In een knappe rapportage van Altijd Wat bij de publieke omroep (NCRV) worden een aantal stevige vragen gesteld aan senator Adri Duivesteijn van de PvdA. Het gaat over de wijk waarin hij is geboren en die is veranderd in een Kalifaat. We hebben het inderdaad over de Schilderswijk in Den Haag, waar Duivesteijn nog veel binding mee heeft. Hij wordt er namelijk in de buurt…. buiten deze wijk, in een kapitaal pand met uitzicht op een park.

Hij babbelt in het vraaggesprek de boel aan elkaar en kan op een paar vragen helemaal geen antwoord geven. De schuld voor de mislukking van de multicultuur legt hij volledig bij ‘de witte mensen’ neer. Hij is wellicht vergeten dat hij het zelf was die miljoenen in deze buurten heeft gepompt en aldus met dit als resultaat. Hieronder is het stuk van de uitzending waarin Duivesteijn voorkomt te zien;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: