[VAKBONDSNIEUWS] De bange blanke man is een rode vakbondsmilitant

abvv-product-van-de-multikultuurDe aap is uit de mouw gekomen: de bange blanke man blijkt een rode vakbondsmilitant te zijn. Iedereen die de actualiteit een beetje volgt, weet wel waarover het gaat. De socialistische overheidsvakbond ACOD verzet zich tegen de verhuis van de Vlaamse administratie naar een gevaarlijke buurt in de Brusselse Noordwijk. ACOD-vakbondssecretaris Jan Van Wesemael zegt dat men, om van het station naar het terrein van Tour & Taxis te gaan, langs een park moet gaan waar er drugs verkocht worden, waar al eens geschoten wordt en waarvan zelfs de politie zegt dat het een gevaarlijke buurt is. Hij is er zeker van dat er eerder vroeg of laat iets zal gebeuren, en daarom trekt de rode vakbond naar de burgerlijke rechtbank om de verhuis aan te vechten.

Rare jongens toch, die socialisten. Waar de rode vakbond in de jaren ’60 nog voorbehoud maakte bij het verschijnsel ‘gastarbeid’, worden sindsdien hele ladingen vreemdelingen welkom geheten. Campagnes tegen racisme worden opgezet of mee ondersteund, want de vakbond omarmt de multicultuur als een verrijking. Problemen met vreemdelingen of medelanders met een vreemde achtergrond worden deskundig onder de mat geveegd met wollige praatjes van duurbetaalde sociologen. Ze zijn toch zo lief, mijnheer! En nu, bij het eerste gevaar, snellen ze naar de rechtbank om de gevolgen van de multicul te ontwijken.

De VSV hoopt dat de rode ambtenaren in Vlaamse overheidsdienst nu het verband leggen tussen de onveiligheid in de Brusselse Noordwijk en de multicul. Ze kunnen zich misschien afvragen of de Noordwijk even onveilig zou geweest zijn als er niet zo’n – door de rode en andere vakbonden omarmde – onbeperkte immigratie zou plaatsgevonden hebben. En of die verhuis evenveel problemen zou gegeven hebben als de Noordwijk niet bevolkt zou zijn door drugsdealers, maar door authentieke Brusselse ketjes. De vraag stellen is ze beantwoorden.

Nu de ogen van deze rode vakbondsmilitanten geopend zijn, kunnen ze misschien ook verhaal halen bij hun vakbond, die mee verantwoordelijk is voor het lakse immigratiebeleid. Ze kunnen dat samen doen met de ontelbare chauffeurs en begeleiders van het openbaar vervoer, leraren, brandweerlui, politieagenten en verpleegkundigen die reeds eerder het slachtoffer waren van onze o zo warme multiculturele samenleving.

Maak samen een vuist tegen de multicul! Presenteer de traditionele vakbonden de rekening! De Vlaamse Solidaire Vakbond staat achter jullie!

10 comments

 1. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat allochtonen en pakbonden de doodsteek zijn voor onze gemeenschap, nu nog correct stemmen zodat er een einde gemaakt kan worden aan die misdaad, wij zoeken de rooftunnels van Brussel/Wallonia richting Vlaanderen en blazen die dan dadelijk op na eerst de lafaards en verraders de tunnels ingedreven te hebben.
  De eerste tunnel ligt onder dat EU gedrocht, de sullen zien dat als een vluchttunnel maar dat zal tegenvallen…ha ha ha.

 2. Vrezen “rode ratten” gebeten te worden door hun eigen gepamperte multiflauwekulti “luizen” ?

 3. Sterke blanke mannen, er zitten in dat parkje mensen van alle origines. Ook sommigen van het arische ras zijn niet bang om wat heroïne te spuiten en hiervoor een diefstalletje te plegen. Zo kan je alles verdraaien tot het past in je eigen theorie. By the way, is dit een site van de NVA? Zo niet, dat komt nog.
  Groeten,
  Jan Van Wesemael himselve

  1. Alles verdraaien tot het past in onze eigen theorie? In wat voor wereld leef jij? In de gevangenissen zitten er in verhouding meer vreemdelingen of Belgen van vreemde afkomst dan autochtonen. Je kan toch niet ontkennen dat er een verband bestaat tussen de multiculturele samenleving en de groeiende onveiligheid? En dat de vakbonden mee verantwoordelijk zijn voor deze toestand, omdat zij zich altijd kritiekloos achter de multiculturele samenleving geschaard hebben? Doe eens een rondvraag bij de leden van je vakbond en vraag eens wat ze écht van de multicul vinden. Pas wel op dat je niet uit je ivoren toren valt!
   De rest van je betoog vind ik niet eens de moeite waard om op te reageren.

  2. Dat is er ene van de rode vakbond, wat zijn gezemelzeik afdoende verklaart. “Staken baat, werken schaadt” zeker ????????

 4. Je graaft een diepe kuil ….en je valt er zelf in goed toch ,?! niks erger dan het rode verraad

 5. Ze zouden immigranten systematisch moeten plaatsen in gebieden die pro-multicultuur stemmen.

 6. Heeft u zich al eens afgevraagd waarom die muilezels, sorry die multicul gangers naar hier komen?? Om de centen en te profiteren van ONS gespaarde geld, Ze kunnen nog niet samenleven met hun eigen volk ginder, hoe zouden ze dan kunnen samenleven met een andere cultuur en een blank RAS , de beginletters van RACIST de gangmakers van JEF de racist van het racistisch centrum voor ongelijke kansen

 7. Tijdens mijn jarenlange dienst bij de Schengen-grenscontrole bleken de vakbondsafgevaardigden van ALLE vakbonden de contacten met nieuwe cultuur- verrijkers uit de weg te gaan. Toen zij echter bij toeval toch in aanraking met deze personen kwamen, was onze grootste zorg om hun agressie tegenover deze”brave”(sic) mensen te bedaren. Dat is ook de reden waarom dezen niets wilden verhelpen aan de verzuchtingen van hun voetvolk.

Comments are closed.