Uw inbreng is van tel: schrijf voor Rechts Actueel!

Rechts Actueel brengt zoveel mogelijk nieuws uit de beweging. Maar niet alles bereikt ons en vermits we op vrijwillige basis werken – zonder honderdduizenden euro’s subsidies zoals bijvoorbeeld DeWereldMorgen – hebben we geen mensen die alles kunnen afschuimen op zoek naar boeiende verslagen en verhalen.

Onze redactieploeg is ondertussen uitgegroeid tot een flinke delegatie uit Vlaanderen en sinds een klein jaar ook uit Nederland. Toch durft het weleens gebeuren dat Rechts Actueel een dagje zonder artikel zit. En daar willen we natuurlijk verandering in brengen!

Sinds vandaag bestaat de mogelijkheid om via een knop uw verhaal naar ons te sturen. Dat kan een lezersbrief zijn, een verslag van een activiteit, een aankondiging van een activiteit, een diepgaand artikel, een weetje en noem maar op.

De redactie zal zich over uw inbreng buigen en vervolgens geheel volgens de dictatoriale principes uw tekst goedkeuren of in de vuilbak werpen. Actieve lezers die bij ons opvallen zullen gecontacteerd worden als nieuwe schrijver(s) voor Rechts Actueel.

Laat je dus gaan en stuur uw schrijfsels in! Je vindt de knop rechts bovenaan. De beweging zal u eeuwig dankbaar zijn.

Meldknop-react-gr

One comment

  1. Willen jullie soms lidgeld als steun voor de krant die we ontvangen via e mail ( een voorbeeld van steun en goede wil )

Comments are closed.