villa willy claes

Uitgerekend op de dag dat de socialisten in Brussel massaal betogen tegen de regering, om een harder optreden tegen de vermogens van de stoute ‘rijken’ te eisen, raakte bekend dat Minister van Staat en oud-secretaris- generaal van de NAVO Willy Claes (75) van SP.a zijn villa in Hasselt van de hand doet voor de habbekrats van 895.000 euro.

De woning, gelegen in de Berkenlaan in Kiewit in de bosrijke rand van Hasselt, wordt momenteel te koop aangeboden op immowebsite Hebbes. be. De villa in witte steen telt in totaal vijf slaapkamers, twee garages en heeft een bewoonbare oppervlakte van 600 m2.

Willy Claes van SP.a werd doorheen de jaren ’70 en ’80 genoemd in zowat elk vies zaakje in België, maar werd door de vrienden in politiek en gerecht vakkundig afgeschermd.  Pas in 1998 werd hij definitief veroordeeld wegens corruptie en moest hij aftreden als NAVO-baas, wat dit land internationaal te schande maakte.  In een normaal land zou dat leiden tot politieke vergetelheid, maar niet in België: Claes bleef van harte welkom op het paleis, werd overal in Vlaanderen uitgenodigd door bevriende socialisten voor goedbetaalde piano-optredens, en blijft een graaggeziene gast in de rode VRT-studio’s waar hij als ‘expert’ mag opdraven en waar over zijn corruptieverleden uiteraard zedig gezwegen wordt.

Aan zijn doorheen de jaren opgebouwde vermogen werd uiteraard niet geraakt. En zo mag Claes nu rustig zijn fortuin verzilveren. Maar de socialisten betogen intussen wel ijverig verder ‘tegen de rijken’, en ‘voor het aanpakken van de grote vermogens’.  Hypocrisie zonder grenzen, daarvoor moet je bij de socialisten zijn…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Rode graaicultuur: villa Willy Claes (SP.a) te koop voor 895.000 euro”

  1. Wat baten kaars en bril indien het Vlaamse volk niet ziene wil.

  2. Zij die vandaag het hardst riepen in de betoging zelfs van elke vakbond kleur , waren waarschijnlijk de eerste om enkele maanden terug NVA te stemmen. Stel dat deze betoging een van het Vlaams belang was, dan zaten de kopstukken al lang in de cel als verantwoordelijken voor de schade ,de maffia kopstukken van de Vakbonden gaan natuurlijk vrijuit. Het luxenburg schandaal dat vandaag het daglicht zag was wel olie op het vuur.

  3. Socialisten zijn overal hetzelfde. In naam van de “proletariërs” zichzelf verrijken. Wie zei daar ook weer dat het moeilijker is een socialist voorbij een pak geld te loodsen, dan een hond voorbij een berg worsten? En dank zij de “Justice des Rois Nègres Belges” kan alles hier snel en discreet afgehandeld worden, en laat men de crimineel rustig van zijn gestolen fortuin genieten. Dit is Belgisch.

  4. Dit individu is een echt Belgisch product en zo lopen of er nog vele rond of ze liggen onlangs onder de groene zoden .Een politici die zijn volk dient mag gerust ietsje meer verdienen, hij neemt risico’s zijn carrière is vaak kort, maar hier zitten echte dieven die de staats kassen plunderen in ware maffiose stijl. en voor hun volk geen (knip) opbrengen. Helaas laat het klootjes volk dit allemaal ongestraft gebeuren.

  5. Google eens ; “AUGUSTA + WILLY CLAES”

    1. Correctie : “AGUSTA + WILLY CLAES”

  6. Zoek ; “IBRAMCO-AFFAIRE” eens op……

  7. “Caviarproletariërs aller landen, verenig u”, dixit Karl Marx Brothers !

Trending

%d