delijnbusAlle regeringen mogen dan al onder druk van de EU broeden op besparingen, intussen worden er gelukkig door de EU toch ook nog cadeautjes uitgedeeld.  Vooral aan zichzelf, dat spreekt.  Zopas kregen de duizenden Eurocraten in Brussel immers goed nieuws:  het Europees parlement heeft besloten dat het voortaan aan zijn Eurocraten die in Brussel wonen de helft van een jaarabonnement van De Lijn gaat terugbetalen.  Aangezien het Europees parlement zijn budget haalt uit belastinggeld, zijn het dus de Europese belastingbetalers die hiervoor opdraaien.

Wie hierom zou gevraagd hebben en waarom dit nodig zou zijn is volstrekt onduidelijk.  De lonen van de Eurocraten  zijn, zoals algemeen bekend, bijzonder stevig.  De niet-Belgische Eurocraten krijgen daar bovenop ook nog een forse ‘ontheemdingspremie’ om het leed te verzachten dat zij niet in hun eigen land werken – ook al hebben zij daar vrijwillig voor gekozen, en hebben zij zich vaak definitief in Brussel gevestigd.

Zoals dat dezer dagen hoort wordt over deze maatregel een ‘milieuvriendelijk’ sausje gegoten:  men zou het openbaar vervoer willen promoten ‘om zo de CO2-uitstoot te verminderen’.  Intussen trekt het Europees parlement wel maandelijks in karavaan naar Straatsburg en weer terug…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Eurocraten krijgen helft Lijnabonnement cadeau”

  1. Typisch voor het EU.S.S.R POTVERTEERDERS CIRCUS, parasitair vegeterend op ONS belastingsgeld !

  2. Geen woorden voor!

Trending

%d bloggers liken dit: