gandi elstDe national council of hindu temples uk had een debat georganiseerd op 1 november 2014 in Londen, tussen BJP volksvertegenwoordiger en oud-minister dr. Subramaniam Swamy, prof. em. Gautam Sen, prof. Balagangadhara Rao en de Vlaamse indoloog Dr. Koenraad Elst. Echter onder druk van herhaalde bedreigingen is het evenement geschrapt. Vanwege de aanslag in Canada en ander aan de islam gerelateerd geweld elders, staan ook dergelijke academische uitwisselingen inmiddels onder zware druk.

Wie dus denkt dat kritiek op de islam alleen niet kan als je Europeaan bent, vergist zich deerlijk. Ook Hindoe schrijvers en activisten hebben volop te maken met dreigementen en geweld wanneer ze kritiek leveren op de islam of zelf maar op de uitwassen hiervan. Het land India heeft daarbij een zeer gewelddadige geschiedenis met de islam en thans het islamitische Pakistan, denk nog maar aan de kwart miljoen Hindoes die in 1990 in Kasjmir door moslims werden vermoord.

Wat echter wel doorgang kon vinden in Londen was een door Pakistan gesponsorde demonstratie tegen het beleid van India in Kasjmir. Tijdens deze demonstratie zijn duizenden moslims de straat op gegaan om voor onafhankelijkheid voor Kasjmir te pleiten. India had wel geklaagd hierover, maar toen kwam vanuit de Britse regering terug dat men zich sterk maakt voor de vrijheid van meningsuiting.

Voor wie wil leren hoe je niet met de islam om moet gaan, kan men nog wel het nodige leren van een aantal Hindoe beleidsmakers en dan met name van Mahatma Gandhi. Over wie Dr. Koenraad Elst een mooi boek heeft geschreven, waarin naar voren komt dat Ghandi vooral hard naar de eigen bevolking was en coulant naar de moslims toe. Met als gevolg dat miljoenen Hindoes werden verdreven en vermoord en het land uiteen viel in India en Pakistan.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Londense Hindoe organisatie schrapt panelgesprek wegens bedreigingen”

  1. Niet moslims zijn nooit opgewassen tegen het fanatisme en de gewelddadigheid van de aanhangers van deze “religie”. Ze denken immers dat, als ze zich redelijk en gematigd opstellen, de Islamieten dat ook zullen doen. Dat is sedert Mohammed met zijn gewelddadige predikaties en veroveringstochten begon, nog nooit gebeurd. Niet-moslims zijn voor hen geen menselijke wezens, en hebben dus geen rechten, alleen plichten, bijvoorbeeld om meer belastingen te betalen, om van het voetpad af te stappen om plaats te maken voor echte Moslims, of de plicht zich door rechtgeaarde moslims te laten verkrachten, vermoorden, martelen. En als die idiote politiekers dat na bijna 1500 jaar nog niet begrepen hebben zullen ze het nooit begrijpen. Geen meer verwerpelijke blinde, dan iemand die niet wil zien. Leve de MULTICUL, met de nadruk op kul dus.

Trending

%d bloggers liken dit: