Den Haag is al een decennium het epicentrum van het salafisme in Nederland. Onder meer de Hofstadgroep ontstond in deze stad. Dit is de groep rondom Mohammed Bouyeri, de latere moordenaar van Theo van Gogh. Bij de laatste manifestatie waren er meer dan honderd salafistische jongeren op de been en een paar honderd sympathisanten aanwezig. Journalisten werden bedreigd en verjaagd, er werd opgeroepen tot geweld tegen Nederland en haar inwoners. Maar, volgens de burgemeester van Den Haag was er “niks aan de hand. Er werden geen grenzen overschreden.” Dat belooft wat voor de komende demonstraties..

Sinds die laatste manifestatie zijn er in Nederland sjiieten en Koerden de straat opgegaan om te demonstreren tegen de ISIS aanhang. De Nederlanders zelf? Die klaagden voornamelijk via het internet. Maar sinds eergisteren worden er ook initiatieven ontplooid! Via een gelegenheidsplatform genaamd Pro Patria worden er Nederlanders verzameld voor een mars dwars door de Schilderswijk. Opmerkelijk, het zou de eerste mars van Nederlanders worden door een van de ‘multiculturele’ verloren wijken.

Wij spraken een van de initiatiefnemers, Patrick Schouten.

Red. Patrick, moedig initiatief.

Ja dank je wel. Op een gegeven moment moet je iets doen. Het gaat van kwaad tot erger in onze stad. Eerst de Hofstadgroep, daarna de Sharia Driehoek en salafistische moskeeën. En nu honderden salafisten op straat die het walgelijke geweld tegen christenen, joden en vrouwen propageren.  Op dit moment is Transvaal en de Schilderswijk bijna een no go area voor Nederlanders en de politie. Zoals iedereen heeft kunnen zien op de beelden en via de ooggetuigverslagen  durfden de agenten niet op te treden tegen de uitwassen van de ISIS aanhang tijdens de laatste manifestatie bij ons op de Hoefkade. Frappant detail: De gemeente schakelde zelfs een salafistische moskee en hun bezoekers in om de rust te bewaken tijdens Oud en Nieuw een paar jaar terug. Nou, dan zijn we al ver heen hoor in onze stad.

Red. Wat kunnen we verwachten die dag?

Wij willen met zoveel mogelijk mensen met de Nederlandse vlag de straat op om te laten zien dat Den Haag een Nederlandse stad is. En ook blijft! Dat wij niet, in tegenstelling tot de politie en lokale politici, bang zijn voor de salafisten. Het zou een goed moment zijn voor de goedwillende inwoners die daar wonen om zich aan te sluiten.

Red. Wellicht ziet de politie dit toch als een provocatie?

Ah ja, maar sec gezien, wat is er provocatief aan lopen met een Nederlandse vlag door een Nederlandse wijk? Al zullen de salafisten dit anders zien, het is nog steeds Nederlandse grond. Mochten ze zich storen aan Nederlanders of een Nederlandse vlag in die wijk, misschien moeten die salafisten dan maar verhuizen naar hun ideale woonomgeving? Wij willen een signaal afgeven: Tot hier en niet verder salafisten. Als de politie niets doet zoals de laatste keer, tja,  dan moeten we zelf laten zien dat er een grens is.

Red. Maar verwachten jullie geen problemen met opgeschoten jongeren?

Van ons zullen geen problemen uitgaan. Mocht er iets gebeuren onderweg dan is dat niet voor onze rekening. Wij hebben dan ook gevraagd aan de politie om geen cordon om de mars heen te leggen. Dit werkt alleen maar provocatief op jongeren uit Transvaal en de Schilderswijk. Op de politie hoeven wij Nederlanders in die wijken überhaupt niet te rekenen natuurlijk. Die waren ook in geen velden of wegen te vinden toen de journalisten werden bedreigd tijdens het uitoefenen van hun werk bijvoorbeeld. Maar goed, om Edmund Burke te citeren : “Om het kwaad te laten overwinnen, hoeven goede mensen slechts niets te doen”. 

Red. Wij wensen jullie in ieder geval veel succes! Zijn Vlamingen ook welkom?

Ja natuurlijk! Iedereen die wilt laten zien dat ze tegen de salafistische ISIS aanhang is, is welkom. Wij hebben zelfs al een drietal aanmeldingen van Vlamingen voor onze mars. Wie op de hoogte wilt blijven kan altijd onze Facebookpagina in de gaten houden: Pro Patria!  

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Mars tegen de salafistische ISIS aanhang en voor vrijheid in Den Haag.”

  1. Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Hier moeten echt een hele hoop aan mee doen! Als er iemand uit het Noorden gaat, mag ik mee rijden? Advies; neem een wandelstok of paraplu mee. Want ik ga voorspellen dat deze mars, als hij niet wordt verhinderd door Van Aartsen, wordt aangevallen met stenen en erger. Ben benieuwd.

    1. Mocht het zo zijn dat ze zich gaan gedragen naar de gedachte dat het hun grond is, dan zou het weleens anders kunnen verlopen dan gehoopt/verwacht. Dat zal dan helaas maar zo moeten zijn. Ik laat me niet met stenen bekogelen door een stel parasitaire mongolen.

      1. Nee doe maar niets, staan ze binnenkort met een zwaard voor je deur om je de kop af te hakken. Vroeger of later ben je erbij betrokken, dat kan ik je garanderen.

Trending

%d bloggers liken dit: