Génération Identitaire bezet kantoren UMP en eist afschaffing homohuwelijk

Afgelopen weekeinde bezetten de jongens en meisjes van het Franse Génération Identitaire (GI) een kantoor van de UMP. De Union pour un Mouvement Populaire, waarvan oud-president Sarkozy het bekendste boegbeeld is, blaast namelijk warm en koud tegelijkertijd aangaande de beruchte wet Taubira.

Deze mosselmentaliteit hebben ze van geen vreemde want de UMP behoort tot de Europese Volkspartij waartoe die andere mosselpartij behoort, namelijk de CD&V. De ‘wet Taubira’ laat toe dat personen van hetzelfde geslacht met elkaar mogen trouwen. In Frankrijk keerde een groot deel van de bevolking zich tegen deze omstreden wet. Met meer dan een half miljoen(!) kwamen ze nog niet zo lang geleden op straat en de beweging achter deze optochten, Manif Pour Tous, is er bijgevolg immens populair.

Zowel het Front National van Marine Le Pen en Génération Identitaire sluiten zich maar al te graag aan bij deze protesterende bevolking. Daarom dat zaterdagochtend een vijftigtal jongeren van GI naar het kantoor van de UMP trokken met spandoeken en de kracht van hun overtuiging om de UMP op haar vis-noch-vlees-mentaliteit te wijzen. Een uur lang bezetten ze de ingang van het kantoorgebouw alvorens de politie iedereen arresteerde.

“UMP trahison- on veut l’abrogation” was de slogan. Vrij vertaald betekent het zoveel als: “UMP-verraders, wij eisen de intrekking van de wet Taubira!” Nicolas Sarkozy had namelijk in de aanloop van de volgende presidentsverkiezingen laten verstaan dat hij de intrekking van deze omstreden wet eventueel wel zag zitten. Sarkozy is een geslepen politieker die om de stem van de kiezer zelfs zijn eigen moeder zou verraden, moest dat nodig blijken. De stem van rechts Frankrijk zal echter deze keer massaal naar Marine Le Pen gaan en dat zou een nachtmerrie betekenen, zowel voor Sarkozy als voor de huidige president Hollande (PS). Le Pen maakt immers de meeste kans om in de eerste ronde van de presidentsverkiezing de sterkste te worden.

Bravo Génération Identitaire voor de geslaagde actie!

umpgi8umpgi2umpgi5 umpgi9  umpgi6umpgi4umpgi umpgi3  umpgi10

In de politiebus...
In de politiebus…

2 comments

  1. Gelukkig is slechts in een uitermate kleine minderheid van staten op onze grote wijdse wereld het holebi “huwelijk”(sic) genegen . Indien we GLOBAAL het democratisch principe huldigen dat “de meerderheid gelijk heeft” welke groep staten zou het dan ethisch beschouwd bij het rechte eind hebben en welk groepJE, handvol staten niet ??????

  2. Ik vrees dat het nog zover zou kunnen komen dat hetero’s verplicht zouden worden met holebi’s te “huwen”SIC) om te ontsnappen aan een claim voor vermeende “discriminatie” door één of ander met politiek benoemden volgepropt , volkomen OVERgesubsidiëerde C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur)

Comments are closed.