Code rood bij Nederlandse politie in Wassenaar

In Nederland bestaat er het Burgernet. Een samenwerkingsverband tussen politie en burgers om  daders vlak na een daad alsnog te kunnen pakken. Een overvaller of verkrachter die voortvluchtig is bijvoorbeeld. De recherche-eenheid van politie Wassenaar (iets ten noordoosten van Den Haag) doet nu via het Burgernet een dringende oproep. Er zijn namelijk plakkers van anti-islamterreur-zelfklevers actief!

“De recherche van de politie Wassenaar doet onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van de stickers en vraagt mensen die gezien hebben wie de stickers heeft opgeplakt, zich te melden bij de politie. Kent u de dader, of heeft u meer informatie? Bel de politie op het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met meld misdaad anoniem op het nummer 0800-7000.”

Er liggen tientallen dringende zaken op de plank om onderzocht te worden. Slachtoffers van verkrachtingen, overvallen en de nabestaanden van brute moorden in de regio wachten op de arrestatie van de dader. Nu moeten ze lezen via internet dat de kostbare tijd van de recherche wordt besteed aan de zoektocht naar de plakkers van eenzelfklever… Abusievelijk staat er in het politiebericht dat het een ‘anti-islam’-zelfklever zou zijn. Edoch, er staat duidelijk op dezelfklevers “Stop islamterreur!”  Zou  de politie daarmee aangeven dat de terreur van islamisten een algemeen iets van de islam is?

De betreffende 'anti islam' sticker..
De betreffende ‘anti islam’ sticker..

De stickers zijn in ieder geval te bestellen bij het Identitair Verzet.

2 comments

 1. Het begin van de maand, dus even een korte reminder voor de nieuwe stickeractie! Meer dan de helft van 10.000 stickers zijn nu de deur uit. Wees er dus snel bij!

  Als onderdeel van een campagne om mensen op straat aan het denken te zetten over de jihad fans in Nederland, de duizenden salafisten die de jihad als een onderdeel van hun bekering zien en om onze afkeer hier van te laten blijken, brengen wij nu een nieuwe sticker uit!

  Bestellen is simpel: Stuur een voldoende gefrankeerde brief met daarin een huis- en emailadres en 3 postzegels naar ID Verzet, postbus 578, 3500 AN Utrecht en wij sturen een stapel stickers op! Overmaking van 2,- naar de bankrekening tezamen met een adres bewerkstelligd hetzelfde.

  Vanaf twintig euro worden er 200 stickers opgestuurd. Bij dertig euro 325 stuks. 40 euro 450 stuks etc. Met wat extra geld kunnen wij meer informatie verspreiden onder jongeren om tegenwicht te bieden aan de Mei´68 generatie en kunnen we nieuwe ontwerpen naar de drukker sturen.

  Laat in ieder geval je stem horen! Verzet plegen kan door deel te nemen aan een actie of manifestatie, maar ook door mensen op andere gedachten te brengen door middel van een discussie. Het schrijven van een opiniestuk. Door te stemmen en nu ook via het plakken van stickers. de mogelijkheden zijn legio.

  Want wat wil jij later kunnen zeggen tegen de generatie na ons? Dat je er alles aan gedaan hebt om Nederland bij te sturen of dat je langs de zijlijn stond toe te kijken hoe anderen het voortouw namen?

  kijk voor alle contactgegevens en meer info over het Identitair Verzet bij http://www.idverzet.org/contact

  Betalingen kunnen worden verricht via Paypal (knop staat op de contact pagina van onze webpagina) of kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL49SNSB0864785607 t.n.v. Denise de Vries o.v.v. stickers IDVerzet-. En dan jouw adres in een berichtje.

  Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via een kort bericht naar info@IDVerzet.org.

Comments are closed.