[VIDEO] Gemaskerd (en Hugo Boss-dragend) antifa vandaliseert VB-secretariaat in Brussel

antifavbAfgelopen zaterdag was er in Brussel een lezing met enkele vertegenwoordigers van Gouden Dageraad. Deze Griekse partij wordt niet gedoogd in antifa-kringen en dus besloten deze jongens en meisjes om hun ongenoegen over deze lezing te uiten middels een verboden betoging.

Enkele honderden individuen, al dan niet gemaskerd, trokken door de Brusselse straten en liepen daarbij onder andere langs het partijsecretariaat van het Vlaams Belang aan het Madouplein. Zoals we van onze linkse vrienden gewoon zijn lieten ze dit niet zonder vandalisme voorbijgaan, ondanks de mededeling van Gazet Van Antwerpen dat “Er geen incidenten te betreuren vielen.”

Rookbommetjes werden achtergelaten in de inkomhal. Als symbool van het mistgordijn dat deze kindjes willen optrekken rond de zweem van geweld dat rond hen hang, kan dit tellen. Voorts werd er een tag achtergelaten op de deur aan de ingang, die overigens niet enkel de inkom is voor het Vlaams Belang. Maar dat kan links niet deren. Nevenschade voor een hoger doel, zeg maar.

Deze knapen zijn overigens dezelfde lieverdjes die we al in actie zagen afgelopen kiescampagne in Brussel toen Aymeric Chauprade (FN) zou komen spreken. Bekijk de beelden nog maar eens goed hieronder. Toen werden ze afgestopt door de militanten van Nation en de ordedienst van het Vlaams Belang en zo te zien gelukkig maar!

Als we de foto’s bekijken vallen ons meteen twee zaken op. Ten eerste – zoals eerder vermeld –  zien we een gemaskerde knaap achter het spandoek lopen. Vechten met open vizier is nog steeds niet weggelegd voor de linkse medemens. Kaptruien, sjaaltjes, bivakmutsen (overigens verboden in het openbaar, maar blijkbaar voor één keer gedoogd door de politie), … het hoort er nu eenmaal bij. En waarom? Als je een ideaal te verdedigen hebt, doe dat dan open en bloot. Althans, dat is toch onze mening. Of was het misschien erg koud die bewuste avond? Zo te zien aan het meisje op de foto en nog enkele andere verworpenen der aarde viel de temperatuur toch nog mee.

Ten tweede zien we daar een vreemdeling lopen tussen onze antikapitalistische wereldverbeteraars. Antikapitalisme? Verworpene der aarde? Kansarmoede? Hmm, dan toch niet voor deze jongeling. Hij draagt namelijk een t-hemdje van Hugo Boss. Een dubbel probleem, want het merk is niet enkel één van de symbolen van het kapitalisme (eveneens van stijl, wat deze heren en dames allesbehalve bezitten, maar dat even terzijde) het is algemeen geweten dat Hugo Boss de ontwerper en leverancier was van de uniformen van de door antifa verguisde nationaal-socialisten. Maar goed, we zoeken uiteraard spijkers op laag water en dat geven we grif toe, maar het is een leuk zicht: Hugo Boss op een antifa-betoging.

Desalniettemin, door het vandalisme aan het VB-secretariaat tijdens de betoging van JOC (Jeunes Organisés et Combatifs) bewijzen ze dat ze minstens even slecht bezig zijn als de Grieken van Gouden Dageraad. Alhoewel, door de moord op twee activisten van Gouden dageraad door antifa en een reeks andere feiten was dit al duidelijk genoeg.

Een verboden betoging van antifa die getolereerd wordt door de Brusselse burgemeester, geweld tegen een partijsecretariaat dat niet vermeld wordt in de media, bivakmutsen die eveneens getolereerd worden door de politie… Het ziet ernaar uit dat in Brussel iedereen gelijk is, al is de ene nét iets gelijker dan de andere. Met andere woorden: welkom in de hoofdstad van Belgistan!

antifavb4

antifavb2

antifavb3

antifavb

3 comments

  1. Als men nu naar die dwaas lachende gezichten kijkt, die eindelijk een soort regering op poten gaat zetten, met een eerste minister die ooit in de zevende dag verklaarde “ik haat de Nationalisten” dan weet men op voorhand dat er niets zal veranderen, buiten dat de eigen werkende bevolking mag opdraaien voor de linkse geld verkwistende zakkenvullers die een torenhoge schuld opgebouwd hebben. Het vreemd gepeupel zal blijven baas spelen over de straat dat er nu een linkse of een rechtse regering komt maakt geen enkele verschil.

  2. Gemaskerd, gewelddadig en nu en dan een naamloze column op hun site waarin ze zichzelf proberen goed te praten niettegenstaande hun idolen massamoordenaars bleken en blijken te zijn. Eigenaardig genoeg propaganderen de jihadleiders dat de koran en de sharia het enige sociale maatschappelijk systeem is voor de wereld en dat hun vroegere vrienden die communist,marxist,of socialist zijn niets voor de vrijheid van het volk deden.

  3. Crapuleus Antifa-tuig zal het gloren van een Platina Dageraad over ONS EigenVolks Europa niet kunnen uitstellen, de bal is aan het rollen in het Rechtse Kamp !

Comments are closed.