Intocht Sint in Nederland: extreem-links en zwarte anti-pieten gaan kinderfeest verstoren

In Nederland komen aankomende zaterdag Sint Nicolaas en zijn vriendelijke helpers aan met de pakjesboot. Heel Nederland kijkt uit naar de oerhollandse gezellige weken voorafgaand aan de verjaardag van de goedheiligman. Heel Nederland? Neen. Een kleine minderheid van extreem-linkse Nederlanders en immigranten zijn al jaren bezig met een campagne tegen de traditie van de viering met Zwarte Pieten. Deze helpers van Sinterklaas zijn blijkbaar een doorn in het oog van de mensen die naar onze Westerse contreien zijn verhuisd voor een ‘beter leven’. 

Politiek-correct Nederland probeerde uit alle macht de zwarte anti-pieten ter wille te zijn. Er kwamen vergaderingen, demonstratieaankondigingen, rechtszaken en zelfs tegemoetkomingen. In Gouda lopen er zelfs zogenoemde ‘kaaspieten’ rond komende zaterdag. Het was niet genoeg. Kickout Zwarte Piet, het actieplatform waar de anti-krachten zich verzamelen, kondigden weken geleden een demonstratie aan in het hart van Gouda, op de Goudse Markt. Er worden bussen ingelegd vanuit Amsterdam, Utrecht en Rotterdam om demonstranten aan te voeren om de intocht te verpesten voor de duizenden kinderen die met een kloppend hartje wachten op de intocht van de grote kindervriend.

sintenpiet

Burgemeester Schoenmaker kwam de anti-zwarte pieten nog tegemoet door twee locaties toe te wijzen in de stad om een tegengeluid te kunnen laten horen. Helaas gaan de zwarte anti-pieten en extreem-links hun demo in het centrum doorduwen hierbij vertrouwend op hun aantallen en het buigzaam karakter van Nederlandse politici. Op de extreem-linkse websteks zoals bijvoorbeeld Doorbraak (niet te verwarren met de soft-linkse Vlaamse webstek Doorbraak) blijft de locatie ongewijzigd en ook op de Facebookpagina van het actieplatform worden alle sympathisanten opgeroepen naar de Markt in Gouda te (blijven) komen. Een illegale demonstratie bij de intocht van de Goedheilige Man, onder het oog van duizenden kinderen en de tientallen camera’s. Wanneer de politie zou ingrijpen wordt er dan natuurlijk hard ‘racisme’ geroepen…

Ondertussen zijn de grenzen van het debatteren voor veel Nederlanders wel bereikt. Het actieplatform Pro Zwarte Piet gaat die dag kinderen schminken en is een burgerinitiatief met handtekeningen begonnen. Mensen van het Identitair Verzet gaan verkleed als Zwarte Pieten het centrum in, begeleid door activisten om een veilige doorgang te garanderen.

Ondertussen wordt in de thuislanden van de zwarte anti-pieten het Sinterklaasfeest ‘gewoon’ gevierd. Mét Zwarte Piet en Sint Nicolaas. Omdat het een traditie is, leuk voor de kinderen en zonder vervelend gedoe. Zwarte anti-piet Perez Jong Loy is eerlijk over de ware reden achter de strijd tegen onze cultuur: “De pietenstrijd is wat hem betreft een opmaat naar een miljardenfonds voor de nazaten van slaven wonend in Nederland…” Kan het nog veel gekker?

7 comments

 1. Als ze zo in hun gat gebeten zijn voor onze traditionele kindervreugde , dat ze dan naar Iraq of Syrië trekken, daar zijn feestjes bezig volledig naar hun traditie en gading.

 2. Wat zijn we toch flink en stoer om een kinderfeest te vergallen , doe het lekker effe ergens anders zoals bij jullie thuis en niet ergens anders. Ik kom uit Ned.Nieuw Guinea en zelfs de Papoea’s zijn ermee opgegroeid , Een geweldig kinderfeest . Dus ga ergens anders rotzooi trappen.

 3. gewoon afblijven die buitenlanders maar als klein kind stonden ze vroeger wel vooraan met pepernoten ontvangen en nu met hun eigen kinderen of kleinkinderen schijnheilige je blijft gewoon met je poten van het kinderfeest af.

 4. Dit lyk of daar ‘n ooreenkoms tussen die kulture van Nederland en die kulture van Zuid-Afrika is. In Zuid-Afrika vind ons (die blanke afstammelinge van Europese immigrante) dit moeilik om aan die barbaarse gebruike en gewoontes van die talle swart kulture in Suidelike Afrika gewoond te raak. Dit bots soms lynreg teen dié van ons s’n. Maar, ons probeer om elke swart stam se tradisies te respekteer.
  Wanneer dit egter kom by die swartes wat ons tradisies moet respekteer, is daar nie dieselfde mate van toleransie aan die kant van die swartes, teenoor die blankes nie.
  Op 16 Desember vier die meeste blanke Christene “Geloftedag”. Toe die Voortrekkers in 1838 deur Natal getrek het, op soek na weiding vir hul vee, het duisende Zoeloes die Voortrekkerlaer omsingel. Die Boere (wat minder as 400 manne, vrouens, kinders en werknemers was) het besef – die kanse op oorlewing is min, en sonder God Almagtig se hulp sal die blankes helemaal deur daardie 10 000 opgeleide Zoeloe Impi’s (soldate) uitgewis word. Die diep gelowige, Calvinistiese Boere het tot hul God gebid en gesê:”Here, as U ons vandag die oorwinning oor ons vyand gee, sal ons vir U ‘n huis van gebed (kerk) oprig, en ons sal hierdie dag vir ewig ‘n DANKDAG maak. Ons sal dit aan ons kinders, en aan al hul nageslagte oordra. Amen.”
  Die LINKSE liberaliste, Engelse, en ander vyande van die behoudende Boere-Afrikanervolk, was nie met hierdie “belofte” tevrede wat die volk GELOFTEDAG noem nie. Hulle het begin om die swartes teen die Boere-Afrikaner op te sweep en aan te hits, sodat “Geloftedag” en die feesvieringe wat daarmee gepaardgaan, af te skaf.
  Die Kommunistiese ANC-regering het toe wel die 16de Desember as “openbare vakansiedag” behou, maar die naam na “VERSOENINGSDAG” verander. Dit beteken, swart en wit moet EEN NASIE word, maar alle toegewings moet van die blankes af kom. Swartmense sal GEEN toegewings aan blankes maak nie. Die Kommuniste voel in-elk-geval “vere” vir die blankes se godsdiens, en het GEEN respek vir die Afrikaner se kultuur nie.

 5. Laat die gasten die de boel verpesten toch oprotten uit ons land. Er zijn zat buitenlanders die er geen moeite mee hebben !

Comments are closed.