20140830_christenvervolg_bIn Den Haag is vandaag gedemonstreerd tegen de vervolging van christenen. Er werd tevens opgeroepen richting de Nederlandse politici om actiever zich hiertegen uit te spreken en te trachten anderen te bewegen om de vervolgingen een halt toe te roepen. Er waren honderden mensen aanwezig, met enkele spandoeken, vlaggen en diverse bordjes. Ook droegen veel deelnemers een t-hemd met daarop de Arabische letter ن, dat internationaal het symboolteken is geworden voor de christenvervolging.

De demonstratie is in samenwerking gegaan met een aantal kerken en andere organisaties zonder winstoogmerk. Een eerste spreker liet weten dat christenen al jaren de meest vervolgde religieuze groep ter wereld zijn en dat in 2013 het zelfs gaat om 100 miljoen vervolgden. Dit jaar zijn daar schrikbarend veel dodelijke slachtoffers bij gekomen in Afrika en in het Midden Oosten. Herhaaldelijk kwam de oproep dat onze politici alles binnen hun mogelijkheden moeten doen om dit onrecht te stoppen.

Er waren verschillende sprekers, waaronder geestelijken en politici. Zowaar ook sprekers van verschillende kerken, die vertelden over de wreedheden die christenen ondergaan in landen als Irak, Syrië, Egypte en Nigeria. Ook sprak Joël Voordewind van de ChristenUnie, die zich hier in de Tweede Kamer veel mee bezighoud. Na afloop van de toespraken werd er nog een stukje gelopen en was “Stop vervolging, stop genocide, vandaag en nu!” te horen.

20140830_christenvervolg_c

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Honderden demonstranten in Den Haag tegen christenvervolging”

  1. En hoeveel “gematigde” moslims waren daar aanwezig? Laat me eens raden, nul zeker? Nog een sprookje van moeder de Gans, uitgevonden door onze progressieve zwanzers om de realiteit te verdoezelen. Die realiteit is: er zijn geen gematigde moslims. Alleen moslims en niet-moslims. Al de rest is kletspraat.

  2. Indien men naar de webstek van het C.G.K.R. surft vindt men er een tsunami aan info over beweerd “antisemitisme” en vermeende “islamofobie” maar blijkbaar NIKS over “christofobie”. Vreemd hé, vermits ze bovendien nog eens de verduiveld arrogante pretentie hebben van zichzelf te beweren….. “ONAFHANKELIJK” te zijn ? “Onafhankelijk” van de Christelijke lobby alleszins, van DIE lobby wel, vermits er niks over “christofobie” te vinden is !!!!!! Volledigheidshalve er is eveneens niks te vinden over “autochtonofoob racisme” of “anti-blank racisme” . Surf gerust eens naar hun webstek en vul onder ZOEKEN die noties eens in, ge zult er niks over vinden op hun webstek ! “Christofobie”, “autochtonofoob racisme” en “anti-blank racisme” lijkt niet te passen in het enggeestig geborneerd politiek-correct denkwereldje van het C.G.K.R. !

  3. Jean Marie TYTECA

    Slechts enkele honderden ? Zo zien we welke zombie’s de politici en slaafse media geschapen hebben. Als niet-gelovige sta ik versteld hoe weinig gelovigen op de hoogte zijn van het vernietigen van hun geloof. De struisvogel-politiek van hun geestelijke leider en leiders gaat echt tot in het absurde. De enige zaak in hun geloof is het bijeen graaien van zoveel mogelijk centen, die ze binnenkort mogen betalen aan de moslimleiders. Misschien zullen hun politieke leiders aandringen om de subsidies voor nieuwe moskeeën drastisch te verhogen en hun eigen kerken te slopen

  4. Wat een verademing zonder de haatbaarden.

Trending

%d