isisUit een peiling van het Britse onderzoeksbureau ICM Research is één van de resultaten dat 27 procent van de Franse jongeren tussen de 18 en 24 positief staat ten opzichte van de islamitische terreurorganisatie ISIS. (Islamitische Staat in Irak en Syrië) Dat percentage loopt wanneer de leeftijd van de ondervraagden verder oploopt wat af, maar komt er uiteindelijk nog op neer dat 15 % van de Fransen positief tegenover ISIS staat.

De opdracht voor het onderzoek is gegeven door het Russische nieuwsagentschap Rossiya Segodnya die de houding van bevolkingen ten opzichte van ISIS wilde meten. Het onderzoek is verricht in drie Europese landen, te weten Groot-Brittannië, Frankrijk, en Duitsland. Nederland en België zijn dus niet meegenomen in het onderzoek. In Duitsland is de steun het laagste, maar onder jongeren van 16-17 jaar blijkt dit desondanks wel op 11 procent uit te komen.

Het opvallendste uit de peiling is Frankrijk, waar de steun voor ISIS het grootst blijkt. Het land zou een islamitische gemeenschap hebben van 7,5 procent, wat op de totale bevolking neerkomt op 5,1 miljoen mensen. Wanneer men dan de andere percentages uit de peiling ziet, weet dat het om noemenswaardige aantallen mensen gaat die sympathie hebben voor deze terreurorganisatie. De eerder aangehaalde 15 % zou staan voor 765.000 mensen.

De politiek partij Bloc Identitaire, die bekend staat om zijn actieve campagnes tegen de islamisering van Frankrijk, luidde dan ook direct de noodklok. Ze stelt in een persbericht vast dat de steun voor een islamitische staat groot is en daarbij dat een groot aantal moslims de Franse identiteit en de lokale instituties afwijzen. Het laatste is natuurlijk een voorwaarde voor een werkbare samenleving. De partij sluit dan ook af met de wens om te gaan werken aan het terugkeren van islamieten richting hun thuislanden.

Afbeelding via RT.com

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “27% van de jongeren in Frankrijk: ISIS is gaaf!”

 1. Hoeveel percent komen er nog bovenop, indien wij diegenen meerekenen, die weigerden te antwoorden op de enquête of intentioneel desinfomatief geantwoord hebben ???????

 2. De ziekelijke linkertjes vinden het nog steeds leuk dat hun gekleurde achterban moorden, sjakossen trekken, drugsdelen, van sociale uitkeringen leven als aanvulling, vandaag is de tijd rijp om hun waar gelaat te laten zien in de vorm van de gruwel die hun eigen is. Wat zijn de linkertjes stil nu, er wordt verondersteld dat zij van vreemde origine die hier geboren zijn en een beschaafde opvoeding zouden genoten hebben, maar het zijn daar in Syrië en Irak de ergste onder de ergste. wat zich daar vandaag afspeelt en zwaar gefilterd in de media komt zou zich wel eens kunnen keren naar hun IS supporters hier te lande, maar de laffe overheid remt af. het wekt in alle geval afkeer op. spoedig zal de gruwel naar hier geïmporteerd worden, hoe men hier zo laks kan omspringen met deze bloedige feiten is gewoon ziekelijk. zich gaan bemoeien onder islamietische broeder moorden dat zijn onze zaken niet, maar als men al kristenen laat kruisigen en koppen afsnijd van reporters word het hoogtijd om alle westers bommenwerpers op dit schorem af te sturen., maar het westen slaapt zoals gewoonlijk. anderzijds wat nu gebeurd is de schuld van de Amerikanen en de Britten, hadden ze Irak gerust gelaten had dictator Sadam IS geen kans gelaten, maar die zag men liever aan een touw bengelen , van uw vrienden moet ge het hebben.

 3. In Nederland is er onlangs een enquete gehouden onder jongeren van allochtone afkomst. De uitslag: 72% is supporter van IS(IS). Wij West Europeanen zitten met onze dikke gemakzuchtige kont op een tikkende tijdbom, en vroeg of laat (ik denk eerder vroeg dan laat) zal die ontploffen.

 4. Het gaat dan ook om “jongeren”(ge weet wel) en niet om normale jeugd !

 5. En dan moeten we er van uit gaan dat deze percentages veel hoger liggen, vanwege de politiek correcte antwoorden die worden ingegeven door het in de islam veel gebruikte fenomeen, taqiyya.

 6. Wanneer de zieke regiems van het westen wakker zullen worden is de grote vraag, het gepamper heeft geen enkele vat gehad, integendeel terwijl ze hun hand open houden voor uitkeringen en voordelen supporteren ze voor deze gruwelijke moordenaars KNIP in plaats van te ruziën met Rusland waar ze toch geen haar durven van krenken zouden ze beter massaal en in westerse eendracht deze gruwel uitschakelen door massaal bombardementen uit te voeren .
  begin hier met orde op zaken te stellen wat de betweters van Europa en linkse leeggangers van hier ten lande ook mogen betwisten, smijt elke gesluierde elke fanatieke moslim die zich niet aanpast buiten, sluit de haarden van terreur waar opgejutte moslims hun mosterd halen, leg ze plat de moskeeën , ze horen hier niet thuis in het katholieke westen.. Jaren zegt het Vlaams belang reeds wat nu plaatsvind in de straten van onze steden. laffe burgemeesters verbieden zelfs vreedzame autochtonen betogingen in wijken waar hun handlangers reeds baas zijn..
  aanpassen of oprotten en hun gemakkelijke verworven eigendommen uit de sociale kassen in beslag nemen.. Maar we worden helaas bestuurd door laffe profiteurs die alleen hun rijkelijk betaalde postjes veilig stellen, de hedendaagse gezel zal hun een zorg zijn, een paar jaar in de politiek en ze kunnen gaan rentenieren ergens in Toscane of rustigere oorden.

 7. hier in mijn buurt Delft Zuid zie ik elke dag de nieuwe generatie isis jongeren vrolijk rondlopen onder moeders burqa.

  Over 50 jaar is er geen islam meer maar isis. Wij zijn er dan ook niet meer, en de volgende generatie authentieke (roomblanke), inheemse westerlingen zal dan in de minderheid zijn.

  1. Maar “ISIS” is gewoon een geactualiseerde benaming voor “Islam” !

Trending

%d bloggers liken dit: