douanesMarine Le Pen eist de onmiddellijke schorsing van het Schengen-verdrag. De reden daarvoor is de mogelijke terugkeer van jihadstrijders richting de Schengenlanden.

“Volgens paragraaf 2 van artikel 2 van het Schengen-akkoord kan een land het akkoord tijdelijk opschorten wanneer de openbare orde en de veiligheid van een land in gevaar zijn. Dit is nu het geval en daarom vragen wij om de Franse grenzen te sluiten,” aldus de voorzitter van het Front National. Le Pen wil naast deze maatregel ook andere middelen inzetten om jihadstrijders met de Franse nationaliteit aan te pakken. “Onder andere de dubbele nationaliteit moet afgenomen worden van deze ‘strijders’.”

Terwijl Le Pen bij de pinken is bij onze zuiderburen is het bij ons wachten totdat we eindelijk een regering hebben. Ondertussen worden in Vlaanderen terugkerende jihadstrijders gepamperd, krijgen ze sociale woningen toegewezen en wordt er meer drama gemaakt over een pontonbrug dan over de openbare orde en de veiligheid van ons land. En uiteraard is het de schuld van partijen als het Vlaams Belang en het Front National dat er in de woestijnlanden ‘niet-gelovige’ mensen worden onthoofd en baby’s worden doodgetrapt (althans als we genieën als Jozef De Witte en anderen mogen geloven).

Hopelijk krijgt de oproep van Marine Le Pen opvolging in Vlaanderen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Marine Le Pen: “Opschorting van Schengen nu! Grenzen dicht!””

  1. Het verheerlijken van geweld tegen westerlingen is al meer dan 25 jaar aan de gang in Belgie…Heb dit zelf gezien en gehoord toen ik als blanke jongeman begin jaren ’90 in het deeltijds onderwijs belandde…ik hoorde er onder meer verhalen bv. over vechtpartijen waarbij moslimjongeren in Sint-Niklaas een zwangere belgische vrouw bewust in de buik schopten om een miskraam uit te lokken…meerdere (moslim)klasgenoten vonden het belangrijk dat het aantal ongelovigen in europa “dringend teruggedrongen moest worden” tijdens een debat hierover in de klas..De leraar lachtte dit gewoon weg…Zielig hoe we ons laten overwoekeren door deze barbaren,niemand reageert,en als je het wel doet ben je een racist..

  2. Er moet dringend een rechtbank opgericht worden die zich baseert op het volkerenrecht, niet op het staatsrecht, dan zullen er enkele honderdduizenden postjespakkers, cumulards, profiteurs, verraders van de belangen van het eigen volk en haatzaaiende multicullers voor lange tijd opgesloten kunnen worden. Hopelijk zijn ze nog slim genoeg om een eenvoudige job te leren en in hun eigen levensonderhoud te voorzien, zodat ze niet nogmaals op kosten van iedereen kunnen profiteren. Wat de komende (?) Belgische regering betreft, dit land is een zombie staat, het functioneert maar het leeft niet. Hoe sneller dat misbaksel euthanasie kan krijgen, hoe beter. Zoals Ward De Bever het zou zeggen: “De mortui nil nisi bene” of van de doden niets dan goeds, maar van het schijndode belgieksken, niets goeds.

  3. Inderdaad want Fort Europa is ONS continent !

  4. In ons arm belgen(=apen)land zal men maar wakker schieten als … er een nep-regering is, als de postjes verdeeld zijn, als de zakken gevuld zijn, en … als het TE LAAT is. Ps: ook de dreigende Ebola import in Europa (via asielzoekers) wordt verzwegen.

Trending

%d bloggers liken dit: