lampedusa vluchtelingenOveral ter wereld worden diersoorten bedreigd. Dierenliefhebbers springen dan in de bres om de witte neushoorn, de Aziatische olifant of de Siberische tijger te beschermen. Door de acties van Brigitte Bardot leerden we destijds van de zeehondjes houden. En waarom niet? Elk van die diersoorten is uniek, en het verdwijnen ervan zou de wereld weer een stukje armer maken. Ik maak er geen geheim van dat ik elke petitie, die oproept om een bedreigde diersoort te redden, onderteken. Hetzelfde verhaal met ongerepte stukjes natuur en met volkeren over de hele wereld. Ook toen er een petitie de ronde deed om de president van Tanzania ervan te weerhouden de Masai een stuk van hun grondgebied te ontfutselen, tekende ik. Door die petitie mocht deze fiere Afrikaanse volksstam haar gebied houden.

Maar eerder deze week moest ik toch eens slikken. Wat stond er namelijk te lezen op de webstek van http://www.express.be? ‘Kans bestaat dat het blanke ras binnen 20 jaar uit Europa verdwijnt.’ Wat!? Even verder lezen: het gaat over een artikel van professor Albert A. Stahel, docent aan de universiteit van Zürich en medewerker van het ‘Military Conflict Institute’ in Washington DC, in de ‘Global Gold’s Outlook’, waarin deze ingaat op de geopolitieke toestand van Europa. Volgens deze professor kunnen de Europese staten door het uiteenvallen van verschillende Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse staten de migratiestromen niet meer controleren. Daardoor dreigt de sociale, economische en demografische structuur van  Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en andere Europese landen sterk te worden beïnvloed door de toevloed van migrerende Afrikanen en Aziaten. Professor Stahel vindt het niet denkbeeldig dat binnen 20 jaar de aanhangers van de islam in verschillende Europese landen de meerderheid zullen vormen. Zijn besluit is griezelig: ‘Volgens mij bestaat zelfs de kans dat het Kaukasische ras, dat de wereld sinds de 17de eeuw heeft gedomineerd, in Europa zal verdwijnen. Binnen 20 jaar zou er dan een nieuw Europa zijn, dat sterke banden onderhoudt met Afrika en Azië. Het traditionele Europa, opgericht door Karel de Grote, zal dan opgehouden zijn te bestaan.’

Nu moet ik zeggen dat dit geen totale verrassing is: al meer dan honderd jaar wordt er voorspeld dat dit zou gebeuren. Maar om het zo zwart op wit bevestigd te zien door een professor met naam en faam, dat is heel andere koek! Vraag is nu: wat moet er gebeuren? Niemand die er blijkbaar van wakker ligt. Dit artikel heeft geen enkele deining veroorzaakt. De VRT en de VTM zwijgen als vermoord. Nochtans wordt hier het einde van Europa en haar oorspronkelijke bevolking aangekondigd. Het einde van Europa dat Mozart en Bach voortbracht, Rubens en Michelangelo, kathedralen en belforten, de automobiel en het vliegtuig! En niemand die een krimp geeft! We liggen liever wakker van de besparingen die de regering ons oplegt, en ik ben de eerste om toe te geven dat dit op dit ogenblik een probleem is voor veel Vlamingen. Maar wat hebben we daar allemaal aan als we met uitsterven bedreigd zijn? Waarom moeten wij voor alles en iedereen opkomen, maar weigeren wij op te komen voor onszelf? Waarom moeten wij worden gestraft door het Centrum van Gelijke Kansen enzovoort als we willen opkomen voor onszelf? Het is een echte schande dat zelfs onze militairen in eigen land niet meer in uniform mogen buitenkomen, uit schrik voor de islam. Dat is een afgang buiten categorie, een niet te verteren vernedering, weer een stap verder richting afgrond! De multicultuur wordt onze dood en wij, of althans: ‘onze elite’ ziet het niet eens of wil het niet zien!

O ja, na het lezen van het bewuste artikel stuurde ik een Twitter-bericht naar de belangrijkste politieke partijen in Vlaanderen, met de vraag of er iemand mij eens kon vertellen wat we aan dit probleem gaan doen? Ik wacht nog altijd op een antwoord. Het onderwerp interesseert onze politieke leiders blijkbaar niet. Waarom zouden ze antwoorden op de niet politiek-correcte vraag van een onnozele belastingbetaler? Zo kortzichtig zijn ze dat ze enkel maar met hun eigen postje bezig zijn! Hoe deze figuren elke keer weer verkozen geraken, is mij toch een raadsel. Het is maar dat u het weet wanneer u volgende keer nog eens in het kieshokje staat.

Hier is de link naar het artikel, zodat u het zelf eens kan nalezen

http://www.express.be/business/nl/economy/kans-bestaat-dat-het-blanke-ras-binnen-20-jaar-uit-europa-verdwijnt/208058.htm

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “‘Kaukasische ras verdwijnt uit Europa’, zegt prof”

  1. Indien EigenVolkse Mensen niet aan zelfverdediging doen om hun territorium en cultuur te verdedigen en de nataliteit zo laag blijft, behoort dat tot de reële spijtige mogelijkheden. “Eigen schuld, dikke EigenVolkse bult”

  2. De massa wordt koest gehouden met ‘opium voor het volk’: voetbal, debiele tv programma’s, kwetterende Tv vedetten, onnozele politici met showgehalte, …
    Zwijgen en betalen is de boodschap. En ons slaafs volk trapt er nog in ook.

Trending

%d