Mideast Israel PalestiniansHet klinkt zo mooi dat deze regering jihadisten aan gaat pakken en daarbij tevens zaken die hieraan ten grondslag liggen. Ze komt dan ook met een versterkte en integrale aanpak jihadisme en radicalisering. Dit is echter slechts oude wijn in nieuwe zakken, want in werkelijkheid is het slechts een kleine aanscherping van het idee van de multiculturele samenleving met tolerante islam, dat deze regering voor ogen staat. En eenieder die hiertegen een ander geluid inbrengt radicaliseert.

Misschien ligt het wel voor de hand om de jihad, de heilige oorlog voor de islam, hier in verband te brengen met de islam en de moskeeënstructuur doorheen Nederland. Of de televisiekanalen vanuit het Midden-Oosten waarop imams de jihad prediken en tegen niet-moslims tekeer gaan en hier middels de schotelantenne worden beluisterd. Maar dergelijke inzichten zijn wellicht enkel voor zielen die een beroep kunnen doen op gezond verstand, iets dat bij onze politieke kliek inmiddels ver weg is.

De aanpak tegen jihadisme is dus nog nauwelijks half werk te noemen. Men wil paspoorten vanuit Nederland reizende ‘jongeren’ afpakken en op de sociale media tegengaan wat er allemaal aan jihad-taal wordt uitgeslagen. Daarnaast komt er een klassieke kliklijn, waar er inmiddels al wel een aantal van zijn, om te melden wanneer je iemand in je omgeving ziet radicaliseren. Ook worden jihad-predikers niet meer toegestaan het land binnen te komen.

De uitsmijter komt nog en dat is deze;

“Bij het tegengaan van de verspreiding van de jihadistische boodschap door radicale predikers wordt nauw samengewerkt met Nederlandse moskeeën en imams.”

Deze regering is dus twaalf jaar na Pim Fortuyn met haar beleid helemaal teruggevallen op de oude reflex, die zoals iedereen wel weet ons juist in deze problematiek heeft gebracht. Men heeft anders dan een democratie doet vermoeden geen enkele vertrouwen in de bevolking, maar wil de opgetuigde structureren van de islam gebruiken en wederom financieren om een groep aan te pakken die hier zelf uit voortkomt. Om nog maar te zwijgen over het gegeven dat men geen enkel inzicht heeft in wie en wat voor mensen jaarlijkse het land binnenkomen.

Afgelopen zondag kwam in het opinieprogramma Buitenhof, de minister van Onderwijs Jet Bussemaker uitleggen wat nu de uitwerking van deze plannen op het onderwijs zouden zijn. Dan horen we eerst van haar dat de grote problemen van deze tijd, antisemitisme, anti-islamtaal en homohaat zouden zijn. Nu dit door het kabinet is vastgesteld, wil de PVDA-minister dit uiteraard gaan bestrijden door in het onderwijs propaganda te gaan maken voor de ideale samenleving waar dit niet in voorkomt.

Deze vormen van discriminatie moeten worden aangepakt. Het racisme, revanchisme van Afrikanen naar autochtonen toe is iets waar deze regering nog nooit van heeft gehoord en ook het idee dat misschien dergelijke groepen zelf ook zich schuldig aan bepaalde discriminatoire zaken, dat kan deze regering hélemaal niet bevatten. Gelukkig komt er, zo laat de minister weten, een website waarop alles staat wat wel en niet goedgekeurd is, zodat leraren weten wat wel en niet mag.

Het is natuurlijk niet nieuw, want de PVDA heeft een grote hand gehad in het optuigen van het uitgebreide antidiscriminatieapparaat dat door heel Nederland autochtonen controleert of ze wel tolerant genoeg zijn. Toch maakt een dergelijke vertaling van dit beleid naar het onderwijs het wel weer wat gekker, want zelfs de vaststelling dat jihadisten gaan vechten in naam van de islam, mag niet leiden tot kritiek op de islam. Hoe ga je dit in een tekstboek uitleggen? Binnenkort ongetwijfeld te lezen op de nieuwe website van mevrouw Bussemaker.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Jihadisme aanpak regering blijkt antidiscriminatie verhaal”

  1. Zolang PERMISSIVITEIT politiek-correct gecamoufleerd blijft als……”verdraagzaamheid”(sic), net zolang zullen Mulzelmanse fanatici als dolle neo-Saracenen kunnen uithalen zoals o.a. de koppensnellers van ISIS plegen ! Er dient een TWEEDE RECONQUISTA in Europa te komen, de eerste slaagde gelukkig wel in Spanje al duurde deze Reconquista bijna 800 jaar vooraleer de Moren uiteindelijke wel werden buiten gestampt, waardoor Europa eeuwenlang van Mohamedaanse terreur gespaard bleef, mede dank zij de overwinning in de Slag van Lepanto en het Beleg van Wenen tot het de laatste decenia weer mis ging ; 10 jaar geleden treinbommen in Madrid, recenter metro-bommen in London en Moskou, theater terreur in Moskou en school in Beslan (10 jaar geleden), luchthaven bommen in Moskou etc…..etc….
    (en dit ongeacht Muzelmanse terreur elders ter wereld ; NYC “nine-eleven”, Sudan, Egypte, Filippijnen, Indonesie, Irak, Syrië, West-China (Oigoeren) etc., etc., etc…….) Politiek-correct gehersenspoelden zullen dan weeral het meest platgeslagen cliché bovenhalen ter politiek-correct negationisme tegenover objectief-correct constateerbare crapuleuze daden zoals onder andere (en niet allee) terreur ; “ja , maar ze zijn toch niet allemaal zo”(sic). Hahahaha, ge weet gij het dan al wel zeker !!!!!!

  2. De politieke klasse in Europa, de EU incluus natuurlijk, mist de moed om toe te geven dat heel die multiculturele rotzooi een totale mislukking is die Europa en gans het westen ten gronde zal richten. Zelfs de communistische regimes in Rusland en Oost Europa hadden meer gezond verstand. Voor zover er al iemand naar daar wilde verhuizen, dan onder strikte voorwaarden en meestal levenslange controle. Als binnen de kortste keren de Europese bevolking niet massaal gaat ageren en voor anti-EU partijen stemmen, dan ziet onze toekomst er belabberd uit. En als we moeten wachten tot de internationale van de socialisten eindelijk het licht ziet, dan zijn we met zijn allen allang Islamiet of vermoord in naam van dat ene “ware” geloof. Zoals ze tijdens de Franse revolutie zongen: “Aux armes Citoyens” want het einde is nabij en onze politieke kaste is nog dwazer dan het achtereind van een varken, een halal varken natuurlijk.

  3. Ik weet niet hoe die in de Wetstraat niet beschaamd zijn in welke leugens ze allemaal verkondigen het is om te walgen ze uit te kotsen , spijtig dat de Gilotine niet meer bestaat anders waren er al heel veel koppen gerold van al die politiekers die beslissingen hebben genomen om ons vaderland zo te voor de ISLAM te werpen al die in de Wetstraat zouden moeten ontdaan worden zonder verdoving van hun kloten en kut en zeker dat ze zich niet meer kunnen voortplanten want van dat gespuis zijn er wel al genoeg. Verwijder die islamkloten zo snel mogelijk want het is nu al 05 na 12u dus het heeft lang genoeg geduurd, denk je niet ???

Trending

%d bloggers liken dit: