Aanval op Sinterklaasfeest wordt geleid door socialistisch ABVV-werknemer

hans schippers woordvoerder movement XEerder deze week verklaarde De Standaard-medewerker Abu Jahjah de oorlog aan ons mooiste kinderfeest, het Sinterklaasfeest.  Wat later trok een stel handlangers van deze Libanees naar het stadhuis van Antwerpen, om er een dreigbrief af te geven: als het Sinterklaasfeest niet gewijzigd wordt, volgen er juridische procedures en straatgeweld zoals dit weekeinde in het Nederlandse Gouda.

Het is ver gekomen.  En waarom is het zo ver gekomen?  Omdat de drie zuilen in dit land (socialisten, christendemocraten en liberalen) de brave Vlamingen er gedurende 30 jaar van overtuigd hebben dat je niet mag stemmen voor de vaderlandslievende Vlamingen, want dat zijn zogezegd ‘extremisten’.  En dus bleven de sluizen voor vreemdelingen, illegalen en asielzoekers openstaan – met als logisch gevolg, dat de échte extremisten ons nu met chantage, intimidatie, rechtszaken en straatgeweld hun wetten opleggen.  Een volk dat te tolerant en te verdraagzaam is wordt onder de voet gelopen.

Bij het promoten van méér immigratie hebben de socialisten altijd voorop gelopen.  Het is dus maar logisch dat de dreigbrief van De Standaard-redacteur Abu Jahjah en co werd afgegeven door… Hans Schippers, beroepshalve werkzaam als secretaris bij de Antwerpse BBTK, de bediendenafdeling van de rode vakbond ABVV.  Op LinkedIn, het professionele netwerk, presenteert hij zichzelf trots als medewerker van het ABVV (BBTK) én de racistische Movement X van Abu Jahjah.  Die beweging werd genoemd naar Malcolm X, de Amerikaanse zwarte anti-blanke racist en crimineel die uiteindelijk door zijn eigen spitsbroeders doodgeschoten werd.

hans schippers bbtk linkedin

Eens te meer wordt duidelijk dat in dit land de rode vakbond zich hoegenaamd niet inzet voor het belang van de kleine man, die héél graag een fijn sinterklaasfeest zou vieren met zijn kinderen zonder politieke heisa, maar wel voor de nieuwe rode kiezers, de vreemdelingen.  Een echte Vlaming weet dus wat hem te doen staat: schrappen, die domiciliëring aan het ABVV!

7 comments

  1. wat komt die Abba enz. hier doen? Komt die ook werken voor ons pensioen ? In Libanon was zijn taak volbracht las ik eens ergens een tijd geleden. Wel hier kunnen we hem missen als kiespijn zelfs als ebola. Waar hij wel goed werk kan verrichten is in IS, dat nieuw paradijs dat ze aan stichten zijn. Geleerde advocaten van zijn soort hebben ze daar nodig. Zoals Tony Soprano zou zeggen “get the fuck out of here man”.

  2. dat de vakbonden zoveel maffia macht hebben is de schuld van de Vlamingen zelf, ze kiezen ervoor, zijn er lid van , daarmee is alles gezegd over de vakbonden. Dat een terrorist zoals jahjah zoveel aandacht krijgt ligt bij de media, en wie houdt de de media in stand , de Vlaming, want hij koopt de pulp waar alles in verdraaid gelogen verzwegen wordt. ook al moeten ze tegenwoordig knievallen doen door allerlei oude rommel aan dump prijzen toe te voegen aan hun abonnementen en dagelijkse uitgaven van hun pulp te kunnen slijten . als men op internet hun onbetaalde kranten doorneemt lijken die meer op ordinaire roddel bladen. Stel men is een hevige socialist, door de band dom en onwetend, maar als die nu vaststelt dat zelfs zijn eigen partij plus al wat links en vreemd is het Sint-Nicolaas gebeuren aanvalt, dus het feestje van zijn kinderen wil afnemen uit politieke en linkse vreemdelingen belangen Heeft hij maar een mogelijkheid, stap uit die linkse rotzooi, en leer het pallieterke lezen en zeg uw abonnement op van de morgen en soortgenoten , ik weet dat ligt nogal moeilijk voor een socialist maar de volhouder wint. en het zou een ware verlichting zijn om thuis te komen, Er bestaat ook een Vlaams neutrale ziekenkas waar ge behandeld word als mens, en niet als nummerke zoveel . Vernietig op deze manier de vakbonden door eruit te stappen, voor dopgeld zijn er neutrale kassen, stap uit die Belgische ziekenkassen die U aan de ketens houd, dat is een democratische manier om die rukkers en oplichters van ons volk hun bakkes dicht te laten houden.

  3. Hoe masochistisch diep kan de politiek-correcte, autodestructieve zelfhaat tegenover de eigen EigenVolkse Cultuur steken ? Zou die politiek-correcte naieveling niet beseffen dat hij samen met autochtone folklore zoals Zwarte Piet, de negerknecht van Sinterklaas, ook zijn eigen EigenVolkse afkomst verloochent en dus ook in zeker zin ook zijn autochtone ouders kleineert ? Dat kan alleen maar een sossewieter of een gifGROENe Eco-fascist ! Andere autochtonen hebben immers zelfrespect genoeg om geen bevuiling van het eigen EigenVolks nest te plegen.
    Autochtonofobie heeft een massa facetten, maar ZwartePietofobie komt jaarlijks in dit seizoen toch even terug, allez zoals de griep hé, dat andere cyclisch opduikend virus.

  4. Tijd om eens een bezoekje te brengen aan die vent zijn domus ,volgende keer dat er een stoet of een sinterklaasfeest is en hij komt agiteren heeft hij een serieus probleem nl Ik als ik in de buurt ben !voor volks verraders is er geen plaats in mijn wereld

  5. Schippers, Ben je niet beschaamd om dit zomaar open en bloot te vertellen, ik was vroeger ook een MJA, BBTK, ABVV maar ben nu echt beschaamd dit aan u te schrijven, je bent een extremist tegen eigen volk echt een LAFFE DAAD , een verrader zoals De Leeuw die heeft zich ook mis sproken tijdens zijn speech hij zei als volgt ” we zijn hier met 120000 op de betoging er stond Jaarlijks haal ik 120000€ en veel meer uit uw zakken en steek ik in mijn zakken” de waarheid verzwijgt hij net zoals jij lafaard, get. Maurice

Comments are closed.