vmo goed zo affiche

Er wordt dezer dagen door extreem-links alweer een poging gedaan om wat te keffen rond de moedige militanten van de voormalige VMO.  Het is wel een groot compliment voor de dappere militanten van de VMO, die al sinds 1983 ontbonden is, dat ze blijkbaar nog steeds als een bedreiging beschouwd worden, ook al zijn ze vandaag allen op pensioengerechtigde leeftijd!

Het gehuil komt uiteraard vooral van de PVDA, de opvolger van de extreem-linkse militie AMADA.  Dat kan enkel begrepen worden voor wie de geschiedenis een beetje kent.  In de eerste periode van de Vlaamse Militanten Organisatie van Bob Maes was de VMO vooral een militantenorganisatie van de vroegere Volksunie.  In de tweede periode van de Vlaamse Militanten Orde van Bert Eriksson ging de VMO vooral de confrontatie aan met de communistische knokploegen van AMADA, die uniform uitgerust waren met parkajassen, knuppels en helmen en probeerden de ‘communistische revolutie’ ook in ons land door te drukken.  Dat liep echter stuk op de vuisten van de VMO, en dat is men daar blijkbaar nog niet vergeten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Leve Bob Maes, leve de VMO”

 1. Willem Goossens

  Ik heb lang zitten kijken naar foto’s van Onkelinx hier verspreid op internet, ik trachtte een vergelijk te maken met iemand, ik fantaseerde er krulspelden en een sigaar in haar mond bij, en ik geraakte niet verder dan een soort Mie flodder. Dat uiteindelijk die Turkse of Marokkaanse dame van de NVA haar lik op stuk gaf was ze even verbouwereerd .Het was gewoon een ordinaire vertoning dat paste in een verloederde Luikse sociale woonwijk tussen de hangmatten .Een wit beschreven blad is zou zij trouwens ook niet zijn , want las ik ergens niet dat haar wederhelft een soort gangster is van formaat die overheid kassen leegplundert met opdrachten uit haar ministerie , Geld dat natuurlijk uit Vlaanderen komt. trouwens een gewoonte van de PS, ers of ben ik abuis???

 2. De tweede versie van het VMO was toch consequenter en kordater , wat het Systeem niet zinde

 3. Willem Goossens

  Ik heb deze nacht naar het Waals gekrijs zitten luisteren, hun oppositie kuur moet echt zeer doen, Dirupo zat heimelijk te lachen naast een krijsende heks , en ze hadden in hun verdwazing een slappe stok om mee te slaan, had Jambon toch wel naar een feestje geweest zeker van Bob Maes, oud VMO oprichter. oud Senator geëerd trouwens in zijn dorp, , Jambon zat er dan ook beteuterd bij. De anti Vlaamse partijen SP .a, en de groene communisten heulden flink mee met de Walen de groenen onder leiding van het doodskopje. Doet men nu echt of hun Waalse linkse dikke neuzen bloeden, of weten ze het echt niet? op Bals van de VMO, onder Ericsson, het Sint Maartens fonds, het VNJ , Borms huldigingen, liepen kopstukken rond die achteraf in de Vlaams regering Minister postjes hadden, in gemeente raden zelfs tot Burgemeester gekroond werden, zelfs in het federaal parlement zaten individuen die overgelopen waren naar andere partijen of gewoon hun kar gekeerd hadden, Verraders die in het Ierland van toen met kapotte knieschijven zoude rond gehuppeld hebben, Jambon had moete repliceren, gewoon met een SO watt, en dan!!! En de NVA had gewoon samen met het Belang Vlaanderen onafhankelijk moeten verklaren in plaats van zich te laten vernederen door de Waalse fascisten. En in regering te stappen die volledig tegen Vlaanderen gekant is . Een uitmelk regering dus ,Met een eerste Minister die ik ooit hoorde zeggen “ik haat de Nationalisten” op elke zender die het wou uitzenden, minstens twaalf miljard had in eigen handen gebleven, De Vlaamse crisis zou opgelost zijn zonder de Vlamingen pijn te doen, Nu heeft de NVA duizend en een toegevingen moeten doen om het Belgische Vel te redden, net zoals de Vreemdelingen spuwen de Walen in de hand van hun donors. Uniek in een rijk modern gewest, die erg genoeg nog liever het geld in bodemloze putten gooit, miljarden ziet verdwijnen naar islam landen, en hun eigen armen laat weg rotten. in alle geval een eren saluut aan bob Maes, Ericsson, en andere die trouw bleven aan de Vlaamse zaak, zoals het Vlaams Blok -belang die steeds spitsroede moesten lopen in allerlei debatten maar dat zijn er in het moderne Vlaanderen niet erg veel meer, om nog maar te zwijgen over het paard van Troy de man die onze trots een vod noemde, en die een dikke nul kreeg als voorzitter van een bende dwazen.. Een feit staat vast, geen enkel misdadig feit kan op Vlaams nationalistische groeperingen gestookt worden, buiten enkele uitgelokte feiten zonder gemaskerd te zijn in betogingen waar ze dan nog zwaar voor gestraft werden, , ze pleegden geen bomaanslagen zoals de CCC met doden, , geen vernieling bij nacht en ontij, geen brandstichtingen zoals de dieren activisten, pleegde, geen sabotage in kerncentrales, allemaal gepleegd met een links gedachte goed, Waar de Linkse partijen vandaag wijselijk over zwijgen.

 4. Jean Marie TYTECA

  Niettegenstaande ik slechts in 1977 met enkele leden in contact kwam, begrijp ik nog altijd niet waarom er niet verder gewerkt werd na 1983. Dreigementen door de de Gerechtelijke Politie bij de parketten zorgden wel voor problemen op het werk (tegenhouden van bevorderingen, pesterijen,ontslagen,familieruzie..) maar de doelstellingen waren dermate integer dat ik het op dat ogenblik goed had gevonden om hen een herstart te laten maken. Als men ziet dat het AF of het AFA nog steeds ongestraft hun straatterreur mogen uitvoeren dat heb ik nu en dan behoefte aan een nieuwe VMO.

  1. Lang leve Bob Maes en zijn idealen. Het is niet omdat men een oorlog verliest, dat men daarom ongelijk heeft. Mark J Ruyffelaert. (Sneyssens Gent).

Trending

%d