idm-frank-rennicke-3Het door Rechts Actueel georganiseerde concert van Frank Rennicke nadert met rasse schreden. Nadat de politie van Sint-Niklaas geen problemen zag voor de veiligheid wanneer we het Muziektheater zouden gebruiken, is het nu afwachten op de beslissing van de bestuurders van de vzw die de zaal beheert.

In een democratie zou dit geen probleem mogen heten, zeker niet wanneer je weet dat Rennicke zélf erg bezorgd is om de democratische rechten van iedereen. De Duitse bard hekelt de beknotting van de vrije meningsuiting en schreef daar dan ook enkele liedjes over. Hopelijk primeert het gezond verstand deze week boven de politieke voorkeur.

Ondertussen is ook ons promofilmpje klaar en dat mag u uiteraard massaal delen! De laatste kaarten gaan stilaan de deur uit, dus wil je er nog bij zijn, stuur dan snel een bericht naar rennickeinvlaanderen@gmail.com en voor 12 euro per kaart beleeft u op zaterdag 6 december 2014 een fijne muzikale avond!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d