Extreem links valt huis bejaarde vrouw aan: “Collateral damage…”

antifa-nederlandEen vrouw uit Den Haag van 80 jaar kreeg de schrik van haar leven. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd haar huis beklad en werd er een stinkbom naar binnen gegooid door extreem linkse activisten. Haar huis en die van iemand in Rijswijk werd ‘aangepakt’ in de nacht omdat zij en de andere persoon zou werken voor de IND.  De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is het onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie dat zorg draagt voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid.

Dat extreem links  overdag demonstreert tegen  fascisme, maar ‘s nachts gebruik maken van ondemocratische middelen zoals geweld tegen personen en goederen om hun doelen te bereiken is gekend. In de jaren ’80 en ’90 werden er diverse bomaanslagen gepleegd door deze ‘beschermers van de democratie’. Heden ten dage blijft het, vooralsnog, bij klad-  en, incidenteel, brandbomaanslagen.

Het gelegenheidsgroepje genaamd “the visitors’ heeft de kladacties op de huizen opgeëist. De daders, drie jongemannen uit de regio, worden nog gezocht door de politie. De acties waren bedoeld als aanklacht tegen het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers. De aanval op het huis van de 80 jarige vrouw bleek een vergissing. De vrouw had nooit voor de IND gewerkt. Medelijden met de bejaarde vrouw hebben veel extreme linkse deelnemers in ieder geval niet. Wie wat verder kijkt op het internet kan reacties lezen als: “Eerst maar uitzoeken of ze niet fout was in de oorlog voor dat excuses worden aangeboden.” en “Niets aan de hand, collatoral damage.”

Vijf dagen na dato nog geen excuses. Geen bosje bloemen. De bejaarde vrouw was maar ‘collatoral damage’ in de strijd om zoveel mogelijk asielzoekers hier te houden.. Misschien moet de recherche tijd vrij maken voor deze nutteloze aanval in plaats van op zoek te zijn naar zelfkleverplakkers?

2 comments

Comments are closed.