banlieuesDe klassieke media is in shock door het overlijden van een 10-jarige knaap in Frankrijk. Zijn dood is tragisch, maar is het rechtstreeks gevolg van de mei ’68-maatschappij. De enige schuldigen zijn met andere woorden de voorstanders van de multicultuur.

Het verhaal van de media:

Zacharie klaagde van buikpijn en kreeg van de dokter medicatie tegen buikgriep voorgeschreven. Deze medicatie hielp niet en toen om 2 uur ‘s nachts de toestand nog slechter werd, belde de moeder van de jongen naar de brandweer. In Frankrijk is dit gebruikelijk voor kleine medische zorgen of een ritje richting het ziekenhuis. De brandweer weigerde echter te komen en verwees door naar de ziekenwagendienst. Die weigerde eveneens en raadde de familie aan om zelf naar het ziekenhuis te gaan.

Daar de familie niet over een wagen beschikte belden ze een taxi, maar ook die weigerde naar hun wijk te komen. “Te riskant,” klonk het daar. Volgens de media “sleepte” de familie hun kind dan maar naar een “veiliger gebied” alwaar ze een taxi tegenhielden en zo alsnog het ziekenhuis kon bereiken. Alle goede zorgen ten bate stierf het kind tegen de ochtend. De grote schuldigen volgens de media: de hulpdiensten die het kind lieten creperen.

Het werkelijke verhaal:

Sinds eind de jaren ’60 wordt de multicultuur gepromoot als dé Heilstaat bij uitstek. De wereld is immers van iedereen, maar vooral niet van de boze blanke man. Onze steden moesten en zouden overspoeld worden door vreemdelingen uit alle kanten van de wereld. Elk protest tegen deze – Marxistisch geïnspireerde – maakbare wereld zou bestempeld worden als ‘racisme’ en ‘fascisme’. Tot in het extreem-belachelijke toe. Zelfs honden die te hard blaften naar de gekleurde medemens werden – we vinden het niet uit – beschouwd als racistische honden.

Het duurde echter niet lang tot wanneer veel vreemdelingen begonnen in te zien dat ze in feite veel macht in de schoot geworpen kregen. Politieagenten die criminelen met een andere huidskleur arresteerden konden met succes aangeklaagd worden wegens racisme. Partijen die die zaken aankaartten werden succesvol door rechtbanken aangepakt wegens – u raadt het al – racisme. De wereld werd omgekeerd, de vreemdeling werd baas in de Europese straten en de politiediensten stonden en staan erbij en kijken er naar.

Wat gebeurde er met andere woorden toen het 10-jarige kind dringende hulp nodig had? Geen enkele hulpdienst wilde naar deze Parijse banlieue rijden aangezien hulpdiensten in deze, door vreemdelingen geregeerde straten, als een rode lap op een woeste stier werken. De banlieues zijn niet langer Frans, ze zijn verworden tot die fameuze multiculturele heilstaat waar de mei ’68’ers van droomden. Ironisch genoeg zijn diezelfde mei ’68’ers persona non grata in ‘hun’ heilstaat, wegens ‘blank’ en dus ‘racistisch’. De cirkel is rond met andere woorden.

Conclusie

De media moeten de feiten vertellen zoals ze zijn. Geen enkele hulpdienst is schuldig aan de dood van een 10-jarige jongen. Socialisten, liberalen en ander politiek ontspoorden en aanhangers van de oikofobie zijn de enige schuldigen. Het te betreuren overlijden van Zacharie is een gevolg van datgene waar de blauwe en rode politici de oorzaak van zijn. Een multiculturele heilstaat bestaat niet en zal nooit bestaan, tenzij je natuurlijk je eigen volk eerst volledig de vernieling inrijdt. In Parijs is het al langer vijf over twaalf. Zeker wanneer inwoners van de banlieues sterven door het voorgaande gedrag van hun buren. Hollande (en vele anderen): démission!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “10-jarige sterft in Parijs dankzij de mei ’68-generatie”

 1. Jean Marie TYTECA

  Tijdens de pro patria-betoging in Den Haag knielde de politie opnieuw voor de agressie van een honderdtal meestal Marokkaanse jongeren en kon de demo niet verder doorgaan.

 2. De intermultiflauwekulturele draak eet zichzelf op bij zijn staart , conform het adagium ; “Boontje komt om zijn loontje” . Brute pech voor die knaap die er de zwaarste tol voor betaalt. Dat de mei-68-fossielen vegeterend op hun volkomen OVERgesubsidiëerde postjes binnen de vreemdelingenINDUSTRIE, parasiterend op het zweet van de Economisch Productieven, maar eens lang in hun politiek-correcte spiegel kijken naar hun eigen ijselijk, fanatiek gauchistisch tronie en mea culpa slaan met de LINKSE hand !

 3. Zweedse politieagent in de steek gelaten – leiding wilde allochtone rellen voorkomen

  http://www.vrijechroniqueurs.nl/zweedse-politieleiding-nodigt-allochtone-gansters-uit-voor-een-gesprek/

 4. Wij zouden en moesten nillens willens de multicultuur omarmen met veel positieve beloftes voor de autochtoon bovenop. En wat is er van geworden? Het tegenovergestelde heeft men ermee bereikt met alle gevolgen vandien. Maar liever dit dan mislukking toegeven.

 5. En wat zegt JEF de RACIST hiervan van het racistisch centrum, die is met verlof zeker de klootzak dit zal hij zeker niet lezen of misschien wel maar verkeerd of anders interpreteren,.

  1. Die is op zoek naar vermeend antisemitisme bij protest tegen Israel’s racistische slachtpartij tegenover Palestijnen.

 6. Jean Marie TYTECA

  Ik ben benieuwd naar een reactie van het AFF of zal de oorzaak opnieuw liggen bij de vaststeller, de realist?
  Zulke jammerlijke overlijdens zullen misschien bij enkelen de ogen geopend hebben, al voor ze door onze media opnieuw werden gesloten.

 7. Niet enkel die tienjarige is slachtoffer van de links-liberale kliek maar ook duizenden Afrikanen die jaarlijks verdrinken in de Middellandse Zee.
  Het zijn immers de links liberale machthebbers die die Afrikanen hoop geven op een verblijf in Europa als ze hier maar binnengeraken.
  Moest men daarentegen die Afrikanen systematisch terugsturen zou de rest wel tweemaal nadenken om de trip naar Europa te maken.
  Zachte heelmeesters, stinkende wonden.

  1. “Afrikanen” , welke “Afrikanen” dan wel ? Het zijn Equatoriaal-Afrikaanse negers en geen Noord-Afrikaanse Berbers en Arabieren of Zuid-Afrikaanse Afrikaners, nazaten der Boers. De waarheid heeft haar rechten. Trouwens, waarom sleurt de Italiaanse Marine ze binnen i.p.v. ze te beletten om binnen te dringen ? Een defensieapparaat dient per definitie om zich te verdedigen , daarvoor betaalt de burger o.a. belasting en niet om humanitaire poespas te verrichten en ze binnen te trekken wat een aanzuigeffect schept naar de achterblijvers toe.

 8. 100% akkoord met dit artikel. De mensheid is nog idioter dan de doorsnee makaak. Geen enkele diersoort zou het tolereren dat zijn leefgebied door een andere soort ingepalmd wordt. Alleen de “moderne” homo sapiens sapiens is niet zo slim. Europa staat op de vooravond van een regelrechte burgeroorlog tussen Europeanen en immigranten van alle slag. Vooral het Islamitische deel wordt gekenmerkt door een ongebreidelde haat voor de autochtone bevolking en hun cultuur, beschaving en gewoonten. En de politieke “elite” zij gaat zonder scrupules en blind als een mol verder langs dezelfde platgetreden racistische lulpaden.

  1. Scandinavie is het er triestigste voorbeeld van , qua muiterij en verkrachtingen van EigenVolkse vrouwen door import volk, zoek gerust op het internet naar artikels ter zake en uitspraken van objectief-correcte politici die walgen van al die politiek-correcte als “verdraagzaamheid”(sic) vermomde PERMISSIVITEIT !

Trending

%d bloggers liken dit: