Verslag uit Gouda: AFA verknalt Sinterklaasintocht voor kinderen

kinderengoudaGouda was verguld met de intrede van Sinterklaas in hun midden. Zoals wij al eerder schreven stond het onheil in de sterren geschreven: 90 arrestaties waarvan 87 bij de anti-pieten. Zenuwachtig meldde burgervader Schoenmaker gisteren tegen een lokale nieuwszender dat met het pro- en anti-kamp afspraken waren gemaakt. Een leugen. Eentje die ook gemakkelijk doorzien kon worden. Het actieplatform Kick Out Zwarte Piet, waar onder andere De Anti Fascistische Actie (A.F.A.), de Internationale Socialisten en een groep Surinamers in verenigd zijn, bleef oproepen naar de Markt in Gouda te komen. Extreem-links en de boze zwarte anti-pieten grepen de aankomst van de goedheilig man aan om hun standpunt inzake Zwarte Piet naar voren te schuiven. Over de ruggen en voor de ogen van onschuldige kinderen die een mooie dag wilden beleven...

De toegangswegen richting de binnenstad van Gouda waren afgesloten door honderden agenten die klaar stonden om het kinderfeest in goede banen te leiden. Vele mensen moesten tot wel vier maal hun identiteitsbewijs laten zien. Op de Markt zelf waren tientallen politieagenten aanwezig. Zo wel in burger als in uniform. In straten er omheen politie te paard en politiebusjes. Bewakers fluisterden in hun portofoons. Twintig televisieploegen volgden de gebeurtenissen. Voorafgaand aan de intrede werden er tientallen zwarte anti-pieten vriendelijk doch zeer dringend verzocht te vertrekken. Zo niet, dan ging de politie over tot arrestaties wegens het niet opvolgen van een verzoek.

maarten van herp afaDat ging lang goed. Sporadisch werden er vermeende activisten van het anti-kamp uit de menigte gehaald. Totdat Sinterklaas ten tonele verscheen. Een groep activisten waren onder het oog van de politie het plein opgekomen en ontrolden een spandoek. De harde kern bestond uit leden van de AFA. Maarten van Herpt stond lachend vooraan terwijl kinderen huilend achteruit deinsden. Kinderen die verkleed waren als Zwarte Piet werden uitgescholden voor ‘racist’ en er werd gescandeerd: “Zwarte Piet bestaat niet!” Zo diep zonk het niveau van extreem-links dus in Nederland deze zaterdag. De groep werd omsingeld door de politie, maar werden niet afgevoerd. Diverse mensen, ook uit onze kringen, gingen voor het spandoek staan om het mediamoment af te blokken van dat tuig. Na dik een half uur ging de politie over tot verdrijving en aanhouding van deze bende losgeslagen gekken.

De spanning hing al dagen in de lucht. Wij belden een woordvoerder van het Identitair Verzet: “Wij werden al de hele week gebeld door mensen van politie Haaglanden met steeds dezelfde vraag: wat wij van plan waren. Wij zijn daar duidelijk in geweest. Er liepen een tiental pieten van ons rond met snoepgoed en activisten zaten in koffiezaken. Wij zouden niet pro-actief actievoeren. Het is tenslotte een kinderfeest. Iets wat niet iedereen begrepen had klaarblijkelijk bij dat extreem links rapalje. Wel hebben wij gemeld dat als er een illegale manifestatie oogluikend zou worden toegestaan wij zouden ingrijpen.”

Pro Piet activisten proberen het spandoek af te dekken
Pro Piet-activisten die probeerden het spandoek af te dekken worden afgevoerd.

 

 

6 comments

 1. Ook uit onderstaande nieuwsbericht blijkt dat de media
  meer links / Anti-Zwarte Piet en daarmee ANTI-Nederlands, is dan
  gewoon Nederlands.
  In Gouda was er afgelopen zaterdag namelijk GEEN SPRAKE en GEEN ENKEL BEWIJS voor de bewering dat er TWEE (tegen elkaar) strijdende partijen Anti-zwarte Pieten en Pro-zwarte Pieten waren.
  Er was sprake van ÉÉN Sinterklaas-met -zijn -zwarte -pieten intocht in Gouda,
  ZOALS dat al vele (tientallen) jaren zonder enige wanklank de traditie is.
  Afgelopen zaterdag was er helaas in tegenstelling tot die vele voorgaande jaren sprake van een PROVOCERENDE, INTIMIDERENDE en daarmee IRRITANTE partij in Gouda, die bestond uit zwarte Zeik Pieten, en een bende aan hen loyale witte slaven van extreem-links
  —-> o.a. de Anti-Fascistische Aktie AFA (-Den Haag) van die Gerrit de Kneus.
  Dit betrof een ILLEGALE demonstratie,
  niet zomaar spontaan ontstaan, maar doelbewust en nadrukkelijk dagen ervoor aangekondigd voor wie het maar horen wilde…..(!!)
  Politie Gouda heeft er desondanks NIKS aan gedaan dat te voorkomen.
  Politie in Gouda heeft daar minimaal een kwartier lang als een schaap naar lopen kijken.
  Staan te wachten tot dat Nederlanders zich daar aan gingen irriteren…..
  Als je daar maar lang genoeg
  (als linkse -???- politiecommandant)
  op gaat wachten gaat dat natuurlijk gebeuren,
  daar hoef je geen astroloog voor te zijn.
  De gevolgen waren met name voor (te) veel kinderen alles behalve ontspannen afgelopen zaterdag in Gouda……
  Volgend jaar zullen wij Nederlanders dus moeten doen wat de politie had moeten doen.
  Los van de vraag hoe groot de eventueel strafrechtelijke consequenties daarvan zullen zijn.
  VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN!!
  Elk zichzelf respecterend politiekorps van een willekeurige stad in Rusland, China, Hongarijë of noem maar op
  (behalve sommige West-Europese landen met Nederland natuurlijk voorop)
  hadden dit soort van zeer opdringerige en ordeverstorende demonstranten
  ( MET ENKEL ALS AANGEKONDIGD DOEL EEN KINDERFEEST TE VERKRACHTEN EN TE VERMOORDEN….!!!)
  tot moes geslagen, en terecht.
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/677335/1/1/50/vid-gesprek-met-vader-racismepeuter-intocht.html

 2. Voor den Jahjah is onze zwarte piet een probleem, graag zou ik willen weten hoe hij staat tegenover zijn soortgenoten die mensen hun hoofden afhakken.

 3. Jaja, zo rolt links. De SA-methoden zijn hetzelfde gebleven alleen noemen ze zich nu antifascisten. Bij links gaan ze traditioneel over lijken dus op een paar vertrapte kinderzielen kijken ze echt niet.Alles voor het grote goed nietwaar; het doel heiligt de middelen nu eenmaal als je moreel superieur bent.

Comments are closed.