweldplegingen tegen vrouwen is toch wel echt opvallend. De alles verbergende kledij van de vrouw maakt het voor de daders ook een stuk gemakkelijker om toe te ‘slaan’. Een bloedneus of een blauw oog valt immers niet op achter die belachelijke kledij (zie foto).

vrgew2

Dat een groot aantal van de dodelijke slachtoffers en daders in Europa van allochtone afkomst zijn, staat als een paal boven water. Dat niet vermelden, zoals de media het graag heeft, zou de Europese man onrecht aandoen en hem in een verkeerd daglicht plaatsen.

Het is ook opvallend dat de feministen zo goed als totaal afwezig blijven in het debat over het verband tussen vrouwenmishandeling en de islam. Integendeel zelfs, eergisteren wist een zekere Unni Wikan, een 70-jarige Noorse Unicef-ambassadrice en hoogleraar sociale antropologie aan de universiteit van Oslo, ons te vertellen dat vrouwen zich moeten aanpassen aan de realiteit van de multiculturaliteit en dat ze hun lichaam moeten bedekken uit respect voor de islam-aanhangers! Nochtans kunnen we met grote zekerheid stellen dat de meisjes en vrouwen, die dagelijks door de jongetjes van IS en Boko Haram worden verkracht, niet naakt door de woestijn huppelen.

Die oikofobie – angst voor het eigene – is onbegrijpelijk en wraakroepend! Bij het politiek correcte volkje zit masochisme in de genen!

Vieille Europe, réveilletoi!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Noorse feministe: “Krijg je slaag? Pas je aan en draag een burka!””

 1. Dus feministen schelden op alles wat blank en man is tenzij het een kleurtje heeft, dan zijn ze zelf in fout

 2. the power of christ

  Younes is egt dom da die da achterlijk moslimgeloof gelooft er zijn statistieken en dat bewijst dat moslims achterstand hebben en dat jullie vrouwen eerloos zijn , jullie hebben gewoon bang dat lekkere christenen met jullie hopeloze vrouwen gaan lopen daarom mogen ze het huis niet uit zonder boerka en staat de man hoger dan de vrouw zodat overlopers gestraft kunnen worden en wees eerlijk als iedereen gelijk zou zijn zouden moslims uitsterven omdat de moslimvrouwtjes een lekkere en slimme christen willen en het lelijke moslim ras zal dan ni meer uitbreiden maar inkrimpen ,onze vrouwen verkopen zichzelf niet maar dat begrijpen de zielige moslims niet omdat ze al geil worden van een naakte vinger . het is het jaar 2014 dus pas je aan , je moet begrijpen dat we hier in europa verder staan en mensen niet meer stenigen . . voor de rest goed bezig met het uitmoorden van jullie eigen zielige ras .
  PS: mohammed is niet de laatste profeet want jezus komt terug hahahaha staat ook in de koran

 3. Wat een bevuiling van het Noorse EigenVolkse nest, gauchistische oikofobie snijdt de wortels door van de overgeërfde EigenVolkse cultuur ! Pure en onversneden politiek-correcte oikofobie !

 4. Helemaal mee eens Inni. Ik heb er een Mokro collega (bode) gehad. Met dit zooi valt niet mee te werken en zelfs de hogere bazen durfden niets te zeggen. Deze ongedierten, weg ermee. Hij kon het helemaal niet hebben dat ik, als vrouw, een leidinggevende functie had. Dat NL dit tolereert. NL als je nu niet ingrijpt, ben je straks te laat. In het verkeer en overal zijn ze agressief.

 5. Jean Marie TYTECA

  Misschien is Younes een overtuigd AFF of AFA-er maar toch begrijpt hij de grondwettelijke rechten en de rechten van de vrouw in het EVRM en de BUPO niet.. Blijkbaar was hij als taliban een zeer goede leerling van zijn soennitische imam De normen en waarden van de westerse cultuur kunnen hem gestolen worden. Democratie is verwerpelijk en de enige heiligen naast Allah zijn het OCMW , de RVA en de sociale huisvesting

 6. De reactie van Younes bewijst dat betreffende woestijngodsdienst nog achterlijker is dan ik eerst vermoedde.

 7. Wat en zever wij moslims doen zulk ding niet aan aan onze vrouw ik durf wedden dat wij moslims onze vrouwen beter behandelen dan somgin onder julie onze vrouwen hebben hun eer dat kan jij niet zegen over jullie vrouwen da half naakt rond loopen en hun lichaam overal zit te verkopen aan andere mannen dan haar eigen man julie vrouwen doen het om aandacht te krijgen want blijkbaar geeft haar man haar te wijnig aandacht onze moslim vrouwen hoeven het niet te doen want ze krijgen alle aandacht dat ze willen van hun man !

  1. Maar wij smullen wel van varkensgebraad in bruine bier saus, dat wel !

Trending

%d bloggers liken dit: