yassinechannoufEr is de voorbije dagen alweer een ernstig geval van racisme geweest.  Nadat een Vlaamse man alweer werd bestolen door twee Marokkanen, dit keer in Hoogstraten, traden het Vlaamse gerecht en de Vlaamse politie correct op.  De twee criminele Marokkanen hadden misbruik gemaakt van een sollicitatiegesprek (!) en werden, uiteraard, getraceerd naar het multicultureel verrijkte Borgerhout.

Daar werden twee vermoedelijke dieven aangehouden, net als de man met wiens identiteitskaart de auto die gebruikt werd bij de diefstal gehuurd werd.  Het gaat om ene Yassine Channouf (27); dat blijkt een notoire moslimracist te zijn, want hij heeft een beweging opgericht samen met Abu Jahjah, de bekende moslimracist die al vele jaren lang misbruik maakt van de Vlaamse gastvrijheid.  De naam van de beweging is ‘Movement X’, wat duidelijk verwijst naar de Amerikaanse crimineel en zwarte moslimracist Malcolm X.  Daarmee is duidelijk wat Channouf en Jahjah voorstaan: zwart racisme, gepaard gaande met straatgeweld en leidend naar de raciale zuivering van wijken (naar Amerikaans voorbeeld).  In Borgerhout heeft Abu Jahjah dat trouwens met zijn rellen op de Turnhoutsebaan al in praktijk gebracht.

Via de rood-groene media kreeg moslimracist Yassine Channouf ruime baan om de Vlaamse mensen van politie en gerecht vals van racisme te beschuldigen.  Het parket van Turnhout trapte hem echter vakkundig de grond in:

‘De gehuurde Volkswagen Golf waarmee de verdachten zich verplaatsten, bleek gehuurd op naam van Yassine Channouf.  De man leek ook op een van de twee mannen die we zagen op camerabeelden op de plaats van de feiten.  De bij de diefstal gebruikte auto werd teruggevonden in de buurt van zijn woning. In het huis vonden we een zwarte portefeuille en een bedrag vergelijkbaar met de buit van de diefstal.’ Er zijn sterke aanwijzingen dat de twee dieven de broers van Yassine zijn, aldus het parket. Ze werden een maand aangehouden.  Een van hen zei dat hij wel op de plaats van de diefstal was geweest, maar niets verkeerds had gedaan. De andere gaf toe dat hij de auto had gehuurd, met de identiteitskaart van zijn broer.

‘Meneer Channouf werd donderdag aangehouden omdat er op dat moment tegen hem ernstige aanwijzingen van schuld waren’, zegt het parket van Turnhout. ‘Hij heeft alle rechten genoten waarin onze rechtsstaat voorziet en werd bij zijn verhoren bijgestaan door een advocaat.’

We kunnen stilaan een boek vullen met de valse racismeklachten van de voorbije jaren: de leugens van de geweigerde trouw bij Wouter Van Bellingen, het puberkrijtje op de gevel van een VRT-journalist, en nu dit weer. Het échte racisme is dat van ondankbare allochtonen tegenover Vlaamse mensen die hun job doen, in dit geval gerecht en politie.  Waarom maakt het gerecht eens geen werk van wat vervolgingen wegens laster en smaad tegen dit soort figuren?

jahjah fdw
Abu Jahjah, de racistische kompaan van Channouf, columnist van De Standaard en graaggeziene gast bij Woestijnvis, klaar voor wat ‘actie’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

12 reacties op “Racist Yassine Channouf belastert Vlaams gerecht en Vlaamse politie”

 1. Is dat Abou Kahkah zijn normale battledress zo een kaki-overal over zijn bloot bovenlijf en heeft hij wel een broek aan ?

 2. Ik stuurde zo juist een mail naar Bert Anciaux dat hij zich moet laten opnemen in AZ Gent K13 dienst Psychiatrie afdeling zware zotten voor blijvende opname is een aanhanger van deze twee

  1. Dat kunt gij toch echt die andere, minder-gekke zotten niet aandoen ! Stel u voor dat hij daar ook zo theatraal begint te bleiten omdat hij zo meent sentimentele moekes electoraal voor zijn sossenrood, islamofiel en allochtonofiel karretje te kunnen spannen……

 3. Het is stuitend hoe politiek-correct bevooroordeeld en objectief-correct ONgenuanceerd de schrijvelaars der PoCo-pers zijn versie der feiten als enige “juiste” promoten. WEERAL een reden temeer om erg selectief te zijn bij aankoop van dagbladen en tijdschriften en NIET te willen betalen voor politiek-correcte desinformatie en dito propaganda !

  1. willem Goossens

   Ik koop nog alleen het pallieterke, de rest lees ik gratis op internet. aanbiedingen genoeg via mail ,gratis een fietst , of een Tablet enz. voor een abonnement. het wordt echt zielig.

 4. Dagelijks worden er autochtone mensen overvallen, heb je het doodshoofdje van de groenen hierop al zijn afkeuring horen geven , nog nooit, of neem nu de kopstukken van het verlengstuk van de PS de Spa, ook nog nooit, maar als een autochtoon gepest en overvallen wordt en zich uiteindelijk verdedigd is het linkse kot te klein. Mijn echtgenote had heel lang geleden een winkeltje met cafetaria in Mechelen, ze betrapte een Marokkaan die in de schuif zat, ze waren met twee, ik kon er ene pakken en zijn kop had een paar keer per ongeluk contact met de grond, een agent die hem kwam ophalen en boeide, zei dat is nu de vierde keer dat ik hem oppak, hij is vlugger vrij. dan dat ik zijn pv opmaak,, maanden later kwam het voor de rechtbank, zijn advocaat pleitte dat hij uiteindelijk niets gestolen had, en hij door mij mishandeld werd voor een bagatel, hij werd prompt vrijgesproken bijna werd ik als dader gebrandmerkt. (KNIP)

  1. willem Goossens

   knip knap knijp de billen dicht, de angst zit blijkbaar diep in de rechtse genen daarom dat wij steeds door iedereen op onze donder krijgen, en aan het korstte eind trekken. knip!!!!!

   NVDR: In de ideale wereld kan alles gezegd en geschreven worden, maar omdat in dit land de vrije meningsuiting is afgeschaft door diverse wetten moeten wij af en toe iets KNIPPEN, om onszelf én onze reageerders te beschermen tegen het Inquisitiecentrum van Leman&Dewitte. Helaas!

  2. Allez, m.a.w. typisch politiek-correcte “rechtspraak” heu….”kromspraak” op zijn Belzeiks zoals we dat tegen heug en meug gewend zijn.

 5. Jean Marie TYTECA

  Misschien kan de gediscrimineerde racist via zijn facebook uitleggen waar het aangetroffen geld vandaan komt. Kwam het geld van een dotatie van Knack, De Standaard, De Morgen of was het leefloon, inhoudende een studiebeurs, inkomen voor een alleenstaande, was het geld dat nog via Western Union diende opgezonden voor steun aan zijn verdrukte jihadbroeders ? Het kon natuurlijk ook om geld gaan dat hij moest delen met Wouter van Bellingen, gezien deze nogal furieus uit zijn sloffen (excuus:lederen schoenen) schoot.

 6. […] Racist Yassine Channouf belastert Vlaams gerecht en Vlaamse politie.  Lees verder… […]

 7. Ze aanvaarden met graagte alle voorzieningen en tegemoetkomingen van onze samenleving en ze misbruiken alle vrijheden van ons systeem om inheemse mensen die alleen hun werk doen telkens weer van racisme te beschuldigen. Zoals al meer gezegd, racisme is het argument en de kreet van alle medelanders met een allochtone achtergrond (O wat zijn we toch PC!) wanneer er geen ander argument meer overblift, en wanneer ze weer eens in de fout gaan en criminele feiten plegen of alle regels aan hun laars lappen. Autochtonen worden om de haverklap aangeklaagd voor racisme, na eerst te zijn uitgedaagd, geschoffeerd, uitgescholden of erger, gemolesteerd. En tegen dat criminele tuig wordt nooit opgetreden, dank zij de volksverraders van o.a. het centrum voor (on)gelijke kansen. Nietwaar Youssouf De Witte? En het eeuwige argument: minderheden kunnen niet discrimineren. Waarbij ze vrolijk voorbijgaan aan het feit dat deze “minderheden” in veel gevallen in de meerderheid zijn en zich dank zij de steun van deze volksmisleiders zich als een “Herrenvolk” kunnen gedragen.

 8. Yassine Channouff : Het vroegere Luchtbal Steamerke alias crimineeltje… Al van zijn 3 jaar !!! Liep toen al met baseball knuppel rond..om onze kinderen te steamen, voor hun speelgoed & snoep !!!

Trending

%d bloggers liken dit: