nieuwsuur jihadistHet Nederlandse televisieprogramma EenVandaag brengt deze week een rapportage waarin wordt verteld dat een jihadist uit Nederland een rol zou spelen in een gevangeniskamp, hij zou er zelfs de leiding hebben. Het kamp is bekend geworden omdat hier ook de Amerikaanse journalist James Foley gevangen zat. Dit wordt uit de doeken gedaan door niemand minder dan jihad-strijder Jejoen Bontinck, die ook ooit nog eens voor de rechtbank moet komen, maar nu nog vrolijk in vrijheid verkeerd.

Ook de vader van Jejoen komt in de rapportage voor en die erop hamert er meermaals op dat de Nederlandse veiligheidsdienst niet zou functioneren, omdat ze totaal geen inzicht heeft op de jihadisten die in en uit Nederland reizen. We schreven op Rechtsactueel al eerder over de opvallende denkbeelden van vader en zoon Bontinck.

Bekijk hieronder de rapportage voor het volledige verhaal. Of volg deze verwijzing.

 

sitestat

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d