20 september, heksenketel in Den Haag

Op 20 september vroeg Pro Patria een nieuwe mars in de Schilderswijk -te Den Haag- aan na het inkorten van de route voorafgaand aan de vorige mars van 10 augustus. Die route werd ingekort door de politie uit angst voor ongeregeldheden, er stonden namelijk honderden pro ISIS supporters met bakstenen te wachten langs de route. Sinds de bekendmaking van de nieuwe mars vroegen ook de pro ISIS groep Muslim Defence League, de Nederlandse Volks Unie (N.V.U.), het weblog Geenstijl en de Antifascistische Actie (A.F.A.) een demonstratie aan in de Schilderswijk. Op dezelfde dag, dezelfde tijd en min of meer dezelfde plaats.

De gemeente heeft nu besloten alle marsen te verbieden en heeft elke organisatie een centrale locatie opgelegd voor een stilstaand protest. Er mag van de burgemeester de komende maanden niet meer in wijken gedemonstreerd worden. De A.F.A. heeft al aangegeven zich niet aan de beperkingen van de burgemeester te willen houden, dit geheel in lijn met hun gewelddadige verleden. De N.V.U. A.F.A. en Pro Patria stappen deze week naar de rechter.

Vandaag dient de zaak van de A.F.A. om 14.00 en die van de N.V.U. om 15.00. Morgenochtend dient de zaak van Pro Patria. Rechts Actueel doet verslag van alle rechtszaken!

Pro Patria is opgezet als verzamelplatform voor alle Nederlanders die een stem willen laten horen tegen de ISIS aanhang in Nederland. Deze ISIS aanhang bestaat volgens de Nederlandse veiligheidsdienst AIVD uit duizenden salafisten. Voor de Pro Patria mars hebben zich nu bijna duizend mensen aangemeld. Het belooft een spannende dag te worden voor de gemeente, politie en de stad Den Haag.

pro

3 comments

 1. ik roep iedere nederlander vecht mee voor je land en kinderen en ouderen enklein kinderen laat dat niet toe dat hun ook in armoede komen IK SMEEK JULLIE VECHT VOOR HUN

 2. Muslim Defence League (MDL, AL-QAIDA afd. in Nederland) gaat demonstreren op het Spuiplein!

  Terwijl ISIS en alle andere jihadisten met de machtsvertoning bezig zijn, worden er walgelijke moslim monumenten gelanceerd! Cultuurfanaat J. van Aartsen is dolblij met zijn hoofddoek monument op het Spuiplein! Op deze plein hebben de PvdA, SP, D66 en GL de Nederlandse vlag controversieel en provocatief verklaard en de propagandastandpunten van Nederlandse ISIS tak, onder de vlag MDL (Muslim Defence League) hebben overgenomen!

  Corrupte bestuurders, Gemeentelijke instellingen, moskeen in Nederland, stimuleren/organiseren moslims om daarheen te gaan en tegen G. Wilders te demonstreren! In de moskeeën wordt gepredikt dat Jihad een Islamitische plicht is. De Imams roepen onbekommerd op tot en strijd tegen de ongelovigen in Nederland.

  D66, PvdA, VVD, SP, GL, CDA doen alsof ze de afgelopen 40 jaar niets hebben gehoord in de moskeeën.

  Een onvoorstelbaar dom signaal richting de ISIS jihadisten. Op 20 september verwacht van Aartsen op deze plek 10 000 den moslims! De centrale plekken zijn dus aan de jihadisten aangewezen, namelijk het Spuiplein aan ISIS aanhangers? Dit is echt ongelooflijk erg! Een vernietigend realiteit voor onze hele cultuur en leefwijze. Wat is dit erg.

  Terwijl de zwarte terreur vlag van ISIS wappert op het oorlogsmonument, Jozias van Aartsen financiert islam in zijn stad!

  Het decadente en weerloze Nederland is bezig in elkaar te zakken.

  Effectief geeft van Aartsen en kabinet Rutte daarmee vrij spel aan de ISIS en HAMAS. De ontwikkelingen in de Schilderswijk, worden nu beloond, er is ook ook een moslimmonument gelanceerd als start signaal voor de overname van hele stad…! Corrupte politiek ziet de Schilderswijk als een pilootproject.

  Vijandelijke machthebbers hebben de Schilderswijk als voorbeeld, een experiment wijk gemaakt en nu de centrale pleinen worden doelwit verklaard…!

  Bij succes en weinig weerstand vanuit de overheid en/ of bevolking, zoals nu het geval is in Den Haag, zal het islamiseringproject naar iedere verwachting ook gevolg gaan vinden in andere wijken en steden waar er een significante moslims minder- of zelfs meerderheid is.

  Elite met zijn hoofddoekmonument, moskeen en door de gemeente gesponsorde demonstraties wilde aantonen hoe de effectieve overname van Nederlands grondgebied door moslimfundamentalisten onder alle voorwaarden getolereerd mag worden.

  Het feit alleen dat leugen de blijft regeren in Nederland en een meerderheid dat als zoete koek slikt zegt veel over het onderwijs wat de laatste jaren is gegeven. En er schuilt een groot gevaar in het ontstaan van een meerderheid van moslims in den Haag met de steun van PvdA, SP, VVD, CDA, D66 en GL.

  J.Van Aartsen als burgemeester moet weg die gefaald heeft en berecht worden wegens het faciliteren van ernstige bedreigingen door ISIS, AL-QAIDA,  Boko Haram, Al shabaab, Answar al islam, Taliban, Al Nusra, Hezbollah en HAMAS in de stad.

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores

 3. AFA gewelddadig? Die linkse ketels kunnen enkel en alleen maar lopen. Mieten.

Comments are closed.