Afgelopen zaterdag was het volgens de politie Demo D-Day. Een ietwat overtrokken benaming, maar als er drieduizend agenten af gaan vloeien bij de overheid is het zaak jezelf zo belangrijk mogelijk neer te zetten. Net zoals de Nederlandse veiligheidsdienst AIVD ook deed na de aankondiging van bezuinigingen op deze dienst. Vanuit het gehele land werden er honderden agenten naar Den Haag overgebracht om de verschillende manifestaties die wel doorgingen zo kundig mogelijk te begeleiden.

De Koerden, de A.F.A. en de N.V.U. bleven vast houden aan een manifestatie op deze zaterdag. De Koerdische demonstranten die zich eigenlijk bij Pro Patria wilden voegen hielden hun eigen manifestatie bij het Haagse gemeentehuis. Hier kwamen ruim honderd Koerden op af. Bij de N.V.U. stonden er zo’n veertig aanhangers van deze partij paraat vlakbij het Malieveld. De A.F.A. die het comité Samen Tegen Racisme had opgezet en wel 35 andere organisaties bundelden, trok nog niet eens 150 mensen. Snel geteld 4 mensen per organisatie. Nationalisten die een kijkje wilden nemen bij de A.F.A. werden heen gezonden door de politie. Met als reden: “Jullie politieke gedachten stroken niet met de mensen op het plein. Daarom vorderen wij jullie om te vertrekken.” Ten eerste kan je mensen niet vorderen als ze niets staan te doen, ten tweede komt het eng over als je wordt gevorderd omdat ‘je iets anders zou denken”.

Nadat Rechts Actueel de naam bekend maakte die in het verleden de legale acties van de A.F.A. aanvroeg, Maarten “Punk” van Herpt, schoof A.F.A. Den Haag een nieuwe aanvrager naar voren: N.C. “De Hobbit’ Janssen.

Janssen nog even in overleg over de voorgenomen demo bij het politiebureau op Ypenburg.
Janssen nog even in overleg over de voorgenomen demo bij het politiebureau op Ypenburg.
Janssen bepaald wel even de grenzen van vrijheid van nieuwsgaring
Janssen bepaalde wel even de grenzen van vrijheid van nieuwsgaring

Enig onderzoek brengt naar voren dat Janssen niets te verliezen heeft. Zo wordt hij regelmatig opgepakt door de politie voor zijn activiteiten. Hij werd onder andere gearresteerd tijdens de illegale bezetting van de Pier in Scheveningen, tijdens het nucleair overleg in Den Haag, bij een manifestatie van de N.V.U. et cetera. Er werd deze zaterdag wel een allochtoon aangevallen op straat. Janssen vond het nodig om samen met zijn maten een allochtone journalist van Geenstijl fysiek aan te pakken wegens… Het stellen van vragen. De schokkende beelden van Regio15.nl  en een verslag met foto’s van ThePostOnline kunt u via de verwijzingen terug vinden. “Vrijheid voor iedereen!” was de leus van het extreem linkse rapalje die zich verzameld had in Den Haag. Maar dan wel alleen als je precies schrijft wat zij willen wat je schrijft. Een goed voorbeeld is de handpop van de A.F.A., ‘journalist’ Elmer Smaling.

In Utrecht was dezelfde dag een streetrave georganiseerd door de extreem linkse kraakscene. “Vrijheid voor iedereen!” Behalve voor mensen die niet in de extreem linkse scene zitten blijkbaar. Vijf nationale jongeren werden herkend en opgejaagd door de straten van Utrecht door een extreem linkse rellenploeg van zo’n vijftig personen. De jongeren wisten zich goed te weren ondanks dat er met stenen op ze werd ingeslagen. Volgens RTV Utrecht wilden de jongeren de streetravers aanvallen. Vijf jongeren die een streetrave van 1.000 deelnemers aanvallen… Dat, of had de fascistische knokploeg van extreem links zin in een verzetje?

De voet van een van de nationale jongeren.
De voet van een van de nationale jongeren.
Ingeslagen met een steen.
Ingeslagen met een steen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “20 september, the day after”

  1. links tuig het zijn en blijven lafaards LUI LAF EN LELIJK

Trending

%d