Verkoopstunt ‘Conchita Wurst’ zingt voor Europees Parlement

conchita  schreeuwtU dacht dat in tijden van IS-barbarij, genocide op christenen in het Midden-Oosten en economische stagnatie de Europese instellingen zich bezig hielden met belangrijke zaken?  U dwaalt.  Zij houden zich bij voorkeur bezig met ‘problemen’ die hooguit enkele honderden mensen aanbelangen, maar wel lekker progressief en politiek-correct zijn.  Het promoten van ‘tolerantie’ tegenover zogenaamde ‘transgenders’ is één van die troetelonderwerpen die ruim aandacht krijgen.  En dus wordt binnenkort, op 8 oktober om 13 uur, op het plein naast het Europees parlement in Brussel een zogenaamd ‘optreden’ gehouden door Conchita Wurst, de hansworst die door te poseren als ‘vrouw met baard’ het meest recente Eurovisiesongfestival won.

Het optreden krijgt de enthousiaste steun van de linkse fracties in het Europees parlement: Groenen, GUE (communisten), ALDE (linkse liberalen), S&D (socialisten), EPP (christendemocraten).  Aangezien die fracties een fortuin ontvangen uit belastinggeld voor ‘evenementen’ mag je er zeker van zijn dat de hansworst een vette cheque van uw belastinggeld mag bijschrijven voor zijn ‘optreden’.  Hij wordt zowaar meteen gebombardeerd tot ‘La Voix Européenne’ – dé Europese stem.

Pittig detail:  de man die de rol van ‘Conchita Wurst’ speelt is helemaal geen ‘transgender’.  Het is gewoon een man.  Weliswaar een homo, maar wel degelijk een man.  Zijn rol is alleen een promotiestunt die commercieel bedoeld is om van onnozele zielen optredens en aankopen los te peuteren.  Met ‘tolerantie’ of politiek heeft het dus niets te maken, enkel met platte commercie.  Dat de grote politieke fracties in het Europees Parlement in een reclamestunt meespelen is uiteraard geen verrassing.  Doen niet mee: de Niet-Ingeschrevenen (rechtse nationalisten), de ECR (met N-VA), de EFDD (van Nigel Farage).

Bent u niet opgetogen met deze verspilling van uw belastinggeld?  Het optreden is vrij toegankelijk voor het publiek, op het grote plein naast het Luxemburgplein in Brussel.  Gelet op de vrije meningsuiting mogen toeschouwers ongehinderd zowel hun goed- als afkeuring laten blijken.  Laat u dus vooral niet weerhouden om eens een kijkje te komen nemen!

conchitawursteuropa

4 comments

  1. Misschien krijgt hij nog een supplementair euro-commissariaat voor de promotie van de holibi-gemeenschap.

  2. Een beter voorbeeld van de totale nutteloosheid en de enorme geldverspilling die de EU is, had ze zelf niet kunnen geven. Bedankt. Als er een aktie is die bij de gewone man en vrouw op totaal onbegrip zal worden onthaald dan is het dit. Die ganse Europese rotzooi is niet democratisch, overbodig, peperduur en weerzinwekkend. Bij de volgende verkiezingen nog wel een paar miljoen stemmen meer voor de anti-EU partijen. Hopelijk maak ik de dag nog mee dat dit monsterachtige project waar niemand om gevraagd heeft, van de aardbodem zal verdwijnen

Comments are closed.