DSC_0027Al enkele dagen betogen boze Koerden voor de deuren van het Europese parlement in Brussel. Het ziet er immers naar uit dat EU-kandidaat-lidstaat Turkije, dat eerst ISIS gesteund en gedoogd heeft, nu rustig toeziet tot ISIS in de stad Kobane de laatste strijdbare Koerd heeft afgeslacht. Wellicht pas daarna zal het Turkse leger in actie komen – om meteen ook de feitelijke onafhankelijkheid van Koerdisch Noord-Irak op te doeken.

De Koerden zijn dus boos, en terecht. Vandaag bestormden ze het Europese parlement in Brussel. Met wat trekken en duwen passeerden ze alle beveiliging, drongen door tot in het hart van het gebouw, en manifesteerden vrijwel ongestoord voor hun zaak. Honderden Europese parlementsleden en medewerkers zagen hun protest, dat druk gefilmd en gefotografeerd werd.

De Koerden hebben zo wellicht ongewild ook het Europees parlement een dienst bewezen. Want de beveiliging ervan is zo lek als een zeef. Wie al eens in Washington geweest is, weet dat de beveiliging van de Europese instellingen in Brussel tegen pakweg een autobom of een gewapend moordcommando kompleet ontoereikend is. Misschien zal men nu ook in Brussel stilaan beginnen begrijpen, dat we in oorlog zijn?

DSC_0020 DSC_0019 DSC_0025

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Boze Koerden bestormen Europees Parlement”

  1. Willem Goossens

    Toch niet moeilijk om binnen te geraken in een geld verslindend kieken kot, draai en keer het zoals je wil, de politie(on)macht in deze westerse verlamde landen zijn niet opgewassen tegen de uit de wildernis komende OCMW gangers, kijk maar eens naar andere opstootjes, ze vernielen straat meubilair, ze verwonden werkende mensen die hun taak naar behoren uitvoeren, een GSM is het gevaarlijkste wapen voor dit schorem, bij de minste opstoot staan daar tientallen leeggangers klaar, en de politie kan niet anders dan laten begaan, om erger te voorkomen. de dag daarna wordt alles met een vernieuwde pamper geklasseerd.. pak ze maar eens bij hun poten en draai ze om op hun kop, ik durf wedden dat er uit elke zak een mes valt. en het ergste van al komen ze hier hun oorlogje uitvechten , wat zeggen ze !!! Turkije bij Europa, dan is het hek volledig van de dam. De politieker met haar op zijn tanden en echt durft ingaan zoals de burger vraagt moet nog geboren worden, en die minstens durft zeggen :gedraag U als een westerling zoek werk want het OCMW wordt afgeschaft , of zoek uw geluk in uw mooie land van herkomst. want Uw reisticket ligt klaar. En dat zou dan nog een heeel brave politieker zijn.

  2. Ik heb behoorlijk wat sympathie voor de Koerdische zaak, en ja, er wordt hiermee bewezen dat de beveiliging in het EU parlement zo lek als een zeef is… maar, ik ben er toch maar matig enthousiast over dat er grote groepen vreemdelingen in onze hoofdstad zomaar onze instellingen komen bezetten. Niet dat ik veel voel voor die EU, maar toch.

  3. Willem de Zwijger

    Er is daar gewoon geen beveiliging.Omdat de meerderheid MEP niet willen dat ze gecontroleerd worden. Als men hen vraagt een badge te tonen als bewakingsagent riskeer je van het EP verwijderd te worden. Als er ooit een aanslag plaats zal vinden in het EP, is het de schuld van die omhooggevallen heerschappen.

    1. Ja Willem, U heeft natuurlijk gelijk, …maar… als er ooit iets ernstigs zal gebeuren in die geldverslindende praatbarak dan zal het ongetwijfeld de schuld zijn van de beveiliging, wees daar maar zeker van !

Trending

%d bloggers liken dit: