Actievoerders van het Taal Aktie Komitee hebben gisteren avond actie gevoerd aan het hoofdkwartier van de PS. Ze plakten onder meer affiches aan met daarop “Gesloten wegens racisme” en de ondertekst “Mérule flamande” … een verwijzing naar een uitspraak van Laurette Onkelinx uit 2007 (toenmalig minister van Justitie en vice-premier van België) waarin ze Vlaamse politici vergeleek met giftige huiszwammen die het Belgische huis zouden aanvreten.

Het gezwam van Laurette naar aanleiding van enkele zogezegde uitschuivers van N-VA excellenties getuigt dus van enige hypocrisie. Haar echtgenoot en grondwetspecialist Marc Uytendaele is in hetzelfde bedje ziek wanneer hij stelt dat het pact tussen de Belgen met deze coalitie wordt aangevreten (Belga, 20/10/2014). De invulling van dat zogenaamde pact of van de federale solidariteit of van het Belgische sociale model rijmt bij de PS immers al te vaak op eigen volk eerst.

“Ons enige doel moet zijn de Vlaamse koe te blijven uitmelken gedurende pakweg nog 10 jaar. Nadien mogen de Vlamingen het kadaver hebben.” (Laurette Onkelinx, 2014)

“De fascisten van het Noorden denken dat ze het recht hebben om ons te controleren omdat ze ons onderhouden. De imbecielen hebben het geluk dat we de belastingen niet enkel in het Noorden van het land kunnen verhogen.” (Paul Magnette, 2013)

“De eerste dag dat er één frank solidariteit van Wallonië naar Vlaanderen zal gaan, zal belgië ophouden te bestaan.” (Elio Di Rupo, 1995)

We zullen de hele heisa bij de start van Michel I echter vooral herinneren als een zoveelste demonstratie van de twee democratieën in dit land. Een volgende voorbeeld tekent zich inmiddels reeds af. Terwijl Vlaanderen zich bezint over acties tegen de Zweedse coalitie, trekt Wallonië alvast ten oorlog. Een trein met een minister die tot stilstand wordt gebracht, wilde spoorstakingen die ook Vlaamse reizigers treffen, een aanval met verfkogels op het hoofdkwartier van de MR: de VMO was er niks tegen.

Blijft de vraag hoeveel bewijzen van de twee democratieën nog zullen moeten geleverd worden vooraleer Vlaanderen eindelijk zijn lot in eigen handen neemt. En welke rol wil de N-VA nog spelen in dit proces nu ze zich tot minstens 5 jaar communautaire stilte heeft veroordeeld?

takps

takps4

takps5

takps3

takps7 takps2 takps6

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “TAK brengt de PS een bezoek: “Gesloten wegens racisme!””

  1. Wanneer wordt nu eindelijk de geldtransfert kraan der enkel-richting “solidariteit”(sic) naar Walonistan en Bruxelistan dichtgedraaid, na al die eeuwigheid parasitair, vegeterend profitariaat op ONS Vlaams zweet getolereerd te hebben ? Als Walonistan quasi enkel in tewerkstelling in de Walonistanse overheidssector wil investeren, dan is dat hun goed recht, maar NIET gefinancierd met ONS belastingsgeld, om dan hun Walonistaanse ambtenaren een royaler ambtenaren pensioen te laten beuren dan mensen die in de “privé” werken, zoals de allermeeste Vlamingen ! Zijn wij dan slaafse masochisten omdat we Walonistan onderhouden en hun gretig geopende Walonistaanse muilen blijven voederen, om als “dank” op onze kop stinkende drollen te laten deponeren zoals : “fascist”, “nazi” , “racist” , “discrimineerder” en nog ander politiek-correct ontaarde fantasietjes , ontsproten aan één of ander sossenrood of gifgroen Walonistaans “brein” (sic) ?

  2. Toch iemand die uiteindelijk reageert. Juist, proficiat TAK.

  3. […] politici vergeleek met giftige huiszwammen die het Belgische huis zouden aanvreten.  Lees er hier alles […]

  4. Proficiat TAK !!!

  5. Ratteke Maurice

    Vlamingen zijn steeke BLIND, pot DOOF, en te TAM om te reageren zelfs al stelen de anderen het eten van hun bord, Zeg me wanneer zal dit ophouden ik zou dit nog heel graag meemaken vooraleer ik in mijn koffer kruip ( of gelegd wordt )

Trending

%d bloggers liken dit: