griekseslachtoffers2013presentesDuizenden nationalisten van Gouden Dageraad (GD) hebben het voorbije weekend in Athene een indrukwekkende herdenking gehouden voor Manolis Kapelonis en Giorgos Fountoulis, de twee GD-militanten die vorig jaar op 1 november 2013 wreed geëxecuteerd werden met een vuurwapen door vermoedelijk communistische terroristen. De hetze vanuit overheid, gerecht en media, waarbij de democratisch verkozen parlementsleden van GD nu al maanden zonder vorm van proces worden opgesloten of onder huisarrest geplaatst, is duidelijk een mislukking, en heeft de populariteit van GD niet verminderd.

Bij de herdenking werd ook het woord gevoerd door Europees parlementslid Lambros Fountoulis, de vader van één van de vermoorde jongens. Hij verklaarde op indrukwekkende wijze dat het de plicht is van de Griekse nationalisten, getrouw aan het offer van de twee onsterfelijken, om de strijd verder te zetten tot aan de eindoverwinning.

Gouden Dageraad (GD) is intussen vragende partij om het proces te laten starten dat nu al maanden tegen de partij wordt aangekondigd, maar dat durft de regering niet.  De zogezegd ‘overweldigende bewijzen’ smelten immers weg als sneeuw voor de zon: de zogenaamde ‘wapens’ die bij de partij in beslag werden genomen blijken… officieel en vergund te zijn.  Pittig detail: een dag voor de moordaanslagen werd de interne bewakingsdienst van GD gedwongen haar officiële en vergunde pistolen voor zelfverdediging in te leveren, wat ook gebeurde.  Daardoor konden de communistische moordenaars ongehinderd toeslaan.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Gouden Dageraad (GD) herdenkt massaal Manolis en Giorgios”

  1. Wanneer daagt een Platina Dageraad voor EUROPESE Europeanen ? Het wordt echt wel tijd om de billijke belangen van onze nazaten veilig stellend te behartigen.

  2. Respect !

Trending

%d