Rechts versus links, ideologie versus graaicultuur en geweld

Verdinaso.0Het land leert dezer dagen de ware aard van de linkse media en de blinde volgers van de socialistische ‘ideologie’ kennen. Binnenlandminister Jan Jambon (N-VA) kreeg pek en veren vanwege een uitspraak over de collaboratie, Theo Francken zit op een rollercoaster van ‘schandalen’ dankzij de laag-bij-de-grondse techniek van ‘gelekte mails’ en het volgende ‘incident’ dient zich al aan.

Dentergems burgemeester Koenraad Degroote (N-VA) leidt namelijk het aanstaande Colloquium Joris Van Severen 2014 in. Een terechte en eervolle keuze van Degroote, die tevens kamerlid is. Zelf ziet hij geen graten in deze daad: “Naar verluidt is er in 2010 en 2011 in naam van de Belgische regering en de provincie West-Vlaanderen een bloemenkrans neergelegd aan het huis van Van Severen in Brugge. Als al die instanties een krans mogen leggen, zie ik niet in waarom ik zou moeten wegblijven op een colloquium.”

Als we de feiten op een rijtje zetten stellen we vast dat het telkens gaat om ‘schandalen’ die te maken hebben met de Vlaams-nationalistische ideologie. Enerzijds kunnen we het daarom extra betreuren dat er de afgelopen dagen verontschuldigingen werden geuit vanwege deze ‘nationalisten’, maar anderzijds bewijst het geroep en getier van links wat voor slechte verliezers zij wel zijn.

En wat hebben deze wenende kleuters in feite op hun geweten? Waar haalden zij het nieuws mee de afgelopen decennia, toen ze mee aan de vetpotten zaten en het land ‘leidden’? Dat ging amper tot helemaal niet over ideologische kwesties, integendeel, want de schandalen die aan de oppervlakte kwamen drijven gingen telkens over zelfverrijking van de socialistische partijen en/of de persoonlijke bankrekening.

Een Frank Vandenbroucke die als SP-voorzitter miljoenen zwart geld wilde laten verbranden die opgeslagen lagen in de kluis van de socialisten (uiteraard werd de ‘arme’ man vrijgesproken over gans de lijn). De PS die bijeengehouden wordt door financiële schandalen. Onkelinx die haar echtgenote rijkelijk voorzag van overheidsopdrachten. Het ABVV dat voor miljoenen aan dopgelden in eigen kas steekt en dat nu via haar Waalse tak partijsecretariaten van regeringspartijen laat aanvallen met wapens en laat verstaan dat “dit slechts een begin was”… De lijst is oneindig lang.

Het mag duidelijk zijn dat – zoals steeds – voor links intimidatie, gesjoemel en geweld steeds voorrang krijgen op het algemeen belang van de bevolking. Links zit niet in met u of mij, maar is nu boos omdat hun zelfverrijking een halt werd toegeroepen… door u en door mij. Moesten linksen nog maar een fractie aan sociale voeling bezitten die terug te vinden was bij de solidaristen van Joris Van Severen, de wereld zou er al een pak beter uitzien!

2 comments

  1. Kennelijk “vergeten” gauchisten selectief dat “Vrijheid van Vergadering” een constItutioneel gewaarborgd recht is (art 26 der Grondwet) en NIET enkel voor Links. Het zoveelste bewijst dat Links dat zo graag dol zemelzeikt over “diversiteit” , diezelfde diversiteit maar zo eng beperkt “divers”(sic) opvat, dat ze volledig zou dienen te congrueren met de eigen, fanatieke, bevooroordeelde , gauchistische dwalende meningen. Rechtse weerstand dient op consequente en assertieve wijze ter zelfverdediging geboden, conform aan elke democratische taktiek ter zake !

Comments are closed.