VRT, opgelet: Gevel beklad met anti-Vlaamse slogans

Foto-0001Een tijdje geleden maakte de VRT groot misbaar over de twijfelachtige bewering dat een kwajongen ocharme met een krijtje ‘neger’ zou geschreven hebben op de gevel van een VRT-journalist. Er werd zowaar een uitzending van Terzake aan gewijd. Het krijtje zou immers een voorbeeld geweest zijn van het ‘groeiende racisme’ – terwijl de Vlamingen inzake multiculturele chaos wellicht de meest lijdzame Lamme Goedzakken zijn die men zich kan voorstellen…

Wij hebben dus groot nieuws voor de VRT: onlangs werden in Antwerpen opnieuw anti-Vlaamse graffiti aangebracht. Nadat eerder al het VNJ-secretariaat in Berchem (en oud-woning van Bart De Wever) werd beklad met zwarte verf, werd nu een pasgeverfde gevel van een historisch pand nabij het Conscienceplein onder handen genomen. De geschilderde graffiti zijn afkomstig van het volgens EUROPOL gevaarlijkste Europese terreurnetwerk, ‘antifa’, en zijn gericht tegen het Vlaamsnationalisme.

De vernielingen werden aangebracht de nacht voor de 11-juli-viering op het Conscienceplein, zodat de vernieling duidelijk geen toeval is. We publiceren ze hier een dag nadat een SP.a’er eiste dat een NVA-politicus en zelfs de Vlaamse regering zich zou distantiëren van de mening van… de 24-jarige zoon van de N-VA’er.

Als een krijtje symptomatisch is voor ‘groeiend racisme’, dan zijn deze nieuwe vernielingen symptomatisch voor een groeiend links klimaat van haat tegen het Vlaamsnationalisme, dat begonnen is met de massale vernieling van tuinborden en zelfs campagnewagens tijdens de kiesstrijd, en zich nu zelfs al vertaalt in publieke aanvallen via familieleden en beschadigingen van gevels.  Mogen we snel een uitzending van Terzake over dit thema verwachten?

Foto-0003 Foto-0002

2 comments

  1. Beste redactie,
    Daar hebben ze bij de BRT geen tijd voor ze hebben daar enkel tijd om leugens en bedrog te monteren ėn voor herhalingen en herhalingen en hrrhalingen, die grap kost ons jaarlijks 350.000.000 euro belastinggeld.
    Van weggesmeten geld gesproken, maar dat is nu juist de linkse rode hobby, ben beniewd of daar nu verandering gaat in komen door bvb de subsidieëring jaarlijks te halveren…

  2. Antifa… Want Vlaming zijn is fascistisch.

    Kleine opmerking: “en zich nu zelfs al vertaald in publieke aanvallen” -> Het vertaalt zich nu, het heeft zich niet in het verleden vertaald.

Comments are closed.