lampedusa vluchtelingen

Zo moet het dus, wanneer je als regering voor je inwoners opkomt en de invasie van nep-vluchtelingen wilt stoppen. Dan geef je duidelijk aan dat je wetten en regels hebt en dat die voor iedereen gelden. Dat niemand zomaar het land binnen kan lopen óf varen zonder dat hier toestemming voor is. Dat mensensmokkelaars keihard worden aangepakt. Het kan dus ook zo, zie de korte video hieronder van de regering van Australië.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] Regering van Australië wil geen nep-vluchtelingen”

  1. Australie is kennelijk nog steeds immuun gebleken voor het politiek-correctheids HIV virus, dat in ons Westen de ruggengraat van de maatschappij week en slap maakt als gekookte macaroni.

  2. De regering van Australië heeft overschot van gelijk. Heeft men hier er al eens over nagedacht dat wat aan al die nepvluchtelingen en nepasielzoekers verbrast en in een bodemloze put wordt gegooid ,voldoende zou zijn om de pensioenen, waarvoor het eigen volk jaren lang heeft gewerkt en dus bijgedragen, op normale wijze, zonder kortingen, voort te betalen?
    Echte asielzoekers in werkelijke nood ondersteunen is heel wat anders dan hopen profiteurs en gelukzoekers rijkelijk en positief discriminatoir rijkelijk te onderhouden! En, eigenlijk, wat doet de Australische regering anders dan het gezonde principe van “Eigen Volk eerst ?”, zoals men het reeds in de Summa Theologica van Thomas Acquinas vindt, toe te passen? Nogmaals, de Australiers hebben overschot van gelijk ! ! !

Trending

%d bloggers liken dit: