eigenvolkeerstEen uitzending op de Televisie van 3Onderzoekt, onderdeel van de Evangelische Omroep, op 8 oktober 2014. Met wel een opvallende titel, maar verder een matige en oppervlakkige invulling van de uitzending. Met de nodige treurnis, maar met nauwelijks enige diepgang. Het gaat over twee buurten in Den Haag, te weten de Schilderswijk en Duindorp, en de problemen die zich hier volgens het programma zouden afspelen.

Het leuke stuk? (doorspoelen naar 14:45) De Nederlandse intellectueel Alfred Vierling komt een aantal maal kort aan het woord én dan wordt het wel interessant.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Video: Eigen volk eerst”

  1. Wat een verademing dat een Eigen Volkse intellectueel toch nog eens gebruik maakt van Vrijheid van Meningsuiting zonder politiek-correcte zelfcensuur, zoals tal van muilkorfwetgeving er ons vruchteloos probeert toe te dwingen !

Trending

%d bloggers liken dit: