Anti ISIS protest van Pro Patria houdt de gemoederen bezig

Pro Patria, een platform opgezet om een protest te laten horen tegen de ISIS supporters in Nederland, houdt de gemoederen bezig in Nederland. In 2013 organiseerden de salafisten in Den Haag diverse manifestaties om hun geloofsgenoten in Syrië en Irak een hart onder de riem te steken. Sinds de opmars van ISIS werden er ook steunbetuigingen georganiseerd voor deze onmenselijke organisatie. De laatste staande manifestatie in Den Haag trok een paar honderd fans. Er werd daar met jihad- en ISIS vlaggen gezwaaid, een journaliste werd aangevallen en er werd gespuugd op onze normen en waarden. Aangezien er welgeteld zeven agenten aanwezig waren werd er niet ingegrepen. De beelden gingen wel Nederland door.

De Haagse politiek keek de andere kant op. Koerden en Sjiieten wonend in Nederland kwamen wel de straat op om een protest te laten horen. De Nederlandse burgers waren wel boos maar niemand nam het voortouw. Tot dat Pro Patria werd opgericht. Ze organiseerden een mars tegen de ISIS aanhangers en voor veiligheid, vrijheid en vrede op 10 augustus dwars door het gebied wat uitgeroepen is als kalifaat: De Schilderswijk, hartje Den Haag. Ruim tweehonderd mensen namen deel. Onderweg naar de Schilderswijk bleken er een paar honderd ISIS supporters zich verzameld te hebben om hun kalifaat te ‘verdedigen’. In plaats van deze ondemocratische stenengooiers van de straat te vegen werd de mars dan maar fors ingekort op last van de burgemeester.

Bus_TOvIEAASJ4U

De Haagse politiek dacht waarschijnlijk dat ze er mooi vanaf kwamen. Tot dat Pro Patria een tweede mars aanvroeg op precies dezelfde route als de eerste. Politiek correct Nederland schrok wakker en ging aan de slag. Volgens gesubsidieerde clubjes in de Schilderswijk werken protesten tegen de ISIS supporters onrust in de hand en zouden nieuwe marsen verboden moeten worden. Vreemd genoeg hoorde je deze subsidiesponzen niet tijdens de vele pro ISIS manifestaties die in de wijk waren georganiseerd. Volgens veel media is Pro Patria toch wel ‘extreem rechts”. Want er waren wel vijf van de ruim tweehonderd deelnemers aan de eerste mars te kenmerken als actief bij ‘extreem rechts’. Of zo. Dat er tientallen Assyrische christenen, Koerden en andere minderheidsgroepen deelnamen aan de mars, dat werd niet mee genomen in de artikelen. Manifestaties en demonstraties werden verboden in de Schilderswijk voor een aantal maanden door de Haagse burgemeester van Aartsen.

Vlak daarna vroeg de NVU een demonstratie aan door de Schilderswijk om zodoende het verbod juridisch te kunnen aanvechten. Pro Patria verraste door de mars te verplaatsen naar een ander deel van het uitgeroepen Haagse kalifaat, de aanlengende wijk Transvaal! Op woensdag 20 augustus riep de burgemeester, die blijkbaar compleet de regie kwijt is in zijn eigen stad, dan maar een algemeen verbod uit in alle wijken in Den Haag.

Terwijl alles voorbij zou zijn als de eerste mars doorgang had gevonden en aansluitend de ISIS supporters juridisch aangepakt zouden worden, ziet Den Haag zich nu geconfronteerd met zeven aangevraagde demonstraties voor 20 september. Tot nog toe heeft Pro Patria besloten door te zetten! Ook Vlamingen trekken die dag naar Den Haag. Wij dragen dit initiatief tegen de ISIS aanhangers in Nederland en voor veiligheid, vrijheid en godsvrede een warm hart toe. Meld je aan voor evenement en laat ook jouw stem horen! Rechts Actueel zal die dag live verslag uitbrengen via onder meer Twitter.

pro

2 comments

  1. Toch een heel rare zaak is dit. Krachtens de Nederlandse grondwet is er vrijheid van organiseren, vrijheid van meningsuiting en vrijheid van demonstreren. En dit zijn grondwettelijke democratische, onvervreemdbare rechten van elke burger of organisatie.
    Dus als de burgemeester van Den Haag, de Haagse burgemeester van Aartsen, nu als een dictator via een eigen ‘decreet’ gewoon voor drie maanden alle demonstraties verbiedt in heel Den Haag dan overtreedt hij de Nederlandse grondwet en dan mogen deze benadeelde organisaties en etnische minderheidsgroepen (Extreem Rechtse blanke mannen zijn een Inheemse, onderdrukte, (gehate) etnische minderheid in Nederland) deze politicus gewoon voor de rechter slepen evt via een Kort Geding of in het stoutste geval kunnen zij brutaalweg een demonstratie organiseren tegen de Haagse burgemeester van Aartsen, evt buiten Den Haag, bv in Delft op het marktplein, vlak voor de Nieuwe Kerk waar de blauwe Adel (‘van Duise bloed’) van Nederland ligt te rusten en te roesten.

    dewanand
    GOUDbruine hindoe fundamentalist

  2. Als er kan worden betoogd in de gekoloniseerde wijken zal ik aanwezig zijn.
    Maar ik ga niet naar Den Haag om te demonstreren in één of ander verlaten industrieterrein.

Comments are closed.