meryem almaci
Meyrems immitatie van een Turks gevechtsvliegtuig boven het bezette Cyprus viel alvast in de smaak.

Voor zover er nog enige twijfel zou bestaan over de koers van de (islam)groene Vlaamse partij Groen: ze hebben het gisteren gepresteerd om voor het eerst in de geschiedenis een Turk tot voorzitter van een ‘Vlaamse’ partij te verkiezen. Meyrem Almaci mag voortaan ook als voorzitter fulmineren tegen het hoofddoekenverbod. Bekijk rustig even deze toespraak, en u weet meteen in wiens belang deze Turk de komende jaren haar partij gaat leiden. Kebab voor iedereen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Turk Meyrem Almaci wordt voorzitter ‘Vlaamse’ partij (islam)Groen”

 1. Het filmpje is verdwenen :-(

 2. Oef, het is eindelijk zo ver ! Voor wanneer de eerste turkse burgemeester van Antwerpen? De eerste turkse provinciegouverneur van Oost-Vlaanderen ?. De eerste turkse premier van het gewest Vlaanderen? Immers, de kurk is nu toch uit de fles i Stel je voor: een “Vlaamse” partij onder turks bewind, want eenmaal een turk(se) is altijd een turk, net zoals eenmaal een Vlaming altijd een Vlaming. Vergis je niet; het gaat hier helemaal niet om het belang van het Vlaamse volk, maar om de stemmerjes van de “Belgische” turken. En wat een geniale zet: het is een vrouw. Wat een moderne politieke correctheid . Alleen hoop ik dat haar man, indien hij (nog) een rechtgeaard moslim is, en met hem alle andere rechtgeaarde moslims, zich herinneren wat de Shari’a over het statuut van de vrouw zegt en dus Allah’s wet gehoorzamend het vertikken om op haar partij te stemmen. Allah verdoeme de multicul, en bescherme van Vlaanderen !

 3. Ik denk dat er veel gewoonte kiezers nu gaan afhaken.

  1. Dat KAN toch niet anders……

 4. Hier spreekt men Nederlands. Wees trots op de talen die u kan spreken maar onthoud dat het volk in de taal van het land aangesproken dient te worden.
  In Vlaanderen is dit Nederlands. Zij die de taal niet machtig zijn, horen dit voor hun eigen sterkte aan te leren.
  Immigranten die in hun “eigen” taal (dit zou het Nederlands moeten zijn) aangesproken worden, zien zich niet genoodzaakt om zich aan te passen, ookal zou dit in hun eigen voordeel spelen.

  De nieuwe voorzitster van de partij “Groen” bewijst dat alle bovenstaande punten waar zijn, helaas vindt ze het niet nodig dat de Turkse immigranten zich hier beter thuis zullen voelen maar vindt ze het klaarblijkelijk wel goed dat zowel autochtone Vlamingen als geimmigreerde, zichzelf-aangepaste Vlamingen als ondergeschikten behandeld worden.

  Deze vrouw verdient een schouderklopje voor hoe ver ze het in de leugens die politiek heten geschopt heeft maar dat laatste verdient ze ook veel en hard in de kont, recht naar Turkije toe.

Trending

%d